kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Expositie AlleHens te zien in gemeentehuis Halfweg

Expositie AlleHens te zien in gemeentehuis Halfweg
HALFWEG - De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude begon eind vorig jaar met een project waarin lokale kunstenaars hun werk enige maanden in het gemeentehuis tentoon mogen stellen. Vanaf 6 oktober zijn daar schilderijen en foto's van Geertrui Monshouwer te zien en keramiek van Marja van Bezu.

Inspiratie voor bruiloft tijdens trouwbeurs

Inspiratie voor bruiloft  tijdens trouwbeurs
HOOFDDORP - Trouwen in Haarlemmermeer in verzorgt zondag 10 januari voor de tweede maal de trouwbeurs in de Rustende Jager in Nieuw-Vennep.

Lach en verwonder op Zing-Zang-Dag

NIEUW-VENNEP - Gemengde zangkoor Zingen voor je Leven Haarlemmermeer roept belangstellenden op met de leden mee te zingen tijdens een bijzondere Zing-Zang-Dag, zaterdag 24 oktober bij Pier K aan het Harmonieplein.

Concert met Anneloes Volmer en Edzo Bos in Sloterkerk

Concert met Anneloes Volmer en Edzo Bos in Sloterkerk
SLOTEN - Op uitnodiging van de Stichting Vrienden van de Sloterkerk geven mezzosopraan Anneloes Volmer en pianist Edzo Bos op zondag 4 oktober een matineeconcert in de Sloterkerk, Osdorperweg 22, Amsterdam. Het concert begint om 15.00 uur.

Route 65 laat senioren kennis maken met Frankrijk: 'Nooit te laat om plezier in cultuur te ontdekken'

Route 65 laat senioren kennis maken met Frankrijk: 'Nooit te laat om plezier in cultuur te ontdekken'
HOOFDDORP - In november start Het Cultuurgebouw met Route 65, een programma voor senioren die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur en daar liever overdag dan 's avonds mee aan de gang willen. Deze eerste keer is het thema Frankrijk. Alle workshops, lezingen, films en andere activiteiten hebben betrekking op dit land. De introductiebijeenkomst is 31 oktober, de kaartverkoop start 3 oktober.

Verjaardag FF Verderop met liveband

NIEUW-VENNEP - Café FF Verderop bestaat 3 jaar. Dit heuglijke feit wordt zaterdag 10 oktober gevierd met een optreden van coverband Got it. De band begint om 21.30 uur met spelen.

Lezing over Teylers Museum

NIEUW-VENNEP - Bij het NVVH-Vrouwennetwerk vindt woensdag 7 oktober een lezing plaats over het Teylers Museum. Bezoekers krijgen een selectie van interessante hoogtepunten en wetenswaardigheden te horen over dit oudste museum, dat in Haarlem te vinden is.

Sleutelhanger of sierraad maken

NIEUW-VENNEP - Wijkgebouw Linquenda houdt iedere eerste woensdag van de maand knutselmiddagen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar oud. Woensdag 7 oktober kunnen zij een sleutelhanger of sierraad maken met kralen leer.

De Rijsenvogel houdt bingo

RIJSENHOUT - Vogelvereniging De Rijsenvogel houdt zaterdag 3 oktober een bingoavond. Deze vindt plaats in het gebouw van voetbalvereniging SCW aan het Konnetlaantje. Er worden deze avond drie rondes gespeeld, tussendoor is er een grote loterij.

Wereldberoemde cellist Dmitry Ferschtman in De Meerse

Wereldberoemde cellist Dmitry Ferschtman in De Meerse
HOOFDDORP - Dmitry Ferschtman en pianiste Mila Baslawskaja, 2 coryfeeën van de kamermuziek met 50 jaar gedeelde podiumervaring, gaan in de Meerse werken van Beethoven, Brahms en Schumann vertolken . De twee ras-musici traden als solist en kamermusicus veelvuldig op in binnen- en buitenland, met groot succes.

De Dijk 15 oktober in Duycker

De Dijk 15 oktober in Duycker
HOOFDDORP - Op donderdag 15 oktober speelt De Dijk in Ducyker! Na een ‘Dijkloos’ jaar in zijn ze weer helemaal terug van weggeweest en zitten ze weer vol energie. De laatste kaarten voor het concert zijn in de verkoop.

De Grote Prijs van de Bollenstreek in Duycker

De Grote Prijs van de Bollenstreek in Duycker
HOOFDDORP - Op zaterdag 3 oktober gaat De Grote Prijs van de Bollenstreek van start met de eerste voorronde in Duycker. In totaal strijden er deze avond vijf bands om een felbegeerd plekje in de finale. De deuren openen om 20:30. Kaarten kosten €5,- incl. in de voorverkoop en €5,- incl. aan de deur.

Route 65, de culturele route voor 65-plussers

Route 65, de culturele route voor 65-plussers
HOOFDDORP - Onder de naam Route 65 organiseert Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp twee keer per jaar een maand lang een culturele route voor 65-plussers. De eerste Route 65 gaat van start op zaterdag 31 oktober aanstaande

Band start speeddate met muzikanten

Band start speeddate met muzikanten
HOOFDDORP - Op dinsdag 8 oktober start Artquake een nieuwe editie van het project Band Start. Tijdens de Band Speeddate kunnen geïnteresseerde muzikanten vrijblijvend kennismaken met dit project.

Korenfestival met veertien deelnemers

NIEUW-VENNEP - Smartlappenkoor Droger Kan Niet maakt zich onder leiding van dirigent Henk Meulenbeld op voor de achtste editie van het jaarlijkse korenfestival in De Rustende Jager.

Red Ball Express door de polder

Red Ball Express door de polder
Het Crash Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 houdt zaterdag 26 september in samenwerking met Keep Them Rolling (KTR) een nieuwe Red Ball Express.

Theatersportgroep Spierkracht bij Pier K

Theatersportgroep Spierkracht bij Pier K
NIEUW-VENNEP - Theatersportgroep Spierkracht speelt vrijdag 9 oktober een thuiswedstrijd. Het Haarlemmermeerse improvisatieteam staat op de planken bij Pier K en neemt het op tegen het Leidse Ontzettend Nodig.

Erwin Nyhoff Plays The Boss in Duycker

Erwin Nyhoff Plays The Boss in Duycker
HOOFDDORP - Op donderdag 8 oktober brengt Erwin Nyhoff een ode aan Bruce Springsteen. Hij speelt verschillende covers van The Boss. De deuren gaan om 20:00 uur open. Kaarten kosten €15,- incl. in de voorverkoop en €17,50 incl. aan de deur.

Funk in Duycker met Gotcha!

Funk in Duycker met Gotcha!
HOOFDDORP - Op donderdag 17 december betreden de Haarlemse helden van Gotcha! het podium van Duycker. De deuren zijn om 20:00 geopend. Kaarten kosten €18,50 incl. in de voorverkoop en €21,- incl. aan de deur.

Wijkfeest bij 'kasteel' in Getsewoud

NIEUW-VENNEP - De wijkraad Getsewoud houdt zondag 27 september vanaf 12.00 uur een wijkfeest bij het 'Kasteel' aan de Mambo.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio