kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dit zijn de leukste uitjes van Noord-Holland

Dit zijn de leukste uitjes van Noord-Holland
NOORD-HOLLAND - Speeltuin Groenendaal aan de rand van Heemstede en Linnaeushof in Bennebroek zijn één van de tien genomineerde voor het leukste uitje van Noord-Holland , er zijn dit jaar opvallend veel uitjes in de kop van Noord-Holland genomineerd, wat vind jij het beste uitje?

De Hype opent deuren met Mr. Polska

De Hype opent deuren met Mr. Polska
NIEUW-VENNEP - Jongeren kunnen binnenkort in Nieuw-Vennep terecht in een nieuw jongerencentrum. Waar voorheen jarenlang De Stip was te vinden, aan de Venneperweg 298, opent zaterdag 7 februari De Hype de deuren.

Snuffelmarkt in Van Zantenhal

Snuffelmarkt in Van Zantenhal
In de Van Zantenhal vindt zondag 1 februari een nieuwe snuffelmarkt plaats. Er staan 200 kramen vol oude spullen, met ditmaal als extra een markt voor gebruikte kleding met ongeveer veertig kramen.

Occasion Spektakel bij Kampeercentrum De Jong!

Occasion Spektakel bij Kampeercentrum De Jong!
HILLEGOM - Op zoek naar een caravan, vouwwagen of camper? Dan loont het zeker om zaterdag 31 januari en zondag 1 februari een bezoek te brengen aan Kampeercentrum De Jong in Hillegom. Tijdens het Occasion Spektakel profiteer je van extra lage winterprijzen en extra voordeel!

Ontdek het prachtige Toscane met The Travel Club!

Ontdek het prachtige Toscane met The Travel Club!
Combineer een strandvakantie met cultuur in Toscane. Schitterende middeleeuwse stadjes, een rijkdom aan kunstschatten en een prachtige natuur vol met heuvels groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen. Het klinkt als een sprookje en dat is Toscane ook. Toos Opstal van The Travel Club in Hoofddorp heeft een onvergetelijke reis samengesteld waarmee je dit sprookje zelf beleeft. Overnacht in een agriturismo en geniet van deze prachtige streek van Italië!

XPerience in Witte Kerk

XPerience in Witte Kerk
NIEUW-VENNEP - Zondag 8 februari om 19.00 uur is de eerste Xperience dienst van dit jaar in de Witte Kerk. Floor de Best uit Katwijk spreekt over het thema ‘Sterven om te leven’. Een heftig thema waar veel over te zeggen valt.

Spektakel bij try-out nieuwe show Jeugdcircus Acrobatico in De Meerwende

Spektakel bij try-out nieuwe show Jeugdcircus Acrobatico in De Meerwende
BADHOEVEDORP - Bewoners van de Meerwende genoten zaterdag 24 januari volop van een uitvoering van Jeugdcircus Acrobatico. Het was een try-out, voor Acrobatico dat 11 en 12 april in De Meerse in Hoofddorp staat. Dan moet de voorstelling natuurlijk klinken als een klok.

Ensemble Torno Tango brengt 'Tango met een twist'

Ensemble Torno Tango brengt 'Tango met een twist'
BADHOEVEDORP - Het Zondagmiddagpodium komt 1 februari om 14.00 uur naar Badhoevedorp met het programma 'Tango met een twist' door het ensemble Torno Tango in dienstencentrum 't Rietland, Chr. Huygensstraar 21.

Extra voorstelling Joris en de Draak: 'Ik wilde interactie om het verhaal te laten leven'

Extra voorstelling Joris en de Draak: 'Ik wilde interactie om het verhaal te laten leven'
HOOFDDORP - Toen hij als kind in het Oude Raadhuis in Hoofddorp kwam, werd hij gegrepen door de kunst die hij zag en hoorde. Nu is de 34-jarige Michiel Schreuders 'selfmade' muzikant en componist en heeft hij zijn eigen productiebedrijf. Zondag 1 februari treedt hij zelf op in het Oude Raadhuis, waar hij samen met Ida van Dril de kinder- en familievoorstelling Joris en de Draak laat zien. Wegens grote belangstelling is er die dag een tweede voorstelling bijgeboekt.

Filmhuis extra: 'Leaving Mandela Park'

Filmhuis extra: 'Leaving Mandela Park'
HOOFDDORP - De Raad van Kerken Hoofddorp en De Meerse starten komende vrijdag met een nieuwe serie films met inleiding en nagesprek in het Oude Raadhuis.

Film en muziek bij Pier K

NIEUW-VENNEP - Filmhuis Pier K draait vrijdag 30 januari vanaf 20.00 uur de film Marcello Marcello. Een film over een nogal vreemde, eeuwenoude traditie op het schilderachtige eilandje Amatrello.

Playbackshow op herhaling

Playbackshow op herhaling
ABBENES - Het initiatief van de OEV (Oranje Evenementen Vereniging) Abbenes en de jeugdraad om samen een playbackshow te organiseren was vorig jaar zo'n succes dat herhaling niet kon uitblijven. Daarom organiseren zij voor dit jaar zaterdag 7 februari opnieuw een playbackshow die in dorpshuis 't Praatpunt gehouden zal worden. Opgeven is nog altijd mogelijk.

Nieuwe expo van Kleurenpalet

Nieuwe expo van Kleurenpalet
NIEUW-VENNEP - Composities van geometrische figuren is het thema van de nieuwe schilderijenexpositie van het Kleurenpalet die de komende maanden te zien is in gebouw De Rank.

'Biggetjesroze' voor jeugd in de bieb

'Biggetjesroze' voor jeugd in de bieb
NIEUW-VENNEP - Peuters en kleuters kunnen zaterdag 31 januari in de bibliotheek genieten van de voorstelling Biggetjesroze. De voorstelling begint om 14.30 uur, kaarten kosten 5 euro.

PJG-cabaret 'niet alleen voor leden'

PJG-cabaret 'niet alleen voor leden'
NIEUW-VENNEP - De PJG (Plattelands Jongeren Gemeenschap) Haarlemmermeer houdt vrijdag 23 januari de jaarlijkse cabaretavond. Dit jaar voor de tweede keer in de Van Zantenhal. Daar zullen onder meer Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Jeroen Pater en Roel C. Verburg vanaf 20.00 uur met hun vuurdoop op de planken het publiek vermaken en mooie prijzen verloot worden.

Nieuwe editie Smurfendisco

NIEUW-VENNEP - Kinderen tot en met 5 jaar oud zijn woensdag 28 januari welkom in wijkgebouw Linquenda voor de Smurfendisco. Deze is onderdeel van de Kids Club Linquenda.

Filmhuis draait 'Io sono li'

NIEUW-VENNEP - Filmhuis Pier K draait vrijdag 23 januari vanaf 20.00 uur de film Io sono li. De Italiaanse, poëtische en dramatische rolprent is van regisseur Andrea Segre en gaat over de Chinese immigrante Shun Li.

Alle van Steenis, rector van het Kaj Munk-college over film ‘Leaving Mandela Park’

Alle van Steenis, rector van het Kaj Munk-college over film  ‘Leaving Mandela Park’
HOOFDDORP - Toegangsprijs voor film ‘Leaving Mandela Park’ + inleiding door Alle van Steenis, rector van het Kaj Munk-college. entree € 8,- Start inleiding: 19.30 uur, start film: rond 20.00 uur. Plaats: Theater Oude Raadhuis, Hoofdweg 675.

Benefiet Grandcaf'e Boedha's in Nieuw Vennep

Benefiet Grandcaf'e Boedha's in Nieuw Vennep
NIEUW-VENNEP - Dat de Nederlandse artiestenwereld de Stichting Lucky Joe een warm hart toedraagt blijkt wel uit het feit dat op zaterdag 31 januari maar liefst 28 artiesten voor deze stichting op het podium staan.

Film '12 years a slave' in De Ontmoeting

BUITENKAAG - In dorpshuis De Ontmoeting is zaterdag 31 januari vanaf 19.30 uur de film 12 years a slave te zien.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio