kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nostalgia viert 25-jarig bestaan

Nostalgia viert 25-jarig bestaan
NIEUW-VENNEP - De leden van Seniorenorkest Nostalgia vieren het 25-jarig bestaan Valentijnsdag zondag 14 februari op een pannenkoekenboot die een boottocht door de Amsterdamse grachten gaat maken. Violist Rein Mulder: 'Maar voor wie ons wil horen spelen houden wij maandag 15 februari open huis', aldus violist Rein Mulder. Het orkest speelt dan van 10.15 tot 12.00 uur in wijkgebouw Linquenda. Entree is gratis.

Playbackshow keert terug

ABBENES - Wie wordt de opvolger van Lady Marmalade (2014) en Kiss (2015). Of met andere woorden: wie wint de derde editie van de playbackshow in Abbenes, zaterdag 5 maart?

Concert Valentinas Trio in Protestantse kerk

HALFWEG - In de serie Zondagmiddagconcerten treedt op 14 februari om 14.30 uur het Valentinas Trio op in de monumentale Protestantse kerk van Halfweg. Het trio bestaat uit twee strijkers en een pianist.

Route 65 biedt cultuur voor H'meerse senioren | 'Duitsland is veel interessanter dan we eerst dachten'

Route 65 biedt cultuur voor H'meerse senioren | 'Duitsland is veel interessanter dan we eerst dachten'
HOOFDDORP - Het Cultuurgebouw start in maart met de tweede editie van Route 65, een programma voor senioren die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur. Dit keer is het thema Duitsland, aansluitend op het thema van de Boekenweek. De introductiebijeenkomst is 5 maart, de kaartverkoop is inmiddels gestart.

Armband en smoothie maken op Jeugdland

Armband en smoothie maken op Jeugdland
NIEUW-VENNEP - Jeugdland laat zich niet uit het veld slaan door de nogal grijze winter. Er staan namelijk genoeg activiteiten op het programma. Zo kunnen kinderen vrijdag 12 februari armbandjes komen maken op de avonturenbouwplaats.

Vennip Live in teken van jazzmuziek

NIEUW-VENNEP - Vennip Live, de bandjesavond die maandelijks plaatsvindt bij Pier K, staat donderdag 18 februari in het teken van jazz. Vanaf 20.00 uur treedt de band Hinkes Hero's op.

Disco in teken van Valentijn

NIEUW-VENNEP - In wijkgebouw Linquenda vindt zaterdag 13 februari een nieuwe editie van de kinderdisco plaats. Er is ditmaal gekozen voor het thema Valentijn. Rood is dan ook de dresscode, en voor de mooiste outfit ligt een prijs klaar.

Open Dag Modelbouw in Hoofddorp

Open Dag Modelbouw in Hoofddorp
HOOFDDORP - Op zondag 21 februari houdt de VMWH ( Vereniging van Modelbouwers enWargamers Haarlemmermeer) weer de jaarlijkse Open Dag.

Koffie drinken in de kerk

RIJSENHOUT - Belangstellenden zijn dinsdag 16 februari welkom in de Ontmoetingskerk voor een nieuwe koffieochtend. De koffie staat om 10.00 uur klaar, iedereen is welkom.

Tuinarchitect Eric Meijer geeft lezing

Tuinarchitect Eric Meijer houdt dinsdag 16 februari een lezing bij Groei & Bloei Haarlemmermeer. Tijdens de lezing, die plaatsvindt in wijkgebouw Linquenda, gaat hij in op het onderwerp 1+1= 3; wat maakt dat een plantcombinatie werkt?.

Jeugdvoorstelling in de bieb

Jeugdvoorstelling in de bieb
NIEUW-VENNEP - Kinderen van 3 jaar en ouder zijn zaterdag 20 februari welkom in de bibliotheek voor de jeugdvoorstelling Wat is er mis met vis?. De voorstelling begint om 14.30 uur, kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar in de bieb.

Route 65 Duitsland in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein

Route 65 Duitsland in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein
HOOFDDORP - Onder de naam Route 65 organiseert Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp twee keer per jaar een maand lang een culturele route voor 65-plussers. Route 65 brengt u met voorstellingen, lezingen, films, workshops en andere activiteiten langs verschillende landen.

Psychiatrische cabaretvoorstelling in De Meerse

Psychiatrische cabaretvoorstelling in De Meerse
HOOFDDORP - Schouwburg De Meerse presenteert zaterdag 27 februari om 20.30 uur de voorstelling ‘Geen Paniek’ van Bram Bakker en Marjolijn van Kooten.

'Matthäus Passion' terug naar Nieuw-Vennep

'Matthäus Passion' terug naar Nieuw-Vennep
NIEUW-VENNEP - Het parochiebestuur van de parochie Onze Lieve Vrouwe Onbevlekt Ontvangen is er opnieuw in geslaagd een uitvoering van de Matthaüs Passion naar Nieuw-Vennep te halen. Het Dudok Ensemble speelt het stuk zondag 20 maart.

Wekelijkse koffiesoos in wijkgebouw

NIEUW-VENNEP - Wijkgebouw Linquenda begint met een nieuwe activiteit. Vanaf 5 februari kunnen belangstellenden van 9.30 tot 11.30 uur terecht in het wijkgebouw voor een koffiesoos.

IJsbaan en tijdelijk restaurant

NIEUW-VENNEP - De winter laat het nog even afweten, maar Vennepers kunnen vanaf 5 februari toch schaatsen in het dorp. Bij De Rustende Jager ligt namelijk tot en met 27 maart een kunstijsbaan.

Woensdag 17 februari Smurfendisco in wijkgebouw Linquenda.

NIEUW-VENNEP - Woensdag 17 februari is er weer Smurfendisco voor kinderen tot en met 5 jaar in wijkgebouw Linquenda. Met draaikunsten van de supercoole Dj’s Bradley en Daymiën.Ideale gelegenheid voor kinderen om elkaar te ontmoeten, spelen en dansen met leeftijdgenootjes.Vader(s) en/of moeder(s) zijn natuurlijk ook welkom en kunnen genieten van hun kind(eren) en een drankje nemen in de foyer.Om kennis te maken met het uitgebreide assortiment warme dranken is er tijdens de winterperiode maandelijks een leuke aanbieding. De maand februari staat in het teken van warme chocolade, kom tegen een ...

Jubileumconcert Nostalgia (25 jaar)

NIEUW-VENNEP - 25 jarig jubileum(1991-2016)Seniorenorkest NostalgiaTer ere van dit jubileum zal Nostalgia gratis voor u optreden op maandag 15 februari.Zaal open: 10.15 uurAanvang: 10.30 uurEinde: 12.00 uurIedereen is welkom dus kom gezellig langs en geniet van dit unieke evenement.Wijkgebouw LinquendaOostmoor 522151 VC Nieuw Vennep0252-621481

Kinderdisco

NIEUW-VENNEP - Zaterdag 13 februari Valentijns Kinderdisco wijkgebouw Linquenda.In wijkgebouw Linquenda is er zaterdag 13 februari weer Kinderdisco met als thema Valentijnsdag. Vanwege deze dag is rood de dresscode met natuurlijk een prijs voor de mooiste outfit jongen/meisje.Kids uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen zijn welkom vanaf 19.00 uur. Kom gezellig naar het wijkgebouw om je leeftijdsgenoten ontmoeten. Dansen en bijkletsen horen er natuurlijk ook bij.De muziek is in handen van de supercoole Dj’s Bradley en Daymiën. Zij staan weer garant voor een avond vol swingende muziek om ...

Carnaval voor de jeugd in Getsewoud

NIEUW-VENNEP - Activiteitenteam Getsewoud houdt vrijdag 5 februari een carnavalsfeest voor de jeugd van 0 tot 14 jaar oud. Het betreft een vernieuwde versie van het carnavalsfeest dat al jaren in de wijk wordt gehouden.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio