kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Stelling | Een bezem door mijn wijk is niet nodig

Stelling | Een bezem door mijn wijk is niet nodig
HOOFDDORP - In het Haarlemmermeerse Bos zijn komende zondag opnames van de spelshow Hou ’t Schoon, waarbij kinderen uit de Hoofddorpse wijken Pax en Graan Voor Visch strijden om de titel van schoonste wijk.

Zin in een avondje uit op 29 november?

Zin in een avondje uit op 29 november?
LIJNDEN - Afgelopen zaterdag speelde toneelvereniging Genesius de sterren van de hemel met de klucht "Hoezo Familie "van Edwin Woons.

Spelenderwijs viert jubileum met thriller

ABBENES - Toneelvereniging Spelenderwijs viert het 25-jarig jubileum met twee voorstellingen, 22 en 29 november, van de komische thriller De Spooktrein.

Van Zantenhal in kerst- en cadeausferen

Van Zantenhal in kerst- en cadeausferen
Wie niet kan wachten op Kerstmis en alvast in de stemming wil komen moet 28, 29 en 30 november een bezoek brengen aan de Van Zantenhal. Daar staat de Kerst- en Cadeaumarkt 2014 op de agenda.

Spierkracht improviseert bij Pier K

Spierkracht improviseert bij Pier K
NIEUW-VENNEP - Theatersportgroep Spierkracht uit Hoofddorp gaat vrijdag 28 november de improvisatiestrijd aan met het Haagse Improfessioneel. Het publiek bepaalt hierbij wat de spelers op het podium laten zien door bijvoorbeeld locaties, onderwerpen of voorwerpen in te brengen.

Irene treedt op in De Rustende Jager

NIEUW-VENNEP - Muziekvereniging Irene houdt zaterdag 22 november het jaarlijkse concert in De Rustende Jager. Publiek is vanaf 19.00 uur welkom, entree is gratis.

Weekendtip: Schoolslag, de battle der scholen

Weekendtip: Schoolslag, de battle der scholen
HOOFDDORP - Schoolslag, de muzikale wedstrijd waarbij muzikaal talent van verschillende middelbare scholen tegen elkaar battelen, zal deze vrijdag weer los barsten bij Podium Duycker in Hoofddorp.

Workshop Kerstbinden

Workshop Kerstbinden
HOOFDDORP - Op woensdag 17 en donderdag 18 december 2013 organiseert Groei&Bloei afd. Haarlemmermeer een workshop Kerstbinden.

BluesFellas rocken in De Olm

BluesFellas rocken in De Olm
ZWANENBURG - Het Zondagmiddagpodium presenteert zondag 23 november om 14.00 uur BluesFellas met onvervalste blues en swing in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Acht kunstenaars tonen 'Betaalbare Kunst' in Galerie Kunst 2001

Acht kunstenaars tonen 'Betaalbare Kunst' in Galerie Kunst 2001
BADHOEVEDORP - In Galerie Kunst 2001 aan de Snelliuslaan is van vrijdag 21 november tot en met zondag 21 december de jaarlijkse tentoonstelling 'Betaalbare Kunst' te zien. Acht kunstenaars laten hun werk zien in verschillende disciplines.

Afternooners in De Meerkoet

Afternooners in De Meerkoet
LISSERBROEK - De band Afternooners met de leden Joost van Sambeek, Bob Geilings en Jack Glasbergen (contrabas) uit Beinsdorp en Nieuw-Vennep. Ze treden zondag 23 november op in Dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1).

Kinderen strijden om schoonste wijk

Kinderen strijden om schoonste wijk
HOOFDDORP - Het was afgelopen week hét onderwerp van gesprek op het schoolplein: de spelshow Hou ’t Schoon komt naar Hoofddorp. Op zondag 23 november 2014 vinden de opnamen plaats. De wijken Pax en Graan Voor Visch strijden dan om de titel van schoonste wijk.

Najaarsconcert: 'Muziek voor India'

Najaarsconcert: 'Muziek voor India'
BUITENKAAG - Op zondagmiddag 23 november 2014 wordt er een concert gegeven in De Stal. De muzikanten zijn door stalmeester Adriaan met zorg bij elkaar gebracht. Zo werkt Adriaan zelf mee, maar ook zijn rechterhand Bob Otto. Twee muzikale bestuursleden van De Stal, Pieter Posthuma en Jan Biemond nemen plaats achter de piano. Speciale gasten zijn Valeriya Zakopay, Brenda Shapko en Otto van der Aardweg. De instrumenten waarop gespeeld gaat worden zijn, piano, gitaar en  viool.

Winterconcert Muziekvereniging Eensgezindheid

Winterconcert Muziekvereniging Eensgezindheid
ZWANENBURG - Op zondag 14 december geeft muziekvereniging Eensgezindheid een voorproefje van het eindejaarsgevoel. Tijdens het winterconcert ,dat ’s middags om 14.00 uur start , zullen winter melodieën worden afgewisseld met songs uit de Top 2000. Voor veel mensen is een jaarafsluiting zonder de Top 2000 niet meer denkbaar. Eensgezindheid speelt daar met het concert op in.

Weekendtip: Sinterklaasintocht in Hoofddorp

Weekendtip: Sinterklaasintocht in Hoofddorp
HOOFDDORP - Nog geen plannen dit weekend? Neem dan een kijkje bij de Sinterklaasintocht van zondag in Hoofddorp!  De goedheiligman vaart rond 11.00 uur over de Hoofdvaart Hoofddorp binnen. Sinterklaas legt aan bij het Beursplein.

De Rijzenspelers 70 jaar oud

De Rijzenspelers 70 jaar oud
RIJSENHOUT - Met vijf opvoeringen van de doldwaze sprookjesrevue Lang en gelukkig viert toneelvereniging De Rijzenspelers deze dagen haar 70ste verjaardag. Voorzitter Evert van Putten: 'Wij zijn een hechte vereniging met 27 leden die lang lid blijven. Maar onze jongste mannelijke speler is 24 en de jongste vrouw 32. Wij willen dus best graag nieuwe jonge leden.'

Koorzang bij Pier K met Zomipo

Het Zondagmiddagpodium strijkt 16 november neer bij Pier K. Hier treedt vanaf 14.00 uur de Haarlemse vocalgroup Koorbizniz op met het programma Warm en koud gemengd.

Vennip Live in teken van jazz

NIEUW-VENNEP - De nieuwste editie van Vennip Live, donderdag 20 november, staat volledig in het teken van jazz. Drie bands treden op in het Pier Kafé, toegang is gratis.

Maak van uw tuin een winterparadijs

Maak van uw tuin een winterparadijs
HOOFDDORP - De winter staat voor de deur en dat is voor veel dieren een moeilijke periode. Vooral in een stedelijke omgeving door gebrek aan voedsel en schuilplaatsen. Een diervriendelijke achtertuin kan voor vogels, egels en padden een winterparadijs zijn. NMCH organiseert samen met IVN Haarlemmermeer op zondag 23 november een leerzame en vooral ook praktische bijeenkomst, waarna u uw eigen tuin met andere ogen bekijkt.

Deelnemers Schoolslag bekend

Deelnemers Schoolslag bekend
HOOFDDORP - Artquake presenteert een nieuwe editie van Schoolslag op 21 november en de deelnemers zijn bekend. Schoolslag is een halfjaarlijkse muzikale wedstrijd waarbij jong, muzikaal talent de eer van zijn/ haar school verdedigt. Die strijd tussen de verschillende schoolbands barst los bij Duycker in Hoofddorp.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Ik haal snoep in huis voor Sint Maarten
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio