De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zorg in Badhoevedorp 2015

BADHOEVEDORP - Ik ben geweldig trots op de zorg van de Meerwende te Badhoevedorp. Ik ben op 2 oktober geopereerd in Leiden aan mijn nek,heb een nieuwe tussenwervel gekregen en ook een nieuwe nekwervel {c6}.,zie bijgaande foto.Top ziekenhuis en daarna ben ik naar een zorghotel gegaan.Vlak voor mijn verjaardag werd mijn dochter Amanda accuut opgenomen in de V.U.[gaat gelukkig nu beter]. en wilde ik dus graag naar huis.

Het zorghotel heeft toen geregeld dat ik naar huis kon als ik maar voldoende zorg had.Ik was lid geworden van de wijkservicepas van de Meerwende ,een paar maanden daarvoor met het idee ,je weet maar nooit! De volgende dag stond er een engel voor mijn deur ,genaamd Jolanda,verpleegkundige bij de Meerwende. en zij heeft alles geregeld:een paar keer wassen in de week ,1 keer haren wassen,elke dag heerlijk vers eten ,top kok,.

Het eten wordt gebracht door hele lieve vrijwilligers. Twee keer in de week naar de Fysio in de Swammerdamstraat,met de Meertaxi en dan wordt ook nog mijn huis 1 keer in de week schoongemaakt.,Ik mag voorlopig nog helemaal niets doen en dat duurt nog een paar maanden,dus ook voor de verlenging werd gezorgd. Ik ben lid van de Vrouwen Vereniging van Badhoevedorp en daar heb ik natuurlijk dit alles verteld en mede daardoor zijn er leden bijgekomen voor deze geweldige Servicepas.Ondervinding is de beste reclame.

Wat is het toch heerlijk als je positief nieuws kan vertellen in deze tijd,ik wens iedereen een zorgeloos en gezond 2015 toe. Marianne Rijkeboer-Mulder

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 26 januari 2015


Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio