De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Verhalenkaravaan in Oud-Beijerland

OUD BEIJERLAND - Op woensdagmiddag 5 april houdt de verhalenkaravaan halt bij het kerkje van de Vrijzinnigen Hoeksche Waard in Oud-Beijerland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan iedereen komen luisteren naar de verhalenvertellers.Ze vertellen verhalen van vroeger en van nu, die zomaar gebeurd zouden kunnen zijn. Boeiend en spannend, herkenbaar en mooi. Voor iedereen die het maar horen wil.

Uniek in de Hoeksche Waard: ‘De 10 van Tiengemeten’!

Uniek in de Hoeksche Waard: ‘De 10 van Tiengemeten’!
KORENDIJK - Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ organiseert op 26 maart 2017 wederom de succesvolle veldloop op het prachtige eiland Tiengemeten.

Open dag Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden.

Open dag Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden.
OUD BEIJERLAND - Op zaterdagmorgen 18 maart 2017 kunt u vrijblijvend kennismaken met de Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden welke gegeven wordt in verenigingsgebouw “De Hoeksteen” aan de Ring 13 te Middelharnis.

Beijerkorf Filmhuis met 'The Danish Girl'

Beijerkorf Filmhuis met 'The Danish Girl'
OUD BEIJERLAND - ‘The Danish Girl’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Einar Wegener (Eddy Redmayne) en Gerda Gottlieb (Alicia Vikander), twee Deense kunstenaars uit de jaren twintig.

Het Reumafonds zoekt collectanten in Oud-Beijerland

OUD BEIJERLAND - In de week van 13 t/m 18 maart vindt weer de jaarlijkse collecte plaats van het Reumafonds. We zijn nog op zoek naar collectanten voor diverse straten in Oud-Beijerland.Het collecteren kost 1 x per jaar ongeveer 1½ à 2 uur en is altijd bij u in de wijk.U kunt zich aanmelden bij Angelique Besling, tel. 06-46 12 44 46 of via e-mail: a.besling@reumafonds.nl.

Nieuw team voor de bewoners van Buitengewoon

Nieuw team voor de bewoners van Buitengewoon
OUD BEIJERLAND - Levin gaat per 1 maart a.s. de zorg leveren aan de bewoners van wooninitiatief Buitengewoon aan de Wilhelminastraat: Een woonvorm in Oud-Beijerland waar veertien mensen met een verstandelijke beperking prettig wonen. Dit wooninitiatief is opgericht in 2008 door de ouders van de bewoners die zich verenigd hebben onder de naam Wonen (Z)Onder Zorg. Levin heeft een team van bekende en nieuwe begeleiders samengesteld. Zij gaan de bewoners helpen bij het wonen en bij de dagelijkse structuur in hun leven

De Vette wint “Voorwinden” Heinenoordtunnelloop

De Vette wint “Voorwinden” Heinenoordtunnelloop
OUD BEIJERLAND - Oud-Beijerland- De Voorwinden Heinenoordtunnelloop (25 KM) is een groot succes geworden voor Marcel de Vette, tevens lid van de georganiseerde vereniging A.V. Spirit.

Verbreding en verdieping van cultuuronderwijs in Zuid-Holland

Verbreding en verdieping van cultuuronderwijs in Zuid-Holland
OUD BEIJERLAND - Het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP) heeft het provinciale plan voor Cultuureducatie met kwaliteit in Zuid-Holland goedgekeurd. Dit betekent dat 25 Zuid-Hollandse gemeenten de komende vier jaar verder werken aan de verbreding en verdieping van cultuuronderwijs op basisscholen. Dat doen zij samen met Kunstgebouw, provinciaal expert voor kunst en cultuur.

JCI Hoeksche Waard haalt €3.500 op voor Stichting Jarige Job

JCI Hoeksche Waard haalt €3.500 op voor Stichting Jarige Job
OUD BEIJERLAND - In 2016 heeft JCI Hoeksche Waard zich ingezet om geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Door het organiseren van de Rally in juni en de tweedehands kinderkledingbeurs in september is er een totaalbedrag van 3.500 euro bij elkaar gebracht.

Vakantie Bijbel Klub 2017

Vakantie Bijbel Klub 2017
OUD BEIJERLAND - Kom je ook naar de vakantie bijbel klub?De Vakantie Bijbel Klub komt er weer aan en het thema voor dit jaar is:Wie ben IK. Heb jij ook zin om te komen?

‘Brooklyn’, drama en romantiek

‘Brooklyn’, drama en romantiek
OUD BEIJERLAND - Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey (Saoirse Ronan), een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg probeert te vinden.

‘Joodse humor’; een bijzondere presentatie door Peter van ’t Riet.

‘Joodse humor’; een bijzondere presentatie door Peter van ’t Riet.
OUD BEIJERLAND - "Ken je die mop van Sam en Moos?". Wie kent ze niet. Sam is een beetje schlemielig en Moos nogal narcistisch. Maar joodse humor omvat veel meer genres dan de witzen over dit duo. Joodse humor bestaat al vanaf Bijbelse tijden en heeft zich steeds aangepast aan plaats en omstandigheden. Peter van 't Riet komt hier op donderdagavond 2 februari over vertellen in het kerkgebouw van Vrijzinnigen Hoeksche Waard in Oud-Beijerland.

NIEUWSBRIEF ST.Bij Zonder bij Ellen

NIEUWSBRIEF ST.Bij Zonder bij Ellen
OUD BEIJERLAND - Oud-Beijerland, januari 2017 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van Stichting Bij Zonder bij Ellen. In deze nieuwsbrief leest u alles over de oprichting en het doel van de stichting, leert u de naamgeefster van de stichting beter kennen en vindt u informatie over hoe u kunt bijdragen aan het realiseren van maar liefst twintig werkplekken voor jongeren met een verstandelijke beperking of arbeidshandicap.

Workshop "Pootje baden in de Poëzie'

OUD BEIJERLAND - Lijkt het u leuk om eens te kijken of poëzie schrijven iets voor u is? Tijdens deze cursus van twee opeenvolgende woensdagmiddagen in januari kunt u dit gaan ervaren. Het is gemakkelijker dan u denkt. Probeer het eens.

persbericht

OUD BEIJERLAND - Nieuw in Oud BeijerlandLeerwerkplek voor jongeren met beperking

Mourik Nieuwjaarsloop

Mourik Nieuwjaarsloop
OUD BEIJERLAND - Oud-Beijerland- De Mourik Nieuwjaarsloop is niet meer weg te denken van de wedstrijdkalender. Het unieke evenement met start en finish op sportpark Kikkershoek, staat zaterdag 7 januari op de kalender en trok vorig jaar een recordaantal van 600 atleten.

Doneer een toilettas voor vrouwen in Griekse vluchtelingenkampen

OUD BEIJERLAND - Women for Women is een burgerinitiatief van vrouwen dat zich inzet voor vrouwen in Griekse vluchtelingenkampen. Deze vrouwen hebben net iets meer nodig dan mannen en in die behoefte voorziet Women for Women door gevulde toilettassen voor hen in te zamelen en te doneren. Zodat zij zich naast vluchteling ook weer even vrouw kunnen voelen.

Filmvoorstelling ‘Bridge of Spies’ van Steven Spielberg

Filmvoorstelling ‘Bridge of Spies’ van Steven Spielberg
OUD BEIJERLAND - De film vertelt het waargebeurde verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat die zich in het centrum van de Koude Oorlog bevindt wanneer hij door de CIA gerekruteerd wordt om een haast onmogelijke missie uit te voeren: onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.

Wereldberoemd in Oud Beijerland.

Wereldberoemd in Oud Beijerland.
OUD BEIJERLAND - De weesolifanten gaan viral.

Weesolifanten in het nieuws.

Weesolifanten in het nieuws.
OUD BEIJERLAND - Ko en Ria in AD Hoeksche Waard editie 24 dec 2016.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio