De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Tweede plaats NK voor A.S. Crew uit Hoofddorp

Tweede plaats NK voor A.S. Crew uit Hoofddorp
HAARLEMMERMEER - Hoofddorp – De Hoofddorpse dansgroep AS Crew van dansstudio All Stylez heeft de tweede plaats van de Nederlandse Kampioenschappen behaald bij United Dance Organisation. Afgelopen weekend hebben zo’n 1800 dansers uit heel Nederland tussen de 8 en 30 jaar in Active Eventworld Druten gestreden om het Nederlands Kampioenschap. AS Crew heeft de zilveren plak meegenomen naar Hoofddorp.

Voordelig dagje Keukenhof

Voordelig dagje Keukenhof
NIEUW-VENNEP - Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld! Ruim 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen acht weken lang voor 32 hectare aan geur en kleur. Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei waaronder wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Activiteiten op Jeugdland in mei

NIEUW-VENNEP - Het voorjaar is weer begonnen en dat is op Jeugdland zeker te merken. De kinderen vermaken zich prima met de nieuwe waterpomp, het is dus druk bij de watertafel. Bij het grote water laten sommige kinderen zich spontaan in het water vallen om een nat pak te halen. Gelukkig zijn er droge kleren op Jeugdland. Op de skelterbaan wordt er heel wat geskelterd. Kortom: er is genoeg te doen Jeugdland!

Energie- en techniekdag zaterdag 6 mei

NIEUW-VENNEP - Raket schieten, chips maken, bellenblaas, radarbootjes, 3D printen, figuren solderen, drones, een vliegtuig besturen. Wil jij weten hoe dit werkt? Op zaterdag 6 mei is er op Jeugdland van 13.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse energie-solar en techniekdag.

Brit voelt Brexit alsnog in de portemonnee

Brit voelt Brexit alsnog in de portemonnee
HAARLEMMERMEER - Britse consumenten beginnen de gevolgen te merken van de hogere inflatie. Ze kopen minder of op krediet.Het was aan de consumenten te danken dat de Britse economie vorig jaar boven verwachting presteerde: na het Brexit-referendum bleven ze vrolijk winkelen. Van onzekerheid viel bij huishoudens weinig te merken, moest Mark Carney, gouverneur van de Engelse centrale bank, toen toegeven. Maar nu valt de groei van hun uitgaven toch sterk terug: volgens het British Retail Consortium zelfs naar het laagste cijfer sinds crisisjaar 2008.

Paaseieren zoeken op Jeugdland Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP - Het voorjaar is weer begonnen en dat is op Jeugdland zeker te merken. De kinderen vermaken zich prima met de nieuwe waterpomp die gekocht is van het sponsorgeld van Meerwind.

Festijn met Bouwsteentjes

Festijn met Bouwsteentjes
NIEUW-VENNEP - Heb je genoeg van de binnenspeelplaats of wil je een keer géén Paaseieren zoeken?

Softbalcompetitie VF Pirates start in Nieuw Vennep

Softbalcompetitie VF Pirates start in Nieuw Vennep
NIEUW-VENNEP - In het weekend van 8-9 april start de honk-en softbalcompetitie van 2017. Op de velden aan de Oosterdreef in Nieuw Vennep worden mooie wedstrijden gespeeld.

Activiteiten Jeugdland begin april

NIEUW-VENNEP - Jeugdland heeft voor de komende tijd weer veel leuke activiteiten op het programma staan. Techniekdag, Huttenbouw 3-daagse en dan nog de dingen die je gewend bent op Jeugdland. Hier volgt een overzicht wat je in de eerste helft van de maand april kunt komen doen.

Tweedehands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs op 8 april

HAARLEMMERMEER - Voor de tiende keer vindt de Zwanebloembeurs plaats in in O.B.S. De Zwanebloem in Zwaanshoek. Deze beurs voor eigentijdse tweedehands kinderkleding en speelgoed wordt twee keer per jaar gehouden en dit keer is het team op zoek naar zomerkleding, speelgoed, verkleedkleding, maar bijvoorbeeld ook buitenspeelgoed en fietsen. "Alles is welkom, als het maar in goede staat is!".

Toneelvereniging Genesius speelt "Hete Bruiden Maken Buit" .

Toneelvereniging Genesius speelt "Hete Bruiden Maken Buit" .
HAARLEMMERMEER - Toneelvereniging Genesius speelt op 1 en 8 april de criminele komedie "Hete Bruiden Maken Buit" (originele titel: "Heisse Bräute Machen Beute"), geschreven door de Duitse auteur Rolf Salomon en vertaald door J. Silkens. Een erg populair toneelstuk in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, nu ook in Lijnden opgevoerd.

Computerproblemen ? Kom naar meeting van DeCVB

Computerproblemen ? Kom naar meeting van DeCVB
NIEUW-VENNEP - Het is geen grap maar zaterdag 1 april is er van 10 tot 15.00 uur weer een gezellige bijeenkomst bij Computer Vereniging DeCVB waarbij hulp of informatie kan worden geboden op computergebied.

Pasen Live in Getsewoud: Twee voorstellingen

Pasen Live in Getsewoud: Twee voorstellingen
NIEUW-VENNEP - De theaterproductie Pasen Live is als The Passion. Maar dan op één locatie. Het is een combinatie van Nederlandse popmuziek, drama en multimedia. Op een indrukwekkende manier wordt het verhaal over het lijden en sterven van Jezus verteld.

A1 richting Amersfoort/Almere komend weekend afgesloten

A1 richting Amersfoort/Almere komend weekend afgesloten
HAARLEMMERMEER - MUIDERBERG - In het weekend van 24 maart tot 27 maart is de A1 richting Amersfoort/Almere tussen de knooppunten Diemen en Muiderberg afgesloten, vanwege sloop- en asfalteringswerkzaamheden. Tevens wordt gewerkt aan de nieuwe verbindingsboog van de A6 Almere naar de A1 richting Amersfoort, waardoor de huidige verbindingsboog van 24 maart tot en met 31 maart is afgesloten. Vanaf vrijdagavond 31 maart kan gebruik worden gemaakt van de nieuwe verbindingsboog.Overzicht van de werkzaamheden

Kiki en Noa opnieuw beste voorlezers

Kiki en Noa opnieuw beste voorlezers
NIEUW-VENNEP - Kiki Koopman en Noa Mul zijn woensdag opnieuw tot beste voorlezers uitgeroepen tijdens de kwartfinales van de Nationale Voorleeswedstrijd in Haarlem.

Brownie Dutch in CrossPoint

Brownie Dutch in CrossPoint
NIEUW-VENNEP - Op zondagmorgen 26 maart is de BN’er Brownie Dutch in CrossPoint, kerk in Getsewoud. In een samenkomst zal hij bevraagd worden op zijn leven, zijn carrière en zijn geloven. De start is om 10.00 uur in de Breedenborgh, Sarabande 1 in Getsewoud Noord.

Nieuwe oefen locatie

Nieuwe oefen locatie
HAARLEMMERMEER - BrandweerSurvival is een samenwerking aangegaan met evenementen locatie Arendshoeve. We kunnen nu vlakbij Amsterdam en Schiphol oefenen. Jouw teambuilding vlakbij kantoor.

Reünie Vrienden van het Witte Weekblad

Reünie Vrienden van het Witte Weekblad
NIEUW-VENNEP - In het vijftigste jaar van het bestaan van het Witte Weekblad willen oud-medewerkers Peter Vos en Ronny Blok graag een reünie organiseren voor alle oud-medewerkers van de Vennepse vestiging van Uitgeverij van Groenigen.

Cursus biologisch moestuinieren op de Landyn

Cursus biologisch moestuinieren op de Landyn
HAARLEMMERMEER - Op vrijdag 7 april start biologische tuinderij/zorgboerderij de Landyn met de cursus moestuinieren voor volwassenen. Deelnemers komen iedere eerste vrijdag van de maand een ochtend meewerken op de Landyn en leren werkenderwijs hoe biologische groenten worden verbouwen.

Film kijken op Jeugdland Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP - Het is weer bijna filmavond op Jeugdland! Op zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Jeugdland draait weer een geweldig leuke tekenfilm. Welke dat is kun je zien op de poster die op Jeugdland hangt. De titel wordt ook bekend gemaakt via de nieuwsbrief van maart.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio