kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Meer muziek in Burgerveen

BURGERVEEN - Inwoners van Burgerveen zijn 22 mei van 16.00 tot 18.00 uur welkom tijdens een nieuwe editie van Burgerveen daar zit muziek in. De organisatie zorgt voor liedjes en tekstbladen die meegezongen kunnen worden.

Koningsdag in Abbenes met optocht en op MFT

ABBENES - De Oranje Evenementen Vereniging (OEV) heeft ook dit jaar een vol programma samengesteld voor Koningsdag.

Darten en spelletjes op Koningsdag

LISSERBROEK - Het programma van Koningsdag in en rond dorpshuis De Meerkoet is bekend. Inwoners van Lisserbroek zijn vanaf 12.00 uur welkom om poffertjes te komen eten en spelletjes te doen.

Deelnemers Bootcamp 2016 bekend

Deelnemers Bootcamp 2016 bekend
HOOFDDORP - Hoofddorp, maandag 25 april – Op zondag 24 april organiseerde Artquake De Grote Auditiedag waarbij 27 jongeren tussen de 12 en 18 jaar auditie deden voor deelname aan Bootcamp 2016. Dit was tevens een auditie voor de scholarships naar Amerika, vier gelukkigen gaan deze zomer naar Atlanta om daar deel te nemen aan een theaterproject bij 7Stages. Alle deelnemers van De Grote Auditiedag zijn geselecteerd voor Bootcamp 2016. In Nederland start Bootcamp dit jaar op 27 juli en op 12 augustus presenteren de deelnemers de eindvoorstelling van dit project in Schouwburg De Meerse.

Koningsdag Lisserbroek

Koningsdag Lisserbroek
LISSERBROEK - Ter gelegenheid van Koningsdag hebben woensdag 27 april activiteiten plaats op het plein voor en in Dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1).Programma12.00-13.00 uur: poffertjes bakken en spelletjes13.00-14.

Tess winnaar Schoolslag XL

Tess winnaar Schoolslag XL
HOOFDDORP - Hoofddorp, maandag 25 april 2016 – Op vrijdag 22 april organiseerde Artquake de derde editie van de talentenwedstrijd Schoolslag XL in Duycker waaraan 11 acts deelnamen. Deze acts waren afkomstig van middelbare scholen uit Haarlemmermeer. Het was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk kwam Tess van het Haarlemmermeer Lyceum als winnaar naar voren. Zij ontving een vette prijzenpot en kreeg de wisselbeker van Schoolslag XL.

Het Lelykwartet speelt Brahms in Het Oude Raadhuis

Het Lelykwartet speelt Brahms in Het Oude Raadhuis
HOOFDDORP - Het Lelykwartet bestaat uit vier door de muziek geïnspireerde vrienden die het heel fijn vinden om, naast hun werk in diverse Nederlandse orkesten, samen kamermuziek te maken. Als strijkkwartet bestaan zij al geruime tijd en hebben diverse concerten op hun naam staan. Voor deze gelegenheid willen zij een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan; het pianokwintet van Brahms uitvoeren. Hiervoor hebben zij de gerenommeerde pianobegeleider Maarten Hillenius uitgenodigd. Rondom dit magistrale werk zullen zij muziek uit het traditionele kwartetrepertoire ten gehore brengen: muzi...

John Oldenstam zingt Marvin Gaye in De Meerse!

John Oldenstam zingt Marvin Gaye in De Meerse!
HOOFDDORP - 'John Oldenstam sings Marvin Gaye' is een verrassende muziektheatervoorstelling met de bekendste hits van één van de beste soulmakers ter wereld: Marvin Gaye. Van-af de jaren '50 tot aan de jaren '80 was Marvin Gaye in de hitparades terug te vinden met zijn romantische zwarte popmuziek. Met hits als 'How Sweet It Is (To Be Loved By You)', 'Can I Get A Witness' en 'Ain't That Peculiar' behoorde hij tot de grootste Mo-town hitmakers. John Oldenstam speelde in de Joop van den Ende musical 'Dirty Dancing', had een eigen theatershow 'The Soultrain' met o.a. Maureen Fernandes en was t...

Kinderpopster Dirk Scheele en Dikkie Dik in De Meerse!

Kinderpopster Dirk Scheele en Dikkie Dik in De Meerse!
HOOFDDORP - In mei komt Dirk Scheele weer naar De Meerse met een nieuwe productie over de rode kater uit Sesamstraat: 'Lekker weertje, Dikkie Dik!'. In deze muzikale theatervoorstelling staan de verschillende seizoenen centraal. Dikkie Dik dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst en speelt in de sneeuw in de winter. De voor-stelling mondt uit in een spetterend zomerfeest, waar niet alleen Dikkie Dik en zijn vriendjes, maar ook alle kinderen in de zaal aan meedoen. Dirk Scheele speelt deze wervelende en vrolijke voorstelling vol nieuwe liedjes samen met een aantal...

Koninklijk Zigeuner Orkest Tata Mirando in De Meerse!

Koninklijk Zigeuner Orkest Tata Mirando in De Meerse!
HOOFDDORP - Het Koninklijk Zigeuner Orkest Tata Mirando voert je mee naar de zigeunertijd uit het Europa van de 19e en 20e eeuw. Het orkest wordt geleid door Djangela Mirando. Djan-gela is één van de kleinzonen van de eerste Tata Mirando (Tata = vader), Joseph. Door hun afkomst en rijke muzikale verleden verbindt dit programma zeer verschillende muzikale culturen en laat ons horen dat ze allen uit dezelfde bron komen. Als één van de weinige orkesten is het Koninklijk Zigeuner Orkest door haar grote veelzijdigheid en enorme virtuositeit in staat om een scala aan muzikale hoogstandjes te bren...

Concert Theo Griekspoor en Moniek Eigenhuis

Concert Theo Griekspoor en Moniek Eigenhuis
HALFWEG - In de serie Zondagmiddagconcerten in de Protestantse kerk staat 24 april een concert op het programma met Theo Griekspoor op orgel en vleugel en Moniek Eigenhuis op dwarsfluit. Het concert begint om 14.30 uur en de entreeprijs bedraagt 7,50 euro inclusief drankje na afloop.

De Rollerdisco is weer terug

De Rollerdisco is weer terug
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 22 april 2016 – Op zaterdag 30 april organiseert Duycker opnieuw een Rollerdisco in de kleine zaal van schouwburg De Meerse. Tijdens deze Rollerdisco wordt er funky oldschool muziek gedraaid en uiteraard gerollerdanst. De avond begint om 19:15 uur en kaarten zijn €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de deur. Het huren van rolschaatsen kost €7,50.

De Beul Serveert: Lente Barbecue

De Beul Serveert: Lente Barbecue
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 22 april – Iedere laatste vrijdag van de maand kunnen bezoekers genieten van De Beul Serveert in het Duyckercafé, de eerstvolgende editie vindt plaats op 29 april. Het thema van 29 april is lente, de gerechten die geserveerd worden passen allen goed bij dit seizoen. De Beul bereidt zijn gerechten voornamelijk op de barbecue. Naast heerlijk eten worden er fijne plaatjes op vinyl gedraaid. Entree kost €20,-, dit is inclusief eten.

Band of Friends in Duycker

Band of Friends in Duycker
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 22 april 2016 – Op vrijdag 24 februari 2017 staat Band of Friends in Poppodium Duycker te Hoofddorp, deze band bestaat uit voormalige bandleden van Rory Gallagher. De Blues(rock) band is opgericht als viering van het leven en muziek na het overleiden van legendarische Ierse bluesrockgitarist Rory Gallagher. De avond begint om 20:00 uur en kaarten zijn €19,- in de voorverkoop en €21,- aan de deur.

Clever Sessions in Duyckercafé

Clever Sessions in Duyckercafé
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 22 april – Iedere tweede en vierde donderdag van de maand organiseert het Duyckercafé de Clever Sessions. De jamsessie is altijd goed goed bezocht en enorm gezellig. De sessies beginnen om 20:00 uur en zijn gratis.

Skatewedstrijd Drop In! in skatepark Floriande

Skatewedstrijd Drop In! in skatepark Floriande
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 22 april 2016 – Op zaterdag 30 april organiseren Artquake, Menes, gemeente Haarlemmermeer en MeerWaarde de skatewedstrijd Drop In! in skatepark Floriande, vanaf 12:30 is iedereen welkom. Dit is tevens de officiële opening van Skatepark Floriande. Om 13:00 uur gaat de wedstrijd van start, deze bestaat uit drie disciplines: skateboarden, steppen (of inline scooter) en BMX. Deelnemen aan en bezoeken van het evenement is gratis.

Drop In! indoor festival in Hoofddorp

Drop In! indoor festival in Hoofddorp
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 22 april 2016 – Op zaterdag 30 april organiseert Duycker het indoor muziekfestival Drop In! met hiphop- en punkrock artiesten als Fresku en Orgaanklap. Dit festival is samen met de skate scene uit Haarlemmermeer georganiseerd. De avond begint om 20:00 uur en eindigt met een afterparty in het Duyckercafé met De Huismeesters. Entree voor Drop In! is €12,- in de voorverkoop en €14,- aan de deur.

Koningsdag vieren aan de Werf en bij SCW

RIJSENHOUT - Inwoners van Rijsenhout hoeven zich met Koningsdag niet te vervelen. Zowel in het centrum als bij voetbalclub SCW zijn activiteiten gepland.

Klein feestje tijdens Koningsdag

BEINSDORP - Hoewel er in Beinsdorp, vanwege de vele feesten in omliggende dorpen, geen grootschalige activiteiten zijn gepland voor Koningsdag, kunnen dorpsbewoners uiteraard wel gewoon een feestje komen vieren.

Mr. Boogie Woogie swingt in De Meerse

Mr. Boogie Woogie swingt in De Meerse
NIEUW-VENNEP - Het wordt weer swingen, zaterdag 23 april in De Meerse in Hoofddorp, tijdens de 22ste editie van de Boogie & Blues Night. Pianovirtuoos Mr. Boogie Woogie en zijn Fats Domino Tributeband verwelkomen als gasten de flamboyante pianiste/zangeres Anke Angel en pianist Jeroen Sweers.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio