kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Live ballet- en operavoorstellingen in CineMeerse

Live ballet- en operavoorstellingen in CineMeerse
HOOFDDORP - Het live opera en ballet seizoen van CineMeerse gaat weer van start! Beleef het allemaal live vanuit The Royal Opera House / Covent Garden: vanuit uw luxe bioscoopstoel wordt u meegenomen naar een klassieke wereld vol pracht en praal. Alle voorstellingen zijn te zien in hoogwaardig beeld en geluid en dit jaar zijn voor het eerst alle opera voorstellingen Nederlands ondertiteld.

Festival Classique komt naar Hoofddorp

Festival Classique komt naar Hoofddorp
HOOFDDORP - Op zaterdag 27 september kan het winkelende publiek van winkelcentrum ‘De 4 Meren’ in Hoofddorp genieten van een gratis voorstelling in het hart van het winkelcentrum. 1 BMX-er, 1 acrobate, 1 breakdancer, 1 moderne danser, 1 sopraan, 1 cellist, 1 harpist, 1 saxofonist, zijn de ingrediënten van de locatievoorstelling die in september en oktober langs verschillende winkelcentra in Finland, Nederland en België gaat. De shows beginnen om 12.00 uur, 14.00 uur en 15.30 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. De voorstelling is een initiatief van de eigenaar van de winkelcentra, Wer...

Lezing over borders en plantencombinaties door Wim Willemsen

NIEUW-VENNEP - Hoe bouw je een mooie border op ? Wim Willemsen wijst u de weg

Drive in Bioscoop PolanenPark te Halfweg

Drive in Bioscoop PolanenPark te Halfweg
HALFWEG - Donderdag 25 september is bedrijventerrein PolanenPark ingericht als openlucht Drive In Bioscoop. Tijdens dit unieke event zal de film DRIVE worden vertoond en is er op de locatie plek voor 225 auto’s.

Jazz-sensatie Caro Emerald op het podium in Hoofddorp

Jazz-sensatie Caro Emerald op het podium in Hoofddorp
HOOFDDORP - Poppodium Duycker krijgt woensdag 1 oktober bezoek van Caro Emerald. Binnen enkele jaren is de zangeres uitgegroeid tot een hedendaags fenomeen. Met haar debuutalbum brak ze door in Nederland en ver daar buiten.

Tips over vrijetijdsbesteding en veiligheid bij Seniorenbeurs

HOOFDDORP - Het is een steeds groter wordende groep in Nederland en dus ook een belangrijke doelgroep voor veel organisaties: de senioren. Misschien niet een graag gehoorde benaming door de doelgroep zelf, maar in elk geval wel een veelomvattende benaming. Wat er allemaal bij komt kijken als je aan je 'tweede jeugd' begint, is te vinden op de Seniorenbeurs. Zaterdag 27 september is de beurs te vinden in het Raadhuis.

Rommelmarkt in wijkgebouw Linquenda

Rommelmarkt in wijkgebouw Linquenda
NIEUW-VENNEP - Zondag 21 september is er weer rommelmarkt in wijkgebouw Linquenda. De rommelmarkt is er weer op zondag 21 september .In tegenstelling tot het krantenartikel begint de rommelmarkt niet om 10 uur maar om 11 uur en duurt tot 16:00 uur.

Vrolijke noot klinkt bij Kunstfort

Vrolijke noot klinkt bij Kunstfort
VIJFHUIZEN - In de stralende zon beleefden de Ringbiënnale bezoekers bij Kunstfort bij Vijfhuizen afgelopen weekend de première van het concert Het Genie gecomponeerd door Erik Waerts. Een stuk geïnspireerd op geluidslandschappen. Zondag 21 september om 13.

Klankschaalconcert in't Rietland

BADHOEVEDORP - Healing Hands Hoofddorp verzorgt zondag 21 september in samenwerking met Dienstencentrum 't Rietland een klankschaalconcert in het centrum aan de Chr. Huygensstraat 21. Het concert begint om 10.30 uur en duurt tot circa 11.30 uur.

Klaverjassen in Dorpshuis

Klaverjassen in Dorpshuis
BADHOEVEDORP - Bij KJC-Sloten in het Dorpshuis aan de Snelliuslaan wordt zaterdag 20 september vanaf 20.00 uur geklaverjast om diverse prijzen.Deelname kost 2,50 euro per persoon.Ook op de vrijdagclub zijn de eerste kaarten van het seizoen al weer geschud.

Expositie vogelfoto's Peter Vreeswijk in De Olm

Expositie vogelfoto's  Peter Vreeswijk in De Olm
ZWANENBURG - Natuurfotograaf Peter Vreeswijk exposeert van maandag 15 september tot 15 november zijn vogelfoto's in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141.

LadiesNight in CineMeerse met Pak van Mijn Hart

LadiesNight in CineMeerse met Pak van Mijn Hart
HOOFDDORP - Woensdag 29 oktober organiseert CineMeerse weer een LadiesNight. Ditmaal met de voorpremière van de romantische komedie Pak Van Mijn Hart, dé feelgoodfilm voor de feestdagen!

Bruids Event Hoofddorp groot succes

Bruids Event Hoofddorp groot succes
HOOFDDORP - Het Bruids Event Hoofddorp is afgelopen zondag 14 september goed bezocht. Er waren 30 standhouders waarbij menig bruidspaar leuke en verrassende ideeën heeft opgedaan.

Cast & crew nieuwste Carry Slee verfilming ‘Pijnstillers’ bij CineMeerse

Cast & crew nieuwste Carry Slee verfilming ‘Pijnstillers’ bij CineMeerse
HOOFDDORP - Speciaal ter gelegenheid van de nieuwe Nederlandse film ‘Pijnstillers’ brengen enkele acteurs en regisseur Tessa Schram van de ‘Pijnstillers’ Cast & Crew zaterdag 27 september een bezoek aan CineMeerse. De cast & crew zullen na afloop van de voorstelling op het podium komen en vragen van het publiek beantwoorden. Na afloop is er in de foyer een signeersessie waar je je boek kan laten signeren. Pijnstillers is de nieuwste Carry Slee verfilming van de makers van Spijt!

27 september Burendag; gratis bowlingdag bij Claus

27 september Burendag; gratis bowlingdag bij Claus
HOOFDDORP - Zaterdag 27 september is het Burendag en kunnen de buren van Claus: de bewoners van de wijk Overbos, tussen 18.00 – 20.00 uur gratis een uur komen bowlen. De afgelopen twee jaar was het een groot succes en hing er een gezellige sfeer op de bowlingbanen.

Lang zal je lezen tijdens de Kinderboekenweek

HOOFDDORP - Van 1 t/m 12 oktober is het weer Kinderboekenweek met allerlei activiteiten in de Bibliotheek Haarlemmermeer en op zondag 5 oktober het grote Kinderboekenfeest met De Mees Kees show in Het Cultuurgebouw.

Spirituele beurs in het wijkgebouw

Spirituele beurs in het wijkgebouw
NIEUW-VENNEP - Belangstellenden kunnen zondag 14 september in wijkgebouw Linquenda kennismaken met allerlei vormen van spiritualiteit tijdens de zesde editie van de Tengri Spirituele beurs. Er is onder meer informatie te vinden over reiki, sjamanisme en tarot.

Biercafé Délirium opent in Amsterdam

Biercafé Délirium opent in Amsterdam
AMSTERDAM - Het beroemde Délirium  Café opent binnenkort haar deuren in Amsterdam. Dit oorspronkelijk Brusselse café kwam in 2004 in het Guiness Book of Records vanwege het grootste aanbod bieren. In de Brusselse vestiging kunnen liefhebbers kiezen uit ruim 3200 verschillende bieren uit binnen- en buitenland. Délirium  Café Amsterdam begint ‘bescheiden’ met ruim 500 nationale en internationale bieren. De vestiging opent op 18 september haar deuren aan de Piet Heinkade in Amsterdam.

Debuut Running Dinner

LISSERBROEK - Activiteitenvereniging KoetActief leidt zaterdag 27 september van 16.00 tot 22.00 uur het nieuwe evenement Running Dinner in goede banen. Enthousiaste, creatieve amateurkoks stellen daarbij hun huis open voor dorpsgenoten met trek. De kosten voor de boodschappen worden door de organisatie vergoed.

Stelling | Haarlemmermeer heeft genoeg te bieden op kunst- en cultuurgebied.

Stelling | Haarlemmermeer heeft genoeg te bieden op kunst- en cultuurgebied.
HOOFDDORP - Dromen bij bomen, Fly Me Home, potato pilots, een werkdag met Franke van der Laan of proeverijen bij restaurant 't Fort. Dit is slechts een greep uit het programma-aanbod van de kunst- en cultuurmanifestatie Ringbiënnale.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio