De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Drumparty bij Terpstra Muziek Drumland

LIJNDEN - Sinds bijna 3 jaar huisvest Bedrijventerrein Lijnden de grootste specialist op gebied van slagwerk in de Randstad. De showroom, concertzaal en parkeerplaats zullen zondag 9 juni vanaf 10.30 uur gebruikt worden voor een groot drumfeest. Iedereen die nieuwsgierig is om te zien wat er mogelijk is op drumgebied is welkom.

Drumscholen uit de wijde omtrek zullen zich vanaf 10.30 uur presenteren op het buitenterrein. Op twee podia treden de toptalenten op en er staan kraampjes waar de scholen hun methodes, tarieven en docenten etaleren. De presentatie is in handen van percussionist Roël Calister.

Verder is er gedurende de hele dag een vol programma met diverse workshops en optredens. Cajon- en percussie-workshops zullen worden verzorgd door Arthur Bont en Femke Krone. De eerste clinic wordt gegeven door Ben Bakker. Ben is een veelgevraagde sessie-drummer, die vrijwel dagelijks te vinden is in bands van Guus Meeuwis, Sandra van Nieuwland, Jurk en Eva Simons. Daarna geven Rob Klerkx (Moke) en Bram Hakkens (Kane, Kyteman) een clinic waarin banddrummen centraal staat. Lucas van Merwijk presenteert zijn nieuwe boek 'World Beat, world rhythms for drums'. De middag wordt afgesloten door Kuenta I Tambu. K.I.T. speelt een mix van Afro-Caribische muziek en Europese dance.

Er zal volop te eten en te drinken zijn en in de winkel zullen allerlei nieuwe producten en speciale aanbiedingen te zien zijn.

Terpstra Muziek Drumland, Melbournestraat 2 , Lijnden.

www.drumland.nl.


Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio