De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Poolparty op het plein bij De Meerkoet

LISSERBROEK - De vrijwilligers van jongerencentrum De Nooduitgang houden vrijdag 29 juli in samenwerking met Koet Actief een zogenaamde ’poolparty’.

Inschrijving zeepkistenrace is geopend

BURGERVEEN - De nieuwste editie van de zeepkistenrace in Burgerveen vindt zaterdag 27 augustus plaats. Deelnemers zijn vanaf 14.00 uur welkom om in te komen rijden, de race zelf begint om 15.00 uur.

IJsbaanterrein wordt een miniracebaan

IJsbaanterrein wordt een miniracebaan
NIEUW-VENNEP - De coureurs van RC Bigscale Nieuw-Vennep zijn er klaar voor. Zij geven vrijdag 15 juli tijdens het verjaardagsfeest ter ere van het 125-jarig bestaan van IJsclub Nieuw-Vennep en omstreken een demonstratie op het ijsbaanterrein aan de Zuiderdreef.

TOOST: „Leuk opgezet, maar wel wat prijzig”

TOOST: „Leuk opgezet, maar wel wat prijzig”
Een broodje beenham, kippetje, burger, wrap of taartje? Het eerste TOOST Foodtruck Festival deed afgelopen weekend Hoofddorp aan. Het Raadhuisplein werd een festivalplein met een diversiteit aan foodtrucks.

Nieuwe naam voor wijkcentrum in Getsewoud

Nieuwe naam voor wijkcentrum in Getsewoud
NIEUW-VENNEP - Het activiteitencentrum van Getsewoud, dat tot nu de naam In het Zomerpark voerde, gaat vanaf zaterdag 9 juli Buurtcentrum Het Contact heten.

Muzikaal feestje op ijsbaan in Beinsdorp

Muzikaal feestje op ijsbaan in Beinsdorp
BEINSDORP - Het muziekfestival Beinsdorp Local Live is al jaren een feestje, en de editie van dit jaar was daarop geen uitzondering. Het ijsbaanterrein in het dorp was zaterdag namelijk het decor van een speciale jubileumeditie, het festival bestond 10 jaar.

Wijkfeest voor bewoners wijk Linquenda

NIEUW-VENNEP - De wijkraad Linquenda houdt zaterdag 2 juli een wijkfeest voor alle inwoners. Het evenement vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op de velden bij de scholen aan de Kalslagerring.

BEDAZZLE verwart en verblindt

BEDAZZLE verwart en verblindt
VIJFHUIZEN - Zondag 3 juli is de opening van BEDAZZLE de zomertentoonstelling over camouflage, verwarren en verblinden op het Kunstfort bij Vijfhuizen.

Jopenkerk Hoofddorp en Podium Duycker gaan samenwerken

Jopenkerk Hoofddorp en Podium Duycker gaan samenwerken
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Jopenkerk Hoofddorp en Podium Duycker slaan de handen ineen om een te gek (live) muziekprogramma neer te zetten in de Jopenkerk Hoofddorp. Vanaf juni tot en met september vinden er verschillende optredens en jamsessies plaats in de Jopenkerk en in december staat Sabrina Starke op de planken , allen geprogrammeerd door Duycker.

Café Akoestiek in Duyckercafé

Café Akoestiek in Duyckercafé
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Op donderdag 30 juni is er weer Café Akoestiek in Duyckercafé. Gedurende de avond komen er verschillende bands akoestische liveoptredens geven. De avond begint om 20:00 uur en de toegang is gratis.

Doorzomeren in Duyckercafé

Doorzomeren in Duyckercafé
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Deze zomer (2 juli t/m 27 augustus) is Duyckercafé iedere vrijdag en zaterdag geopend van 20:00 tot 01:00 en er staan een aantal toffe acts op de agenda. Zo is er een gin tonic avond, draaien er verschillende lokale dj’s en staan er een aantal bands op het programma. Doorzomeren begint op 2 juli en duurt tot 27 augustus, de entree is gratis.

Tweede editie van De Soos in Duycker

Tweede editie van De Soos in Duycker
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 24 juni 2016 – Op zondag 3 juli presenteert cateringbedrijf De Beul in samenwerking met Podium Duycker en Schouwburg De Meerse de tweede editie van De Soos, een dinnershow speciaal voor mensen met een beperking. De avond begint om 17:30 uur en kaarten zijn €10,-.

Beinsdorp Local Live beleeft jubileumeditie

Beinsdorp Local Live beleeft jubileumeditie
BEINSDORP - Op het ijsbaanterrein in Beinsdorp vindt zondag 3 juli de tiende editie van Beinsdorp Local Live plaats.

Rommelmarkt in zorgcentrum Cordaan

NIEUW-VENNEP - Zorgcentrum Cordaan In het Zomerpark houdt zaterdag 2 juli van 9.30 tot 15.30 uur de jaarlijkse rommelmarkt. Er is onder meer een groot aanbod aan schilderijen, boeken en cd’s te vinden en er worden ook elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed en klein meubilair aangeboden.

Tropisch feestje op MFT in Abbenes

Tropisch feestje op MFT in Abbenes
ABBENES - De Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes houdt zaterdag 25 juni haar jaarlijkse themafeest. Ditmaal is gekozen voor een zomers thema: Ticket to the tropics.

Feestweek ook in feesttent afgetrapt

Feestweek ook in feesttent afgetrapt
NIEUW-VENNEP - Volle bak in de feesttent op het ijsbaanterrein afgelopen zaterdag. En dat kan maar een ding betekenen: de Feestweek Nieuw-Vennep is begonnen.

Het Allermooiste Examenfeestje

Het Allermooiste Examenfeestje
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 17 juni 2016 – Op zaterdag 25 juni is het weer tijd voor Het Allermooiste Examenfeestje, naar aanleiding van de afgesloten examenperiode. Deze editie is o.a. Broederliefde uitgenodigd. De deuren openen om 22:00 uur. Kaarten kosten in de VVK €10,- incl.

Pubquiz in Duyckercafé

Pubquiz in Duyckercafé
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 17 juni 2016 – Op zaterdag 25 juni vindt de tweede Pubquiz van dit jaar plaats in Duyckercafé. Hier wordt de algemene kennis van de deelnemers op de proef gesteld. Onze vaste presentatoren van de Pubquiz, Mart en Peter van Meerradio, hosten de avond weer. De quiz begint om 20:00 uur en deelname is gratis. De winnaars gaan met leuke prijzen naar huis, bijvoorbeeld een VIP tour door de Hertog Jan Brouwerij.

Uitvoering Popkoor Haarlemmermeer

Uitvoering Popkoor Haarlemmermeer
HOOFDDORP - Hoofddorp, vrijdag 17 juni 2016 – Op vrijdag 24 juni vindt de uitvoering van het 15 weken durende traject Popkoor Haarlemmermeer plaats in Duycker. 15 weken lang hebben inwoners van Haarlemmermeer e.o. toegewerkt naar een optreden in Duycker. De avond begint om 20:00 uur en kaarten zijn €5,- in de voorverkoop en €6,- aan de deur.

Nachtje kamperen op Jeugdland

Nachtje kamperen op Jeugdland
NIEUW-VENNEP - Kinderen kunnen eenmaal per jaar een nachtje komen logeren op Jeugdland. Dit jaar zijn ze vrijdag 24 juni welkom.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio