De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Rijsenhout Second....

HAARLEMMERMEER - Dear Mister President #Trump, we understand that #America comes first but we think that #Rijsenhout should come second. Please watch this video, it's real. No #fakenews. It's great

Sportvereniging Abbenes actief met NLdoet!

Sportvereniging Abbenes actief met NLdoet!
HAARLEMMERMEER - Op vrijdag en zaterdag 10 en 11 maart doet Sportvereniging Abbenes mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om verschillende klussen op het verenigingsterrein geklaard te krijgen.

Unieke jubilea bij brandweer Lisserbroek

Unieke jubilea bij brandweer Lisserbroek
HAARLEMMERMEER - Bij brandweer Lisserbroek zijn recentelijk 2 unieke jubilea gevierd: 2 postleden zijn maar liefst ieder 45 verbonden aan brandweer Lisserbroek. Bob Zoeteman en Henk van Voorst zijn de jubilarissen die in respectievelijk april 1971 en januari 1972 in dienst zijn gekomen van de toenmalige brandweer Haarlemmermeer, post Lisserbroek.

Zoek jij een originele en gezonde verassing voor jouw Valentijn?

Zoek jij een originele en gezonde verassing voor jouw Valentijn?
NIEUW-VENNEP - Met een Valentijns soep en/of sapje van lunchroom BioSoepi scoor je zeker weten punten!

Mini bomencursus IVN Haarlemmermeer

Mini bomencursus IVN Haarlemmermeer
NIEUW-VENNEP - Loop jij ook wel eens door bos, park of straat en vraag je je af hoe de prachtige boom die je ziet heet? De mini bomencursus van IVN Haarlemmermeer is een goede start om bomen te leren herkennen in winter en zomer.

Syrische vluchtelingenkinderen naar school dankzij Soroptimisten

Syrische vluchtelingenkinderen naar school dankzij Soroptimisten
NIEUW-VENNEP - Nederlandse Soroptimisten zamelen bijna half miljoen in voor Syrische kinderenDankzij de steun van Nederlandse Soroptimisten konden Syrische vluchtelingenkinderen in Turkije weer naar school. UNICEF bouwde met behulp van hun bijdrage 16 klaslokalen en voorzag 15 aangepaste schoolgebouwen van meubilair. Ook krijgen honderden gevluchte Syrische leraren onkostenvergoeding zodat zij kinderen in hun eigen taal les kunnen geven. Met acties in heel Nederland zamelden de Soroptimisten sinds 2014 al ruim 490.000 euro in. Wat begon met een paar leden die begaan waren met het lot van di...

Creatief op Jeugdland Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP - De komende weken staat het op Jeugdland weer bol van de creatieve activiteiten. Behalve dat je natuurlijk buiten kunt spelen met het ijs en water zijn er ook binnen leuke activiteiten te doen.

Nieuw bij lunchroom BioSoepi in Nieuw-Vennep: Mama Café

Nieuw bij lunchroom BioSoepi in Nieuw-Vennep: Mama Café
NIEUW-VENNEP - Wat is er nu leuker dan samen met je kind genieten van een lekker soepje en broodje? Juist, samen met andere moeders genieten van gezelligheid en lekker eten. De kinderen kunnen samen lekker spelen en ondertussen kun jij andere moeders ontmoeten en genieten van een lekkere en gezonde lunch bij BioSoepi.

Sporten uit naam van je ‘baas’…

Sporten uit naam van je ‘baas’…
HAARLEMMERMEER - Op zoek naar een sportieve afsluiting van de werkweek? Doe met collega´s/vrienden mee aan de Sportvereniging Abbenes (SVA) bedrijventenniscompetitie 2017.

Bijeenkomst Computer Vereniging DeCVB

Bijeenkomst Computer Vereniging DeCVB
NIEUW-VENNEP - Zaterdag 4 februari a.s. is er van 10 tot 15.00 uur een gezellige clubdag bij Computer Vereniging DeCVB waarbij aan iedereen hulp of informatie kan worden geboden op computergebied.

Zondagmiddagconcert op 12 februari met Spaans Claxo Duet

Zondagmiddagconcert op 12 februari met Spaans Claxo Duet
HAARLEMMERMEER - In de serie Zondagmiddagconcerten in de sfeervolle Protestantse kerk in Halfweg staat op 12 februari het Claxo Duet op het programma. Het Claxo Duet bestaat uit twee Spaanse muzikanten: klarinettist Desirée Riera en saxofonist Juan Plácido. Het duo speelt klassieke en modernere werken van onder andere Bela Kovacs, Gordon Lewin en Francis Poulenc.

Karate Kenamju gehuldigd tot Sportprestatieclub 2016 en Sherilyn Wold tot Sportvrouw van het jaar 2016

Karate Kenamju gehuldigd tot Sportprestatieclub 2016  en Sherilyn Wold tot Sportvrouw van het jaar 2016
NIEUW-VENNEP - HAARLEM – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Karate-do Bond Nederland (KBN) op zondag 22 januari 2017 is Karate Kenamju gehuldigd tot Sportprestatieclub van 2016.

Glimlach Cadeau

Glimlach Cadeau
HAARLEMMERMEER - Verwen vrouwen met kanker

Welke boom is dat?

Welke boom is dat?
NIEUW-VENNEP - Vraag jij je dat ook wel een af in winter of zomer?

Het nieuwe jaar op Jeugdland Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP - In januari zijn er leuke activiteiten op Jeugdland! Ook al is het Buiten niet zulk fijn weer, op Jeugdland kan je ook lekker binnen spelen. Er zijn veel uiteenlopende activiteiten. Voor ieder wat wils.

Kerkklokken zullen luiden op 21 januari om 13.00 uur

Kerkklokken zullen luiden op 21 januari om 13.00 uur
HAARLEMMERMEER - Actie Kerkbalans 2017 gaat oorverdovend van start. Op zaterdag 21 januari doen Ernst en Bobbie (bekend van televisie) samen met honderden kinderen een recordpoging klokluiden op het Domplein in Utrecht. Het record is gebroken als zo'n 300 kinderen tien minuten lang een klokje laten klinken.

Proeflokaal Bregje Beinsdorp biedt vandaag crowdfunding project aan met 7,5% rente!

Proeflokaal Bregje Beinsdorp biedt vandaag crowdfunding project aan met 7,5% rente!
HAARLEMMERMEER - De snelgroeiende restaurantformule opent binnenkort haar deuren in Beinsdorp en biedt inwoners de mogelijkheid om te investeren.

Jaarlijkse cabaretavond en sponsorloterij PJG Haarlemmermeer

NIEUW-VENNEP - Net als voorgaande jaren organiseren wij, Plattelands Jongeren Gemeenschap (PJG) Haarlemmermeer, onze jaarlijkse cabaretavond in de Vanzantenhal!

Franchiseformule Proeflokaal Bregje start in Beinsdorp en zet crowdfunding in.

HAARLEMMERMEER - Proeflokaal Bregje komt naar Beinsdorp met het inmiddels populaire restaurantconcept waarbij gasten voor slechts 12,50 euro 3 gangen a la carte kunnen eten.

Beinsdorp krijgt vestiging van succesformule Proeflokaal Bregje

HAARLEMMERMEER - De succesformule gaat voor de nieuwe vestiging ook gasten aanbieden om tegen een aantrekkelijke rente (7,5%!) mee te investeren.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio