kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Concert BRISK inDorpskerk Westmaas

Concert BRISK inDorpskerk Westmaas
WESTMAAS - Het wereldvermaarde BRISK kwartet uit Amsterdam verzorgt op donderdag 6 november een concert in de Dorpskerk aan de Breestraat.

Expositie van "Oud-Puttershoek"

Expositie van "Oud-Puttershoek"
PUTTERSHOEK - De Stichting "Oud-Puttershoek" houdt een grote tentoonstelling over Personen- en Goederenvervoer in Puttershoek

Sonderen voor uitbreiding

Sonderen voor uitbreiding
ROTTERDAM - KORENDIJK - Het bestemmingsplan voor de uitbreiding van Nieuw-Beijerland is in juni 2014 onherroepelijk geworden. Hiermee werd het startsein gegeven om met de voorbereidingen voor de uitbreiding van Nieuw-Beijerland aan de gang te gaan.

Opnieuw diamanten paar

Opnieuw diamanten paar
ROTTERDAM - OUD-BEIJERLAND - En opnieuw is Oud-Beijerland een diamanten bruidspaar rijker

Burgemeesterspaar bij diamanten paar

Burgemeesterspaar bij diamanten paar
ROTTERDAM - OUD-BEIJERLAND - De heer K. (Krijn) Mastbergen (83) en mevrouw J.C. (Jannie) Mastbergen-den Haan (82) waren op 20 oktober maar liefst 60 jaar getrouwd. De bruidegom zag het levenslicht op 23 april 1931 Rotterdam-Zuid. De bruid kwam op 31 augustus 1932 in Barendrecht ter wereld.

Burgemeester & wethouders op bezoek bij Cavent de Grutto

Burgemeester & wethouders op bezoek bij Cavent de Grutto
STRIJEN - De bewoners zaten al in spanning te wachten op het bijzondere bezoek. Vandaag was het dan eindelijk zover, de burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen waren op bezoek bij de woonvoorziening om kennis te maken met Cavent de Grutto.

Man zwaargewond bij bedrijfsongeval 's-Gravendeel

Man zwaargewond bij bedrijfsongeval 's-Gravendeel
'S-GRAVENDEEL - Een medewerker van een bedrijf aan de Mijlweg in 's-Gravendeel is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeluk. Diverse ambulances en een traumahelikopter waren opgeroepen voor de eerste hulpverlening.

Kom wandelen en/of fietsen op Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Kom wandelen en/of fietsen op Bedrijvenpark Hoeksche Waard
HEINENOORD - Zaterdag 1 november aanstaande is er een open middag bij Bedrijvenpark Hoeksche Waard (Nijverheidsweg in Heinenoord). Van 12.30 tot 14.30 uur bent u van harte welkom. Wij vertellen u dan graag over de plannen voor en mogelijkheden van het Bedrijvenpark.

Feestelijke oplevering nieuwbouw Oranjewijk fase 1B

Feestelijke oplevering nieuwbouw Oranjewijk fase 1B
STRIJEN - In de Oranjewijk in Strijen wordt momenteel nog volop gebouwd. HW Wonen realiseert in deze wijk, die tot aan 2012 nog grotendeels bestond uit relatief oudere woningen, diverse typen nieuwbouwwoningen. Afgelopen donderdag 16 oktober 2014 werd de oplevering van de woningen die horen bij fase 1b feestelijk gevierd met een heerlijk buffet in Chinees Indisch Restaurant De Kul. Tientallen bewoners van de recent opgeleverde nieuwbouw werden hier verwend door eigenaresse Funny K. Chan.

HOEKSCHEWAARDS CONCERTFESTIVAL MOET WEER EEN BEGRIP WORDEN

HEINENOORD - Op zaterdag 8 november a.s. wordt voor de eerste maal het Open Hoekschewaards Concertfestival gehouden. Een concertfestival in de Hoeksche Waard is jaren een begrip geweest. Het muzikale peil van de deelnemende verenigingen was altijd zeer hoog en juryleden kwamen graag naar de Hoeksche Waard.

150 keer opspringen

150 keer opspringen
OUD-BEIJERLAND - Net zoals op veel andere christelijke basisscholen in de Hoekse Waard werd er onlangs ook op cbs 'De Kriekenhof' in Oud-Beijerland stilgestaan bij 150 jaar christelijk basisonderwijs.

Streek-ambulance naar ebola-landen

KLAASWAAL - Een afgeschreven ambulance van ambulancedienst Zuid-Holland Zuid wordt ingezet in de strijd tegen ebola in West-Afrika. Door de auto te schenken, komt de dienst tegemoet aan een dringend verzoek van het ministerie van volksgezondheid.

Fusieplan regiodienst onder vuur

OUD-BEIJERLAND - De fusie tussen de regionale sociale dienst voor de Hoeksche Waard met de WHW-bedrijven (sociale werkvoorziening) wankelt.

Havik vangt konijnen op velden vv Strijen

STRIJEN - De gemeente Strijen heeft een valkerij opdracht gegeven de overlast door konijnen op de sportvelden van de voetbalvereniging aan te pakken. De laatste tijd hebben de holengravers veel schade toegebracht aan de velden. Bij de jacht wordt gebruik gemaakt van een havik.

Strijen krijgt z'n Idylle

Strijen krijgt z'n Idylle
STRIJEN - Aan de Hilsondusstraat in Strijen wordt binnenkort een stuk grond ingezaaid met een duurzaam bloemenmengsel. Op die manier moet er een zogenoemde Idylle ontstaan voor vlinders, bijen én mensen.Bloeiende bloemen zijn van levensbelang voor vlinders en bijen.

Uitreiking veiligheidshesjes Hendrik Boogaardschool Hellevoetsluis

Uitreiking veiligheidshesjes Hendrik Boogaardschool Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS - Stichting SafetyForKids zet zich in voor de veiligheid van kinderen op basisscholen in heel Nederland. De kinderen gaan regelmatig tijdens schooltijden over straat. Denk hierbij aan een wandeling naar de gymles, zwemles, bibliotheek, theater of een schoolreisje. Ook de tocht van en naar school door kinderen brengt grote risico’s met zich mee en is dus voor elke ouder een zorg. Door geldgebrek op scholen wordt er aan extra veiligheidsmiddelen vaak te weinig gedaan.

Bouw 'Nieuw Rustburg' van start

Bouw 'Nieuw Rustburg' van start
OUD-BEIJERLAND - De bouw van wooncomplex Rustburg - hoek Spuidijk en Zinkweg in Oud-Beijerland - is dinsdag 14 oktober begonnen.

Nomineer nog snel jouw Hulp van het Jaar!

Nomineer nog snel jouw Hulp van het Jaar!
REGIO - Doet de thuiszorgmedewerker ook altijd nog éven de plantjes voor je? Heb jij veel gehad aan die ene begeleider? Laat die steengoede oppas jouw kind weer helemaal opbloeien? Dan wordt het tijd om die kanjer eens flink in het zonnetje te zetten tijdens de jaarlijkse Hulp van het Jaar-verkiezing! Nomineren kan nog tot 20 oktober.

Goochelaar Aarnoud Agricola op het afscheidsfeest van meester Hans van CBS De Regenboog in Zuid-Beijerland

Goochelaar Aarnoud Agricola op het afscheidsfeest van meester Hans van CBS De Regenboog in Zuid-Beijerland
ZUID-BEIJERLAND - Op vrijdag 10 oktober 2014 hebben de kinderen en de leerkrachten van CBS De Regenboog in Zuid-Beijerland groot feest gevierd om afscheid te nemen van meester Hans. Na 42 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, waarvan bijna 40 jaar op De Regenboog, gaat meester Hans op 29 oktober met pensioen.

Discoshow in de klas

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Straatspel past niet bij politiewerk
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio