kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Rijzenspelers nog tweemaal op planken

RIJSENHOUT - Toneelvereniging De Rijzenspelers speelt 27 en 28 maart nog twee voorstellingen van Momenten van geluk, een stuk van de Britse toneelschrijver Alan Ayckbourn. Na de jubileumopvoering Lang en gelukkig nu een scherpe familiekomedie.

DJ Jean draait in Grandcafé Boedha’s

NIEUW-VENNEP - Grandcafé Boedha's heeft vrijdag 27 maart niemand minder dan DJ Jean achter de draaitafel staan. Entree is gratis, de eerste plaat wordt om 20.00 uur ingestart.

Volop reuring in Nieuw-Vennep

Volop reuring in Nieuw-Vennep
NIEUW-VENNEP - 'Er is niets te beleven in Nieuw-Vennep.' Een veelgehoorde klacht in het dorp. Maar is dat wel terecht? Het Witte Weekblad vindt van niet en komt daarom met een nieuw initiatief om uitgaan in het dorp te promoten.

Poppenspel op landgoed Olmenhorst

LISSERBROEK - Poppentheater de Zilveren Maan verzorgt zondag 5 en maandag 6 april kindervoorstellingen op landgod De Olmenhorst.

Film en muziek bij Pier K

NIEUW-VENNEP - Filmhuis Pier K vertoont vrijdag 27 maart vanaf 20.00 uur de film Magic in the moonlight. Deze romantische komedie van regisseur Woody Allen speelt zich af in de jaren '20 in zuid-Frankrijk en gaat over meesterillusionist Stanley Crawford, een rol van Oscar-winnaar Colin Firth.

Passion Live - Pier K

Passion Live - Pier K
NIEUW-VENNEP - Ook in 2015 is the Passion bij Pier K weer op groot scherm te bekijken.

Nieuwe maatjesavond Anna's Hoeve

RIJSENHOUT - Renata van Leeuwen en Carla Tulp houden zaterdag 18 april een nieuwe editie van de maatjesavond. De eerste editie was een succes en daarom heeft het tweetal plannen voor een tweede opgevat.

Maatvast houdt Ladies night

NIEUW-VENNEP - Stichting Maatvast houdt vrijdag 27 maart in samenwerking met Marion Boswijk een ladies night in het Ontmoetingscentrum. Deelnemende vrouwen vinden hier de nieuwste hebbedingetjes op het gebied van make-up, sieraden en geuren.

Rommelmarkt in Het Brandpunt

HOOFDDORP - Jaarlijkse Rommelmarkt in Het Brandpunt aan de Hoofdweg 770 in Hoofddorp

Winkels in Hoofddorp langer open

Winkels in Hoofddorp langer open
HOOFDDORP - De winkels in het winkelcentrum van Hoofddorp gaan vanaf 1 april hun openingstijden uitbreiden. Uit een enquête onder Hoofddorpse ondernemers  blijkt dat het overgrote deel voor uitbreiding van winkelopeningstijden of is wil aanhaken zodra het merendeel of de grootste bedrijven open gaan.

De Kruisweg achter de Kruisweg

De Kruisweg achter de Kruisweg
HOOFDDORP - De Kruisweg achter de Kruisweg,  stilstaan bij bijzondere beelden. In 1741 bepaalde Paus benedictus XIV, dat de aanwezigheid van een kruisweg in alle rooms-katholieke kerken verplicht was. Hoe, dat was niet belangrijk, al was het maar in de vorm van kleine houten kruisjes.

Rijzenspelers brengen 'Momenten van geluk'

Rijzenspelers brengen 'Momenten van geluk'
RIJSENHOUT - Toneelvereniging De Rijzenspelers speelt 21, 27 en 28 maart Momenten van geluk, een stuk van de Britse toneelschrijver Alan Ayckbourn. Na de jubileumopvoering Lang en gelukkig nu een scherpe familiekomedie.

Movies & Music bij Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep.

Movies & Music bij Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep.
HOOFDDORP - Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep aan het Harmonieplein vertoont elke vrijdag om 20:00 uur een bijzondere film. Feelgood films worden afgewisseld met ontroerende films. Vrijdag 27 maart draait het filmhuis Magic in the Moonlight: Een romantische komedie van regisseur Woody Allen. Omdat het de laatste vrijdag van de maand is, sluiten we de avond af met muziek in het Pier Kafé, verzorgd door de band Mo with the Flow.

Programmering in The Duckout voor komend weekend rond: Vrijdagavond met Wolter Kroes uitverkocht

HOOFDDORP - The Duckout, het clubgebouw van Hoofddorp Pioniers, is komend weekend de locatie voor meerdere optredens. Aanvankelijk viel de programmering onder de naam Meerlive, maar in verband met niet verkregen vergunningen voor optredens op het buitenveld, is deze niet meer de overkoepelende naam van het evenement.

Snuffelmarkt in Van Zantenhal

In de Van Zantenhal vindt zondag 22 maart een nieuwe snuffelmarkt plaats. De markt wordt gehouden in samenwerking met Van Aerle Evenementen Organisatie.

Vennip Live in teken van salsa

NIEUW-VENNEP - Vennip Live staat donderdag 19 maart in het teken van salsa. Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans op te treden in het Pier Kafé. Entree is gratis, Vennip Live begint om 20.00 uur.

NLdoet: deze Haarlemmermeerse klussen zoeken nog vrijwilligers

NLdoet: deze Haarlemmermeerse klussen zoeken nog vrijwilligers
HOOFDDORP - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart steken duizenden vrijwilligers hun handen uit de mouwen voor de actie NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds om mensen aan te zetten tot het doen van vrijwilligerswerk. Vorig jaar deden circa 325.000 Nederlanders mee aan de actie. Ook in Haarlemmermeer kun je op verschillende locaties aan de slag.

Zomertijdbingo bij De Spiering

VIJFHUIZEN - Op zondag 29 maart a.s. organiseert De Spiering de grote zomertijdbingo!

Boekenmarkt bij de Anbo

NIEUW-VENNEP - Ouderenvereniging Anbo houdt vrijdag 20 en zaterdag 21 maart de jaarlijkse boekenmarkt. Belangstellenden zijn vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur welkom in het gebouw van de vereniging aan de Eugenie Prévinaireweg.

Film in De Ontmoeting

BUITENKAAG - In dorpshuis De Ontmoeting wordt zaterdag 21 maart vanaf 19.30 uur de film The fault in our stars vertoond.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio