De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wijkfeest voor bewoners wijk Linquenda

NIEUW-VENNEP - De wijkraad Linquenda houdt zaterdag 2 juli een wijkfeest voor alle inwoners. Het evenement vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op de velden bij de scholen aan de Kalslagerring.

BEDAZZLE verwart en verblindt

BEDAZZLE verwart en verblindt
VIJFHUIZEN - Zondag 3 juli is de opening van BEDAZZLE de zomertentoonstelling over camouflage, verwarren en verblinden op het Kunstfort bij Vijfhuizen.

Jopenkerk Hoofddorp en Podium Duycker gaan samenwerken

Jopenkerk Hoofddorp en Podium Duycker gaan samenwerken
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Jopenkerk Hoofddorp en Podium Duycker slaan de handen ineen om een te gek (live) muziekprogramma neer te zetten in de Jopenkerk Hoofddorp. Vanaf juni tot en met september vinden er verschillende optredens en jamsessies plaats in de Jopenkerk en in december staat Sabrina Starke op de planken , allen geprogrammeerd door Duycker.

Café Akoestiek in Duyckercafé

Café Akoestiek in Duyckercafé
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Op donderdag 30 juni is er weer Café Akoestiek in Duyckercafé. Gedurende de avond komen er verschillende bands akoestische liveoptredens geven. De avond begint om 20:00 uur en de toegang is gratis.

Doorzomeren in Duyckercafé

Doorzomeren in Duyckercafé
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Deze zomer (2 juli t/m 27 augustus) is Duyckercafé iedere vrijdag en zaterdag geopend van 20:00 tot 01:00 en er staan een aantal toffe acts op de agenda. Zo is er een gin tonic avond, draaien er verschillende lokale dj’s en staan er een aantal bands op het programma. Doorzomeren begint op 2 juli en duurt tot 27 augustus, de entree is gratis.

Tweede editie van De Soos in Duycker

Tweede editie van De Soos in Duycker
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Op zondag 3 juli presenteert cateringbedrijf De Beul in samenwerking met Podium Duycker en Schouwburg De Meerse de tweede editie van De Soos, een dinnershow speciaal voor mensen met een beperking. De avond begint om 17:30 uur en kaarten zijn €10,-.

Beinsdorp Local Live beleeft jubileumeditie

Beinsdorp Local Live beleeft jubileumeditie
BEINSDORP - Op het ijsbaanterrein in Beinsdorp vindt zondag 3 juli de tiende editie van Beinsdorp Local Live plaats.

Rommelmarkt in zorgcentrum Cordaan

NIEUW-VENNEP - Zorgcentrum Cordaan In het Zomerpark houdt zaterdag 2 juli van 9.30 tot 15.30 uur de jaarlijkse rommelmarkt. Er is onder meer een groot aanbod aan schilderijen, boeken en cd’s te vinden en er worden ook elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed en klein meubilair aangeboden.

Tropisch feestje op MFT in Abbenes

Tropisch feestje op MFT in Abbenes
ABBENES - De Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes houdt zaterdag 25 juni haar jaarlijkse themafeest. Ditmaal is gekozen voor een zomers thema: Ticket to the tropics.

Feestweek ook in feesttent afgetrapt

Feestweek ook in feesttent afgetrapt
NIEUW-VENNEP - Volle bak in de feesttent op het ijsbaanterrein afgelopen zaterdag. En dat kan maar een ding betekenen: de Feestweek Nieuw-Vennep is begonnen.

Het Allermooiste Examenfeestje

Het Allermooiste Examenfeestje
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 17 juni 2016 – Op zaterdag 25 juni is het weer tijd voor Het Allermooiste Examenfeestje, naar aanleiding van de afgesloten examenperiode. Deze editie is o.a. Broederliefde uitgenodigd. De deuren openen om 22:00 uur. Kaarten kosten in de VVK €10,- incl.

Pubquiz in Duyckercafé

Pubquiz in Duyckercafé
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 17 juni 2016 – Op zaterdag 25 juni vindt de tweede Pubquiz van dit jaar plaats in Duyckercafé. Hier wordt de algemene kennis van de deelnemers op de proef gesteld. Onze vaste presentatoren van de Pubquiz, Mart en Peter van Meerradio, hosten de avond weer. De quiz begint om 20:00 uur en deelname is gratis. De winnaars gaan met leuke prijzen naar huis, bijvoorbeeld een VIP tour door de Hertog Jan Brouwerij.

Uitvoering Popkoor Haarlemmermeer

Uitvoering Popkoor Haarlemmermeer
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 17 juni 2016 – Op vrijdag 24 juni vindt de uitvoering van het 15 weken durende traject Popkoor Haarlemmermeer plaats in Duycker. 15 weken lang hebben inwoners van Haarlemmermeer e.o. toegewerkt naar een optreden in Duycker. De avond begint om 20:00 uur en kaarten zijn €5,- in de voorverkoop en €6,- aan de deur.

Nachtje kamperen op Jeugdland

Nachtje kamperen op Jeugdland
NIEUW-VENNEP - Kinderen kunnen eenmaal per jaar een nachtje komen logeren op Jeugdland. Dit jaar zijn ze vrijdag 24 juni welkom.

Windmolen Pionier open voor publiek

Windmolen Pionier open voor publiek
Meerwind doet zaterdag 18 juni voor de vijfde maal mee aan de jaarlijkse open winddag. Deze staat dit jaar in het teken van elektrisch rijden.

Venneper Hart houdt papadag in Symfonie

NIEUW-VENNEP - Winkeliersvereniging Venneper Hart houdt zaterdag 18 juni een stoere papadag in het centrum. Er zijn voor vaders en hun kinderen diverse activiteiten, zoals spijkerbroekhangen, het bandenwisselspel en diverse sportactiviteiten en demonstraties. Vaders kunnen ook op de foto met een race-uitvoering van een Porsche 944.

Optredens in De Meerkoet

LISSERBROEK - Inge Lamboo, Couch Potatoes, Skir en Ace of Spades treden zaterdag 18 juni op tijdens het evenement De Meerkoet gaat live!. Deze jonge muzikanten spelen zowel akoestisch als versterkt pop-, rock-, funk- en punknummers.

Prinsessenfeest levert 7.000 euro op

Prinsessenfeest levert 7.000 euro op
NIEUW-VENNEP - Niet minder dan 375 kleine meisjes en jongetjes konden zich zondag in de Estafette voor even een echte prinses of prins voelen. In de sporthal vond namelijk de Disney Prinsessen Party plaats.

Duycker en Artquake presenteren Dj Pitch

Duycker en Artquake presenteren Dj Pitch
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 10 juni 2016 – Op 9 september organiseren Duycker en Artquake een de tweede editie van Dj Pitch. Tijdens deze avond kunnen dj’s uit de regio op het podium hun talent laten horen. Ook kunnen concepten voor evenementen worden voorgedragen aan de programmeurs en organisatoren van Duycker. De avond begint om 19:30 uur en entree is gratis.

Schotse folkrock band Skerryvore naar Duycker

Schotse folkrock band Skerryvore naar Duycker
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 10 juni – Op zaterdag 1 oktober komt de Schotse band Skerryvore naar podium Duycker. Critici omschrijven de band als opkomende internationale sensatie. De deuren openen om 21:00 uur, kaarten in de voorverkoop zijn €10,- incl.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio