kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Welke supermarkten in Haarlemmermeer zijn open met Pasen?

Welke supermarkten in Haarlemmermeer zijn open met Pasen?
HOOFDDORP - Rond Pasen is het altijd extra druk in de winkels en supermarkten. Last-minute inkopen doen voor een Paasontbijt en/of brunch! Maar wat als je net wat eieren te weinig hebt ingeslagen? Welke supermarkten zijn dan nog open in Haarlemmermeer? Dichtbij maakte een handig overzichtje met de openingstijden van een aantal supermarkten in Haarlemmermeer.

Emigratie-feuilleton (114): Australian Zoo

Emigratie-feuilleton (114): Australian Zoo
ZWANENBURG - Ruby woonde naar al haar tevredenheid in Zwanenburg. Toch besloot zij, nadat het werk van haar man daarom vroeg, te emigreren naar Australië. Het bleek een hele stap te zijn. Want het leven down under verschilt ontzettend met dat in de Haarlemmermeerpolder. In een wekelijks feuilleton deelt Ruby haar ervaringen met de Dichtbij-bezoeker. Vandaag Deel 114: Australian Zoo!

'Haarlemmermeer in 2015 decor van The Passion?'

'Haarlemmermeer in 2015 decor van The Passion?'
HOOFDDORP - Is Haarlemmermeer volgend jaar het decor van het religieuze tv-spektakel The Passion? Als het aan Dichtbij-meeschrijver Kermitt ligt wel. Het muzikale evenement van de omroepen EO en RKK vond dit jaar plaats in Groningen, maar Haarlemmermeer zou klaar zijn om het in 2015 te organiseren. Goed idee van Kermitt?

Filmavond in Pier K

NIEUW-VENNEP - Filmhuis Pier K vertoont elke vrijdagavond een film. Vrijdag 18 april is het de beurt aan de film Matterhorn. Deze tragikomedie vertelt het verhaal van Fred, een eenzame man wiens leven door een toevallige ontmoeting een totaal andere wending neemt.

Tropisch feest in Rijsenhout

RIJSENHOUT - In dorpshuis De Reede is vanavond vrijdag 18 april een feest met als thema Tropical party. Het feest is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

Middagconcert Haarlems Accordeonorkest in Olm

Middagconcert Haarlems Accordeonorkest in Olm
ZWANENBURG - Het Zondagmiddagpodium presenteert op maandag 21 april (tweede paasdag) om 14.00 uur een gevarieerd concert door het Haarlems Accordeonorkest in het Cultureel Centrum De Olm.

Beleef de natuur met Natuuronbijt!

Beleef de natuur met Natuuronbijt!
HOOFDDORP - Vroeg in de ochtend, de zon komt langzaam op. De wereld wordt wakker. Geen mooier moment om de natuur te beleven. Daarom is er IVN Natuurontbijt. Samen met kinderen, partner, vriend of vriendin de natuur zien ontwaken.

Veel lof voor figuratief werk bij Kunst 2001

Veel lof voor figuratief werk bij Kunst 2001
BADHOEVEDORP - Opnieuw een tentoonstelling die bij de opening bewondering oogstte in Galerie Kunst 2001. Olieverfschilderijen van Ron Linthoudt en beelden en objecten van Joep Backhuijs zijn er tot en met 18 mei te zien. De dichter Ron Frederiks gaf de opening een lyrisch tintje.

Film 'Tirza' te zien in De Ontmoeting

BUITENKAAG - In dorpshuis De Ontmoeting is donderdag 17 (14.00 uur) en zaterdag 19 april (19.30 uur) de film Tirza te zien.

'Honkbalcomplex voldoet aan eisen Amerikaans honkbal'

'Honkbalcomplex voldoet aan eisen Amerikaans honkbal'
HOOFDDORP - Veel. Heel veel lovende woorden. Die waren donderdag 10 april duidelijk te horen bij de opening van het nieuwe honk- en softbalcomplex voor Hoofddorp Pioniers. Jason Holowaty, director market development Europa Major League Baseball, was in ieder geval erg enthousiast: "Dit complex voldoet aan alle eisen van de MLB."

Genieten van attracties op kermis Populierenlaan

Genieten van attracties op kermis Populierenlaan
ZWANENBURG - Op het parkeerterrein van de Populierenlaan stond afgelopen week de jaarlijkse kermis. Deze kermis in Zwanenburg is vooral een feest voor de kinderen.

Uw event in de lente met korting bij Claus

Uw event in de lente met korting bij Claus
HOOFDDORP - Claus Event Center biedt deze lente een speciale lastminute actie voor evenementen. Opdrachtgevers die een evenement boeken voor een datum in mei of juni ontvangen meerdere kortingen.

Sabine Vermeulen ruilt judo in voor carrière als Miss

Sabine Vermeulen ruilt judo in voor carrière als Miss
HOOFDDORP - Vorig weekend heeft Sabine Vermeulen met succes meegedaan aan de selectie vande verkiezingen voor Queen of the BeNeLux en wel voor the West Netherlands. Elk jaar worden er 5 winnaressen uit deze provincies gekozen die mogen uitkomen in de miss verkiezing Queen of the BeNeLux. Zo ook dus Sabine Vermeulen.

Pier K brengt tv-spektakel The Passion naar Nieuw-Vennep

Pier K brengt tv-spektakel The Passion naar Nieuw-Vennep
NIEUW-VENNEP - Het muzikale tv-spektakel The Passion, een moderne vertolking van het Paasverhaal, vindt dit jaar plaats in Groningen. Wat ver weg misschien.. Pier K vertoont daarom in samenwerking met CrossPoint en de Witte Kerk The Passion 2014 live op groot scherm in Nieuw-Vennep.

Vioolles Badhoevedorp

Vioolles Badhoevedorp
BADHOEVEDORP - Vioolles voor Kinderen en Volwassenen

Spelletjes in De Meerkoet

LISSERBROEK - De spelletjesmiddag in dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1) van woensdag 16 april staat in het teken van de Pasen.

Deze week nieuw in CineMeerse

Deze week nieuw in CineMeerse
HOOFDDORP - Deze week nieuw in CineMeerse: Pompeii 3D, Oculus, Belle en het Beest (NL/OV) en Tinkerbell en de Piraten 3D

Schotse folkrock band Skerryvore naar Duycker

Schotse folkrock band Skerryvore naar Duycker
HOOFDDORP - Op zaterdag 19 april komt de Schotse band Skerryvore naar podium Duycker in Hoofddorp. Critici omschrijven deze band vaak als opkomende internationale sensatie. De deuren openen om 20:00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop €10,- incl.

Hoofdvaart on Stage

HOOFDDORP - Woensdag 16 april om 19.00 uur treedt in de Duycker in Hoofddorp een keur aan talent op van het Hoofdvaart College in Hoofddorp. Dit evenement ‘Hoofdvaart on stage’, heeft als doel het vele talent van leerlingen letterlijk en figuurlijk een podium te geven.

Jubileum Spelenderwijs met nieuwe voorstelling

ABBENES - Toneelvereniging Spelenderwijs viert 11 en 12 april het 25-jarig bestaan met twee opvoeringen van het stuk Een ideale echtgenoot.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
NSS-maatregelen in Haarlemmermeer zijn te streng
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Een site van Telegraaf Media Nederland