De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Fietsclinic bij RTC Hoofddorp

Fietsclinic bij RTC Hoofddorp
HAARLEMMERMEER - Op zondag 26 maart organiseert Rijwiel Toerclub (RTC) Hoofddorp een fietsclinic. De clinic is bedoeld voor iedereen met een racefiets die het leuk vindt om regelmatig toertochten te (gaan) fietsen. Tijdens een introductie wordt ingegaan op een goede fietshouding, het rijden in een groep en de ‘do’s en don’ts’ op gebied van veiligheid en techniek. Voor vrouwen is er een aparte ladies only clinic.

Workshop “Veiligheid en Ransomware” bij De CVB

Workshop “Veiligheid en Ransomware” bij De CVB
HAARLEMMERMEER - Vrijwel iedereen heeft wel eens te maken gehad met een virus of malware op zijn PC of laptop. Je gaat er van uit dat je met een goede virusscanner wel verstoken blijft van ellende. Echter kan uw PC zonder dat u het weet toch zijn besmet en denkt u veilig het net op te kunnen. Hoe vaak zie je niet in consumentenprogramma’s dat mensen vaak toch in trucs trappen waar je niet op had gerekend. Je “gezonde” verstand gebruiken is daar één van. Om te verstoken te blijven van phishing mail, identiteits- of factuurfraude, ransomware en nog veel meer zal door Andries Vermeulen tijdens...

Schiphol-debat in Zwanenburg met Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren

Schiphol-debat in Zwanenburg met Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren
ZWANENBURG - GroenLinks-Kamerlid Liesbeth van Tongeren komt op 27 februari naar Zwanenburg om daar in debat te gaan over de toekomst van de luchthaven Schiphol.Het debat is actueel, omdat de luchthaven dit jaar al tegen de grenzen lijkt aan te lopen waarover eerder met omwonenden afspraken zijn gemaakt. Afgesproken was dat er in 2020 maximaal 500.000 vliegbewegingen op jaarbasis zouden zijn, maar dat maximum is dit jaar al in zicht.

Sportvereniging Abbenes actief met NLdoet!

Sportvereniging Abbenes actief met NLdoet!
HAARLEMMERMEER - Op vrijdag en zaterdag 10 en 11 maart doet Sportvereniging Abbenes mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om verschillende klussen op het verenigingsterrein geklaard te krijgen.

Unieke jubilea bij brandweer Lisserbroek

Unieke jubilea bij brandweer Lisserbroek
HAARLEMMERMEER - Bij brandweer Lisserbroek zijn recentelijk 2 unieke jubilea gevierd: 2 postleden zijn maar liefst ieder 45 verbonden aan brandweer Lisserbroek. Bob Zoeteman en Henk van Voorst zijn de jubilarissen die in respectievelijk april 1971 en januari 1972 in dienst zijn gekomen van de toenmalige brandweer Haarlemmermeer, post Lisserbroek.

Sporten uit naam van je ‘baas’…

Sporten uit naam van je ‘baas’…
HAARLEMMERMEER - Op zoek naar een sportieve afsluiting van de werkweek? Doe met collega´s/vrienden mee aan de Sportvereniging Abbenes (SVA) bedrijventenniscompetitie 2017.

Zondagmiddagconcert op 12 februari met Spaans Claxo Duet

Zondagmiddagconcert op 12 februari met Spaans Claxo Duet
HAARLEMMERMEER - In de serie Zondagmiddagconcerten in de sfeervolle Protestantse kerk in Halfweg staat op 12 februari het Claxo Duet op het programma. Het Claxo Duet bestaat uit twee Spaanse muzikanten: klarinettist Desirée Riera en saxofonist Juan Plácido. Het duo speelt klassieke en modernere werken van onder andere Bela Kovacs, Gordon Lewin en Francis Poulenc.

Glimlach Cadeau

Glimlach Cadeau
HAARLEMMERMEER - Verwen vrouwen met kanker

Een succesvolle start voor de Bevers van Scouting in Zwanenburg

Een succesvolle start voor de Bevers van Scouting in Zwanenburg
ZWANENBURG - Afgelopen zaterdag 14 januari was er voor het eerst sinds lange tijd weer een opkomst voor de Bevers van de Scoutingvereniging in Zwanenburg. De Bevers is de jongste leeftijdsgroep voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. In totaal kwamen er 14 kinderen met hun ouders langs deze ochtend. Het was een gezellige en geslaagde ochtend.

Kerkklokken zullen luiden op 21 januari om 13.00 uur

Kerkklokken zullen luiden op 21 januari om 13.00 uur
HAARLEMMERMEER - Actie Kerkbalans 2017 gaat oorverdovend van start. Op zaterdag 21 januari doen Ernst en Bobbie (bekend van televisie) samen met honderden kinderen een recordpoging klokluiden op het Domplein in Utrecht. Het record is gebroken als zo'n 300 kinderen tien minuten lang een klokje laten klinken.

Welpen oogsten boerenkool bij Volkstuinvereniging De Pioniers

Welpen oogsten boerenkool bij Volkstuinvereniging De Pioniers
ZWANENBURG - Elk jaar wordt bij de Scouting in Zwanenburg voor alle leden en vrijwilligers een boerenkoolmaaltijd georganiseerd. Dit jaar is dat extra bijzonder. De Welpen zijn namelijk in juni al begonnen met de voorbereidingen. De Welpen zijn kinderen van 7 tot 11 jaar, die elke week bij elkaar komen bij de Scoutingvereniging in Zwanenburg om allerlei leuke activiteiten te doen.

Proeflokaal Bregje Beinsdorp biedt vandaag crowdfunding project aan met 7,5% rente!

Proeflokaal Bregje Beinsdorp biedt vandaag crowdfunding project aan met 7,5% rente!
HAARLEMMERMEER - De snelgroeiende restaurantformule opent binnenkort haar deuren in Beinsdorp en biedt inwoners de mogelijkheid om te investeren.

Franchiseformule Proeflokaal Bregje start in Beinsdorp en zet crowdfunding in.

HAARLEMMERMEER - Proeflokaal Bregje komt naar Beinsdorp met het inmiddels populaire restaurantconcept waarbij gasten voor slechts 12,50 euro 3 gangen a la carte kunnen eten.

Beinsdorp krijgt vestiging van succesformule Proeflokaal Bregje

HAARLEMMERMEER - De succesformule gaat voor de nieuwe vestiging ook gasten aanbieden om tegen een aantrekkelijke rente (7,5%!) mee te investeren.

Nieuwe start voor de Bevers van Scouting in Zwanenburg

Nieuwe start voor de Bevers van Scouting in Zwanenburg
ZWANENBURG - Al jarenlang komen bij de Scouting vereniging in Zwanenburg veel kinderen iedere week bij elkaar om een leuke tijd te hebben. Scouting is een avontuurlijke vrijetijdsbesteding voor iedereen vanaf 5 jaar en ouder. De groep start op 14 januari weer met de jongste leeftijdsgroep, de Bevers, voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Zij doen dit met een gezellige ochtend waarop iedereen welkom is om te beleven wat Scouting bij de Bevers is.

Hoezo hier rondhangen op SHL?

Hoezo hier rondhangen op SHL?
HAARLEMMERMEER - As salaam aleykum, Vroeger kwam ik vaker op Schiphol. De eerste trein vertrok vanuit mijn woonplaats om 5:39 en ik kwam rond 6 uur aan. Soms ging ik vroeger door naar Nieuw Vennep en Leiden. Toen bestond station Sassenheim nog geen eens.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

HAARLEMMERMEER - Help ons met sparen.

Belangstellenden welkom bij gespreksavond HAP: ‘Maken lokale partijen het verschil?’

ZWANENBURG - Inwoners van Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude die woensdagavond 14 december willen meepraten over de lokale democratie, zijn van harte welkom in Stoomgemaal Halfweg.

Scouting in Zwanenburg start met nieuwe Bevers

Scouting in Zwanenburg start met nieuwe Bevers
ZWANENBURG - Al jarenlang komen bij Scouting vereniging de Rijnlandgroep in Zwanenburg veel kinderen iedere week bij elkaar om een leuke tijd te hebben. Scouting is een avontuurlijke vrijetijdsbesteding voor iedereen vanaf 5 jaar en ouder. De groep start op 14 januari weer met de jongste leeftijdsgroep, de Bevers, voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Zij doen dit met een gezellige ochtend waarop iedereen welkom is om te beleven wat Scouting bij de Bevers is.

BT Makelaars zet de wereld op z'n kop

BT Makelaars zet de wereld op z'n kop
HAARLEMMERMEER - Rijdend over de N201 komt u ter hoogte van Schiphol-Rijk een prachtig plaatje tegen: een verlichte kerstboom. Hangend op z'n kop in de enorme vide van het kantoor van BT Makelaars.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio