kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

bingo avond op zaterdag 8 november

NIEUW-VENNEP - Bingo avond bij tennisvereniging Nieuw-Vennep - zaterdagavond 8 november

Bird Lives treedt op in De Jager

Bird Lives treedt op in De Jager
NIEUW-VENNEP - In De Rustende Jager staat in het kader van het Meer Jazz Café zondag 26 oktober Bird Lives op het podium. De band speelt vanaf 15.30 uur, entree is gratis.

Bazaar in Rehoboth

BADHOEVEDORP - In buurthuis Rehoboth aan de Nieuwemeerdijk 294 wordt zaterdag 25 oktober vanaf 19.30 uur de jaarlijkse bazaar gehouden.

Abbenes maakt zich op voor Halloween

ABBENES - Alice in Horrorland is het angstaanjagende thema van Halloween in Abbenes dit jaar. Het dorp, dat jaarlijks wordt omgetoverd tot Griezelnes, staat zaterdag 1 november geheel in het teken van dit door de Oranje Evenementen Vereniging (OEV) georganiseerde feest.

1 jarig jubileum Café De Venneper

1 jarig jubileum Café De Venneper
NIEUW-VENNEP - De bestaande locatie "De Jonge Jager" van Hotel De Rustende Jager kreeg 1 November 2013 een nieuwe uitbater en doopte deze om naar Café De Venneper.

Pompoenen op tafel in De Olmenhorst

Pompoenen op tafel in De Olmenhorst
LISSERBROEK - Pompoenen te over op Landgoed De Olmenhorst (Lisserweg 479). In het licht van Halloween wordt zaterdag 25 oktober vanaf 16.00 uur en woensdag 29 oktober vanaf 15.00 uur de workshop

Filmhuis draait dansfilm 'Pina'

NIEUW-VENNEP - Filmhuis Pier K draait iedere vrijdag een film. Nieuw hierbij is het format 'De filmkeuze van...'. Dit nieuwe initiatief wordt vrijdag 24 oktober afgetrapt met de persoonlijke keuze van Monika van der Ent, manager Cultuuronderwijs bij Pier K.

Massageles in Floriande

Massageles in Floriande
HOOFDDORP - Zondag 2 nov is er een Massage-Verwendag in Hoofddorp Floriande. Massageles om elkaar te helpen ontspannen.

Bakker Gerard ondersteunt Speel-o-theek De Blokkendoos

Bakker Gerard ondersteunt Speel-o-theek De Blokkendoos
HOOFDDORP - Actie bij Bakker Gerard

Stelling: Aandacht voor buitenruimte Haarlemmermeer is terecht

Stelling: Aandacht voor buitenruimte Haarlemmermeer is terecht
HOOFDDORP - De gemeente heeft in de nieuwe begroting een bedrag van 31 miljoen euro gereserveerd voor de openbare buitenruimte. Goed plan of zonde van het geld? Daarom luidt de stelling op Dichtbij.nl deze week: Aandacht voor buitenruimte is terecht.

Grote wintertijdbingo

VIJFHUIZEN - Kans maken op mooie prijzen? Doe dan zondag 26 oktober a.s. mee aan de wintertijdbingo van De Spiering!

KleZmerband Nigun in Rijsenhout

KleZmerband Nigun in Rijsenhout
RIJSENHOUT - Op zaterdag 15 november geeft de Alphense klezmergroep een bijzonder optreden in Rijsenhout. De muziek wordt gecombineerd met een verhaal verteld door professioneel verhalenvertelster Hannie Elstak.

Op zoek naar voorouders bij Genealogiedagen

Op zoek naar voorouders bij Genealogiedagen
HOOFDDORP - Wie waren uw voorouders? Een onbekend verleden ontvouwt zich in het Historisch Museum Haarlemmermeer. Op de zaterdagen 25 oktober en 15 november helpen experts bezoekers te spitten in de stamboom.

Stijldansen in De Meerkoet

LISSERBROEK - Ruud van der Helm begeleidt zondag 19 oktober een stijldansavond in Dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1). Van 14.00 tot 17.

Stoomgemaal Halfweg ook bij avond belevenis

Stoomgemaal Halfweg ook bij avond belevenis
HALFWEG - Museum Stoomgemaal Halfweg, het oudste en grootste nog werkende schepradstoomgemaal, is zaterdag 25 oktober voor de laatste keer dit seizoen onder stoom. Voor deze gelegenheid is het museum niet alleen van 10.00-16.00 uur maar ook van 18.00-21.00 uur open.

Nieuwe editie Vennip Live

Nieuwe editie Vennip Live
NIEUW-VENNEP - Bij Pier K vindt donderdag 23 oktober een nieuwe editie van Vennip Live plaats. Publiek is vanaf 20.00 uur welkom in het Pier Kafé, entree is gratis.

Oproep: Deel jouw Serious Request-actie op Dichtbij

HOOFDDORP - Over iets minder dan tachtig dagen is het zover, dan staat het Glazen Huis van 3FM in Haarlem! De grootse actie van het radiostation gaat dit jaar geld inzamelen voor slachtoffers van seksueel geweld in conflicten. Voor en tijdens Serious Request starten veel mensen en buurten hun eigen acties, Dichtbij is op zoek naar de mooiste projecten.

Snuffelmarkt in Expo

VIJFHUIZEN - In Expo Haarlemmermeer wordt zondag 19 oktober van 09.00-16.30 uur de jaarlijkse Snuffelmarkt gehouden. Er staan honderden kramen met een zeer divers aanbod van nieuwe en oude artikelen en opmerkelijke koopjes.

Nu kaarten Plankenisten verkrijgbaar

Nu kaarten  Plankenisten verkrijgbaar
BADHOEVEDORP - Toneelvereniging De Plankenisten speelt dit seizoen eens iets heel anders. Geen standaard toneelstuk, maar een kijkje voor en achter de schermen van de televisiequiz Het is maar een spelletje, waarbij 'mooie prijzen te winnen zijn'.

Open dag Sportcomplex Koning Willem-Alexander

Open dag Sportcomplex Koning Willem-Alexander
HOOFDDORP - Bekijk demo’s en doe mee aan clinics: verlies calorieën in de fitness, balanceer op de evenwichtsbalk, scoor een driepunter of zwem een wereldtijd, alles is mogelijk, dus… Neem je sportkleding mee en laat je verrassen! Tijdens de open dag vrijzwemmen voor kortingstarief: €4,-. Vol is vol!
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Aandacht voor buitenruimte Haarlemmermeer is terecht
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio