De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Venneper Hart houdt papadag in Symfonie

NIEUW-VENNEP - Winkeliersvereniging Venneper Hart houdt zaterdag 18 juni een stoere papadag in het centrum. Er zijn voor vaders en hun kinderen diverse activiteiten, zoals spijkerbroekhangen, het bandenwisselspel en diverse sportactiviteiten en demonstraties. Vaders kunnen ook op de foto met een race-uitvoering van een Porsche 944.

Koopjes en koffie in kringloopwinkel 't Hoekie

Koopjes en koffie in kringloopwinkel 't Hoekie
NIEUW-VENNEP - Kringloopwinkel 't Hoekie is sinds de overname in oktober door R. de Vries een begrip in het dorp. De hele dag door neuzen velen rond tussen de spulletjes en de koffie staat altijd klaar. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Bijstandskind.

IJsseizoen begint bij Dunja

IJsseizoen begint bij Dunja
NIEUW-VENNEP - De wintertijd is voorbij, maar bij Dunja is de ijstijd aangebroken. Vanaf vrijdag is er in deze 'lekkerste winkel van Nieuw-Vennep' weer het ambachtelijke schepijs verkrijgbaar.

Alles voor de tuin is te vinden bij Nieuwenhuis

Alles voor de tuin is te vinden bij Nieuwenhuis
NIEUW-VENNEP - Tuinstoelen, overkappingen, blokhutten, tegels, alles op het gebied van de complete tuin is sinds woensdag 23 maart te vinden bij Nieuwenhuis Buitenleven. Aan de IJweg 1338 in Nieuw-Vennep is werkelijk alles voor samengebracht onder één dak.

Hardloopavond bij Rob van der Geest Sport 2000

Hardloopavond bij Rob van der Geest Sport 2000
NIEUW-VENNEP - Belangstellenden kunnen woensdag 23 maart van 18.00 tot 20.00 uur een speciale informatieavond over hardlopen bijwonen bij Rob van der Geest Sport 2000 Nieuw-Vennep. De winkel is te vinden in de Symfonie.

Nieuwe vestiging Ranzijn tuin & dier gaat open

Nieuwe vestiging Ranzijn tuin & dier gaat open
Ranzijn tuin & dier opent woensdag 23 maart haar dertiende vestiging, aan de IJweg 1336 in Nieuw-Vennep. De winkel is gevestigd in het voormalige GroenRijk.

Hoe kijkt winkelend Nieuw-Vennep aan tegen aanbod?

Hoe kijkt winkelend Nieuw-Vennep aan tegen aanbod?
NIEUW-VENNEP - Het faillissement van V&D heeft voor het winkelaanbod in Nieuw-Vennep geen gevolgen. Er was immers toch al geen vestiging van de keten in het dorp te vinden. Maar de val van het oer-Hollandse bedrijf zette het Witte Weekblad wel aan het denken. Hoe kijkt winkelend Nieuw-Vennep aan tegen het winkelaanbod in het dorp?

RIST Scooters opent de deuren

RIST Scooters opent de deuren
NIEUW-VENNEP - Rianne Imanse en Stefan Goosen openen maandag 22 februari officieel de deuren van hun winkel RIST Scooters. Ze waren al enige tijd bezig met het inrichten van de showroom en werkplaats, en hebben terloops de eerste scooter al verkocht. 'De naam RIST is een samenvoeging van de eerste twee letters van onze voornamen.'

V&D Hoofddorp dicht na bijna dertig jaar

V&D Hoofddorp dicht na bijna dertig jaar
HOOFDDORP - Op 16 februari kwam het nieuws dat de bekende en 130-jarige warenhuisketen Vroom en Dreesmann, beter bekend als V&D, geen doorstart zou maken, nadat het op 31 december 2015 failliet was verklaard. In Hoofddorp zal het pand ook leeg komen te staan en zal het warenhuis na bijna 30 jaar uit het Hoofddorpse straatbeeld verdwijnen.

Tweedehands Kinderkleding en Speelgoedbeurs

Tweedehands Kinderkleding en Speelgoedbeurs
HOOFDDORP - Op zondag 6 maart organiseren de bezige bijtjes van de Facebook pagina "leuke dingen doen (voor kids) in Hoofddorp & omgeving" een superleuke beurs!

Nathalie Pagie signeert bij Boekhandel Jaspers

Nathalie Pagie signeert bij Boekhandel Jaspers
BADHOEVEDORP - Nathalie Pagie is nog niet voor iedereen een bekende naam, maar haar thrillers krijgen steeds meer bekendheid bij liefhebbers van lekkere literaire thrillers. Haar boeken worden veel gelezen door liefhebbers van bijvoorbeeld de boeken van Suzanne Vermeer.

Hendrik Groen fuif bij Boekhandel Jaspers

Hendrik Groen fuif bij Boekhandel Jaspers
BADHOEVEDORP - Het gebeurt zelden dat een boekwinkel speciaal zijn deuren opent bij het verschijnen van een nieuw boek. De laatste keer dat dat in Badhoevedorp gebeurde was bij het laatste deel uit de Harry Potter serie. Vrijdag 29 januari is Boekhandel Jaspers van 20:00 tot 21:30 speciaal geopend voor het nieuwe dagboek van Hendrik Groen. Het is dan ook geen gewone avond, maar er wordt een heuse Hendrik Groen fuif georganiseerd!

Raad ongerust over winkelcentrum Hoofddorp-centrum

Raad ongerust over winkelcentrum Hoofddorp-centrum
HOOFDDORP - De gemeenteraad maakt zich zorgen over de ontwikkeling van het winkelcentrum in het centrum van Hoofddorp. Fracties vragen zich af of er geen actie moet worden genomen om ervoor te zorgen dat het centrum de boot niet mist nu de economie weer aantrekt. Dat bleek donderdag tijdens de raadsvergadering waar de raad zich over de commerciële voorzieningen in de gemeente boog.

Een nieuw jaar met nieuwe vakantieplannen!

Een nieuw jaar met nieuwe vakantieplannen!
HOOFDDORP - Een nieuw jaar betekent dat je weer nieuwe vakantieplannen kan maken. Toos Opstal van The Travel Club licht enkele bestemmingen aan de Middellandse zee uit. Lees en droom alvast weg bij de prachtige stranden.

Stelling: Met Kerstmis moeten alle winkels open zijn

Stelling: Met Kerstmis moeten alle winkels open zijn
HOOFDDORP - Beide kerstdagen spenderen aan de eettafel en bij de openhaard of juist de deur uit om de laatste koopje ste scoren? Het lijkt een gewoonte te worden dat ondernemers de deuren openen als bijna heel Nederland vrij heeft. Tweede kerstdag zijn meerdere winkels open in het centrum van Hoofddorp. Ideaal of schieten de extra openingstijden hun doel voorbij?

Tuincentrum GroenRijk wordt opgesplitst

Tuincentrum GroenRijk wordt opgesplitst
NIEUW-VENNEP - Groot nieuws vanuit tuincentrum GroenRijk. In het voorjaar van 2016 opent Ranzijn tuin & dier in een deel van de huidige panden van Groenrijk. Arie Nieuwenhuis begint vanuit het andere deel van het complex Nieuwenhuis Buitenleven, dat zich specialiseert in tuinmeubelen, blokhutten, tuinhout, overkappingen en bestratingen. Beide bedrijven krijgen een eigen ingang.

Jongeneel slaat de vleugels uit

Jongeneel slaat de vleugels uit
NIEUW-VENNEP - John Ruiten, eigenaar van bakkerij Jongeneel, kondigt trots aan dat hij 1 februari een filiaal opent in Noordwijkerhout. 'Ik heb in juni 2009 bakkerij Jongeneel overgenomen en ben nu toe aan de opening van een filiaal. Bovendien hebben wij voor oud en nieuw een mooie oliebollenaanbieding en als grootste klapper een aanbieding ambachtelijk huisgemaakte appelbeignets volgens geheim recept van opa Jongeneel.'

Kerstshoppen bij Leemans Schoenen

NIEUW-VENNEP - Wie nog op zoek is naar de perfecte pump of veterschoon voor de aankomende feestdagen, kan - inclusief 20 procent extra korting - gaan kerstshoppen bij Leemans Schoenen in Nieuw-Vennep (De Symfonie 49) of Hoofddorp (Marktlaan 156).

verwijderd

VIJFHUIZEN - verwijderd

Winterfair bij Tuincentrum Suidgeest

Winterfair bij Tuincentrum Suidgeest
NIEUW-VENNEP - Op vrijdag 27 november is iedereen van 18.30 tot 21.30 uur welkom op de Winterfair bij Tuincentrum Suidgeest. Ruim 30 bedrijven uit Nieuw-Vennep en omstreken staan klaar om bezoekers een gezellige avond te bieden. Onder andere Landgoed de Olmenhorst, bakkerij Jongeneel, Brenda’s Boetiek, visspecialist Visvin en Kaarsdesign zullen aanwezig zijn. Kom genieten van goed eten, laat je verwennen op het beautyplein en drink ondertussen lekker een glühweintje mee.
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio