De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zandvliet bestaat 30 jaar

Robert van Voorst, Sander Zandvliet, Jeroen Weerink (sales manager van het Witte Weekblad), Wil Zandvliet, Elly Zandvliet-van Rooden en Michael Breedijk (van links af). (Foto: Frans Tol)
1 / 1
zoom out

NIEUW-VENNEP - De verheugde Venneper Michael Breedijk kreeg vrijdag 11 juni een laptop overhandigd die de hoofdprijs was van de lootjesactie van Dumphandel Zandvliet. Vanwege het 30-jarig bestaan kregen klanten een lootje bij iedere besteding van 25 euro.

Breedijk: 'Ik ben hier al klant vanaf 1992. Die laptop komt goed uit voor de verwerking van foto's en mijn hobby van raceauto's.' De tweede prijs ging naar J. Honcoop uit Nieuw-Vennep. Voor de uitreiking van de cheque van 200 euro waren de Zandvliets echter nog op zoek naar de winnaar: 'Wij hebben hem nog niet kunnen bereiken.' Robert van Voorst uit Sassenheim won de derde prijs: 'Die prijs van honderd euro zal ik hier met plezier komen besteden.'

Dumphandel Zandvliet werd 30 jaar geleden door de broers Wil en Jan Zandvliet opgericht. Toen broer Jan in 1999 stopte zetten Wil en diens zoon Sander het bedrijf voort. Nu werken vader Wil (62), moeder Elly Zandvliet-van Rooden in het familiebedrijf met hun zoons Sander (35) en Barry (29).

Sander houdt zich vooral bezig met de verkoop buiten de winkeldeur: 'Wij leveren bedrijfskleding aan zo'n 300 bedrijven in de regio.' Barry werkt sinds 2,5 jaar twee dagen per week voor het bedrijf. Moeder Elly: 'Het is de bedoeling dat Barry in de toekomst fulltime voor ons komt werken.'


Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio