kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Oktober cruisemaand!

Oktober cruisemaand!
HOOFDDORP - Het mooie van cruisevakanties is dat je, als je eenmaal de koffer hebt uitgepakt, in één vakantie meerdere landen bezoekt en altijd in alle comfort verblijft op je eigen varende hotel. Het vergelijken van schepen en rederijen is lastig, ze zijn allen verschillend. Met alle plezier helpt Toos Opstal van The Travel Club in Hoofddorp je bij het maken van de juiste keuze.

Meer evenementen in de regio is een goed plan

Meer evenementen in de regio is een goed plan
HOOFDDORP - Er zouden nog wel meer evenementen in gemeente Haarlemmermeer bij kunnen. Dat vindt althans de meerderheid van de stemmers op onze stelling van vorige week. Van de 148 bezoekers die hun stem hebben uitgebracht is 60 procent het hiermee eens, 40procent heeft liever meer rust in de polder.

Voorverkoop voor Quite Simple

Voorverkoop voor Quite Simple
LISSERBROEK - Quite Simple. Deze formatie van negen, die grote regionale bekendheid geniet, met name door optredens in Lisse en Noordwijkerhout, treedt zaterdag 4 oktober vanaf 21.30 uur op in dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1).

Oproep: Deel jouw Serious Request-actie op Dichtbij

Oproep: Deel jouw Serious Request-actie op Dichtbij
HOOFDDORP - Over iets minder dan tachtig dagen is het zover, dan staat het Glazen Huis van 3FM in Haarlem! De grootse actie van het radiostation gaat dit jaar geld inzamelen voor slachtoffers van seksueel geweld in conflicten. Voor en tijdens Serious Request starten veel mensen en buurten hun eigen acties, Dichtbij is op zoek naar de mooiste projecten.

Paintball Hillegom dé plek voor bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of verenigingsuitje

Paintball Hillegom dé plek voor bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of verenigingsuitje
HILLEGOM - Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux. Met 3500 m2 aan speelveld  kan er op elk moment van de dag gespeeld worden, zelfs ‘s nachts. Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in. Ze hebben de komende tijd weer leuke acties voor je in petto.

Smartlappen in en om De Jager

Smartlappen in en om De Jager
NIEUW-VENNEP - Dames en een enkele heer van een van de deelnemende koren aan het jaarlijkse korenfestival zingen uit volle borst het levenslied. Liefhebbers van smartlappen, levensliederen en popmuziek zaten zondag 28 september goed in De Rustende Jager.

Theaterspel op De Olmenhorst

Theaterspel op De Olmenhorst
LISSERBROEK - Vermaak door Theatergroep Blokkendoos in de grote schuur op Landgoed De Olmenhorst (Lisserweg 481). Het betrof een nieuw, gratis toegankelijk onderdeel van het programma voor de zelfplukperiode op deze natuurrijke locatie. Hierbij vinden elke zondag tussen 12.00 en 15.

Speciale Kidsmiddag bij CineMeerse!

Speciale Kidsmiddag bij CineMeerse!
HOOFDDORP - Zaterdag 4 oktober organiseert CineMeerse in Hoofddorp een speciale Kidsmiddag rondom de film De Boxtrollen. Tijdens de Kidsmiddag zijn er verschillende activiteiten te doen voor de kinderen. Ook zal er deze middag een bijzondere gast op bezoek komen!

Vegetarisch eten bij Vork & Mes tijdens Vegetarische Restaurantweek

HOOFDDORP - Liefhebber van de vegetarische keuken of benieuwd welke maaltijdmogelijkheden de keuken te bieden heeft? Van 6 tot en met 16 oktober wordt voor het vierde jaar De Vegetarische Restaurantweek gehouden.

Claus wordt liefdesparadijs voor singles

HOOFDDORP - Als single kan het soms knap lastig zijn om te laten merken dat je vrijgezel bent. Recent onderzoek van Relatieplanet.nl toont aan dat meer dan de helft van de singles het moeilijk vindt om hun singlestatus te laten blijken.

Imanse verloot twee kaarten voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Imanse verloot twee kaarten voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs
AALSMEER - Geniet nog even na van de vakantie en doe alvast inspiratie op voor volgend jaar op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 8-12 oktober. Imanse Aanhangwagens en Caravans geeft twee kaarten weg! Vertel op de facebookpagina van Imanse waarom jij graag deze kaarten wilt winnen en misschien waan jij je straks wel in Italiaanse sferen op de 50e Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Opera en ballet in de bioscoop

HOOFDDORP - Het live opera- en balletseizoen van Cinemeerse gaat weer van start. Bezoekers van de bioscoop aan het Raadhuisplein kunnen de voorstellingen uit The Royal Opera House vanuit hun bioscoopstoel meemaken.

Sunday Art Fair

Sunday Art Fair
HOOFDDORP - Het Dik Tromplein is op zondag 28 september het toneel van kunstenaars. Schilders, tekenaars, beeldend kunstenaars en andere creatieven tonen en verkopen hun werk op deze eerste Sunday Art Fair. Er is ruimte voor professionele en amateurkunstenaars die vol trots hun werk showen aan het publiek.

Leuke werkdag in de Amsterdamse waterleidingduinen!

Leuke werkdag in de Amsterdamse waterleidingduinen!
LIJNDEN - Het IVN organiseert zaterdag 27 september in samenwerking met waternet een leuke natuurwerkdag ‘Amerikaanse vogelkers zagen’ in de Amsterdamse waterleidingsduinen. Een flinke klus waarbij extra handen erg welkom zijn.

Directeur Kuiphuis verlaat Podium Duycker

Directeur Kuiphuis verlaat Podium Duycker
Directeur van Podium Duycker, Rob Kuiphuis zal per 1 januari de organisatie verlaten. Deze datum valt samen met de voorgenomen fusie tussen de drie instellingen in Het Cultuurgebouw.

FF Verderop viert 2de verjaardag

FF Verderop viert 2de verjaardag
NIEUW-VENNEP - Café FF Verderop bestaat 2 jaar. Dat wordt zaterdag 27 september gevierd met een receptie en een optreden van de band Got it.

Weekend van de Wetenschap in Museum De Cruquius

Weekend van de Wetenschap in Museum De Cruquius
CRUQUIUS - Door het hele land staan 4 en 5 oktober in het teken van het Weekend van de Wetenschap. Ook in Museum De Cruquius (Cruquiusdijk 27) zijn activiteiten, georganiseerd in samenwerking met Mad Science en Pop-up Wetenschapper, bedoeld om kinderen en volwassenen op een leuke manier in aanraking te brengen met wetenschap.

Komende zondag Sunday Art Fair op Dik Tromplein

HOOFDDORP - Het Dik Tromplein is zondag 28 september van 12.00 tot 17.00 uur het toneel van kunstenaars. Schilders, tekenaars, beeldend kunstenaars en andere creatieven tonen en verkopen hun werk op deze eerste Sunday Art Fair.

Wooninspiratie Dag 2014 in De Kwakel

Wooninspiratie Dag 2014 in De Kwakel
DE KWAKEL - Op zaterdag 4 oktober slaan een 20-tal lokale ondernemers de handen ineen om voor de inwoners van Uithoorn een Woon-inspirerende dag te organiseren. Tussen 11.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom op het terrein van Kooyman Sierbestrating en tuinhout in De Kwakel.

Expositie Tamar Rubinstein 'Het Feest van Beestje'

Expositie Tamar Rubinstein 'Het Feest van Beestje'
HOOFDDORP - Een kinderboekenfeestweektentoonstelling in De Meerse
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio