kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Elke dinsdag swingen bij jamsessie Clever Sessions

Elke dinsdag swingen bij jamsessie Clever Sessions
HOOFDDORP - Het was een bijzondere editie van Clever Sessions, dinsdag 17 november. Het was tiende keer dat de jamsessie werd gehouden in het Duyckercafé in Het Cultuurgebouw. Organisatoren Martijn Klaver en Dave Breidenbach waren zeer tevreden met de opkomst.

Spelenderwijs ook in Nieuw-Vennep

Voor het eerst in haar bestaan van zal toneelvereniging Spelenderwijs uit Abbenes een uitvoering geven in Nieuw-Vennep, vrijdag 27 november in Pier K. Het betreft het nieuwe stuk Nu even niet – Nu even wel, dat zaterdag 28 november ook wordt gespeeld in het dorpshuis in Abbenes.

Wintermarkt bij Cordaan In het Zomerpark

NIEUW-VENNEP - Zorgcentrum Cordaan In het Zomerpark houdt zaterdag 28 november haar jaarlijkse Wintermarkt. Bij allerlei kraampjes zijn leuke inkopen te doen voor de feestmaand, zoals zelfgemaakte kerstdecoraties, kerstkaarten en poppenkleding.

Kerstmarkt voor goede doel in Het Trefpunt

Kerstmarkt voor goede doel in Het Trefpunt
NIEUW-VENNEP - Van kerststukken tot keramiek en van oliebollen tot advocaat: het is allemaal te vinden op de kerstmarkt die op 12 december van 10 - 15.00 uur gehouden wordt in Het Trefpunt.

Finissage tentoonstelling en Kerstmarkt op het Kunstfort

Finissage tentoonstelling en Kerstmarkt op het Kunstfort
HOOFDDORP - Een traditie mogen we het nu toch wel noemen, de Kerstmarkt die Restaurant ’t Fort al voor de derde keer organiseert. En omdat het voorgaande jaren zo’n succes was pakken ze het dit jaar weer ietsje groter aan; een lange slinger kraampjes omarmt het fort. De jazzplaatjes staan op, de vuurkorven branden en de glühwein pruttelt.

Franse boekverfilming ‘Die Laatste Zomer’ in Hoofddorp

Franse boekverfilming ‘Die Laatste Zomer’ in Hoofddorp
HOOFDDORP - De verfilming van het populaire boek is prachtig en de mix van spanning en drama is mooi gedoseerd. De drie belangrijkste acteurs leveren uitstekend werk en ook zijn de karakters mooi uitgediept.

‘Sluipschutter’ Jochen Otten in Het Oude Raadhuis

‘Sluipschutter’ Jochen Otten in Het Oude Raadhuis
HOOFDDORP - Met temperaturen tussen de 4 en 18 graden kan de zon doorbreken maar er is ook kans op neerslag.” Lekker onduidelijk dit. Lekker niksig. Weet je nog niet waar je aan toe bent. Soms lijkt het alsof dit weerbeeld zich in je binnenste heeft genesteld. Achter je ogen is het overwegend droog. En het is al lang geleden dat je eens lekker gejankt hebt of uitbundig gelachen.

Jubileum voor JEANS met mysterie guest in De Meerse

Jubileum voor JEANS met mysterie guest in De Meerse
HOOFDDORP - JEANS blijft, na 25 jaar, trouw aan het succesvolle concept om jong talent de kans te geven om aan het publiek in de Nederlandse theaters te laten zien wat ze kunnen. Inmiddels hebben vele van die jonge talenten bewezen dat JEANS zich met recht de ‘real starmaker’ mag noemen.

Oeroeg als aangrijpend muziektheater in De Meerse

Oeroeg als aangrijpend muziektheater in De Meerse
HOOFDDORP - “Oeroeg was mijn vriend”. Zo begint het beroemde prozadebuut van Hella S. Haasse uit 1948, dat al decennialang op leeslijsten van scholieren prijkt. Het boek werd verfilmd, kent meer dan vijftig drukken en is in elf talen is vertaald.

Spectaculair theatervuurwerk met ‘OpSchmùck’ in De Meerse

Spectaculair theatervuurwerk met ‘OpSchmùck’ in De Meerse
HOOFDDORP - De viermansformatie OELOEK komt met een achtbaan aan bizarre situaties naar De Meerse. Zij spelen in de nieuwe voorstelling ‘OpSchmùck’ losse totaal uiteenlopende scènes in verschillende disciplines waarin ontroerende, intieme momenten worden afgewisseld met spectaculair theatervuurwerk.

Optredens van Melomanie in eigen dorp

Optredens van Melomanie in eigen dorp
RIJSENHOUT - Aan de start op de Werf stonden veel kinderen veelal met een lampion en ouders te wachten . Hier werd door de fanfare stilstaand enkele nummers ten gehore gebracht.

Tweedaagse Snuffelmarkt in Expo Haarlemmermeer

Tweedaagse Snuffelmarkt in Expo Haarlemmermeer
VIJFHUIZEN - De Wit Evenementen organiseert op 28 en 29 november een Snuffelmarkt in de grote Expohal Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Honderden kramen liggen van 9 tot 16.30 uur vol met mooie, interessante, exclusieve, verrassende, oude spullen en talrijke leuke en spannende artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd.

Mama Café in De Meerkoet

LISSERBROEK - Moeders van kinderen tot 4 jaar kunnen elke woensdag (met uitzondering van schoolvakanties) tussen 10.00 en 11.30 uur binnenlopen in het Mama Café van dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1). Het thema bij de eerstvolgende gelegenheid (25 november) is Babygebaren.

Spelletjes in De Meerkoet

LISSERBROEK - In dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1) wordt woensdag 25 november voor 6- tot en met 12-jarigen een spelletjesmiddag verzorgd. Deze is gratis toegankelijk. 4- en 5-jarigen zijn ook welkom, mits vergezeld door een ouder of begeleider. Deelnemers houden zich tussen 13.

Toneelvereniging Genesius speelt Tante Bella's Beauty Salon

Toneelvereniging Genesius speelt Tante Bella's Beauty Salon
LIJNDEN - Afgelopen zaterdag werd er voor een volle zaal, wel 143 gasten, een leuke komedie op de planken gezet door toneelvereniging Genesius. Er werd veel gelachen en het publiek was enthousiast met op het eind een staande ovatie voor de spelers.Jan Baars en Ben Sulman, al jaren trouwe spelers hebben aangegeven het wat rustiger aan willen te gaan doen.

Winterfair bij Tuincentrum Suidgeest

Winterfair bij Tuincentrum Suidgeest
NIEUW-VENNEP - Op vrijdag 27 november is iedereen van 18.30 tot 21.30 uur welkom op de Winterfair bij Tuincentrum Suidgeest. Ruim 30 bedrijven uit Nieuw-Vennep en omstreken staan klaar om bezoekers een gezellige avond te bieden. Onder andere Landgoed de Olmenhorst, bakkerij Jongeneel, Brenda’s Boetiek, visspecialist Visvin en Kaarsdesign zullen aanwezig zijn. Kom genieten van goed eten, laat je verwennen op het beautyplein en drink ondertussen lekker een glühweintje mee.

Benefiet 'Geen cent te makken'

Benefiet 'Geen cent te makken'
NIEUW-VENNEP - Zanger Gerry Holland houdt opnieuw de inzamelingsactie 'Geen cent te makken'. Zaterdag 21 november vindt in De Rustende Jager een benefietavond plaats om geld op te halen voor de actie.

Swingen tijdens Meer Jazz Special

De Meer Jazz Special van zondag 22 november krijgt dit jaar het thema Swing editie mee. Dit houdt in dat De Rustende Jager in Nieuw-Vennep van 15.30 uur tot 21.00 uur in het teken staat van jazz swing, verzorgd door het Trio Grande van bassaxofonist Alex de Leeuw, het Frits Landesbergen Trio en The Millers swing- en dansorkest.

Lezing over 'De hele Olifant in beeld' in Burgerveen

Lezing over 'De hele Olifant in beeld' in Burgerveen
BURGERVEEN - Donderdag 26 november geeft Marja de Vries haar lezing "De hele Olifant in beeld" bij Rozen & Radijs te Burgerveen.

Swingen tijdens Meer Jazz Special

HOOFDDORP - De Meer Jazz Special van zondag 22 november krijgt dit jaar het thema 'swing editie' mee. Dit houdt in dat Hotel-Restaurant De Rustende Jager in Nieuw-Vennep van 15.30 uur tot 21.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio