De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kinderen aangevallen door jonge man ca.1m80,baard,zwarte leren jas

HOOFDDORP - Omgeving Tabitha/Octopus Toolenburg.Melding door Directie Tabitha

Haarlemmermeer Hawks verwelkomen 100ste lid!

Haarlemmermeer Hawks verwelkomen 100ste lid!
HOOFDDORP - Rugby Club Haarlemmer Hawks heet 100ste lid welkom onder luid applaus van spelers en ouders.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

NIEUW-VENNEP - Help ons sparen

inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp verrast 100.000e bezoeker

inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp verrast 100.000e bezoeker
HOOFDDORP - Hoofddorp, 30 november 2016 - inspiratiehuis 20|20 verwelkomt vandaag de 100.000e bezoeker. Deze mijlpaal blijft niet onopgemerkt; de heer en mevrouw de Vries uit Hoofddorp werden verrast met een grote bos bloemen, een kookworkshop in inspiratiehuis 20|20 en een handige hakmolen voor in hun nieuwe keuken. Het is dubbel feest, want inspiratiehuis 20|20 viert deze maand haar lustrum. Al vijf jaar kunnen consumenten uit het hele land zich in Hoofddorp laten inspireren en zich oriënteren op nieuwe keuken - en huishoudapparatuur in de show-rooms van Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF.

WINKELGEBIED FLORIANDE KRIJGT EERSTE CCV-STER VOOR VEILIGHEID

WINKELGEBIED FLORIANDE KRIJGT EERSTE CCV-STER VOOR VEILIGHEID
HOOFDDORP - Winkelcentrum Floriande krijgt de eerste CCV-ster voor het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Deze ster is een bekroning voor de ondernemers, gemeente, a.s.r. vastgoedvermogensbeheer, Billfinger, politie en brandweer die samen afspraken hebben gemaakt om de veiligheid in Floriande te verbeteren; binnen een jaar is deze mijlpaal bereikt. Wethouder Ap Reinders ontvangt op 2 december 2016 om 14.00 uur de eerste CCV-ster uit handen van Maarten Duijn van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Ook vertegenwoordigers van de ondernemers, politie, a....

HAP in gesprek met inwoners fusiegemeenten: 'Maken lokale partijen het verschil?'

ZWANENBURG - Hoe komt het dat er zo weinig belangstelling is voor de lokale politiek en het lokaal bestuur? Ontbreekt het de lokale politiek aan daadkracht om daar iets aan te doen? En: kunnen lokale politieke partijen het verschil maken als het daar om gaat? Deze vragen staan woensdagavond 14 december aanstaande centraal tijdens het gesprek dat HAP organiseert in het Stoomgemaal Halfweg. Naast inleidingen van de burgemeesters Weterings (Haarlemmermeer) en Heiliegers (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) zal bestuurskundige dr. Julien van Ostaaijen het thema van de avond belichten.

HAP in gesprek met inwoners fusiegemeenten: 'Maken lokale partijen het verschil?'

HOOFDDORP - Hoe komt het dat er zo weinig belangstelling is voor de lokale politiek en het lokaal bestuur? Ontbreekt het de lokale politiek aan daadkracht om daar iets aan te doen? En: kunnen lokale politieke partijen het verschil maken als het daar om gaat? Deze vragen staan woensdagavond 14 december aanstaande centraal tijdens het gesprek dat HAP organiseert in het Stoomgemaal Halfweg. Naast inleidingen van de burgemeesters Weterings (Haarlemmermeer) en Heiliegers (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) zal bestuurskundige dr. Julien van Ostaaijen het thema van de avond belichten.

HAP in gesprek met inwoners fusiegemeenten: 'Maken lokale partijen het verschil?'

CRUQUIUS - Hoe komt het dat er zo weinig belangstelling is voor de lokale politiek en het lokaal bestuur? Ontbreekt het de lokale politiek aan daadkracht om daar iets aan te doen? En: kunnen lokale politieke partijen het verschil maken als het daar om gaat? Deze vragen staan woensdagavond 14 december aanstaande centraal tijdens het gesprek dat HAP organiseert in het Stoomgemaal Halfweg. Naast inleidingen van de burgemeesters Weterings (Haarlemmermeer) en Heiliegers (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) zal bestuurskundige dr. Julien van Ostaaijen het thema van de avond belichten.

HAP in gesprek met inwoners fusiegemeenten: 'Maken lokale partijen het verschil?'

HALFWEG - Hoe komt het dat er zo weinig belangstelling is voor de lokale politiek en het lokaal bestuur? Ontbreekt het de lokale politiek aan daadkracht om daar iets aan te doen? En: kunnen lokale politieke partijen het verschil maken als het daar om gaat? Deze vragen staan woensdagavond 14 december aanstaande centraal tijdens het gesprek dat HAP organiseert in het Stoomgemaal Halfweg. Naast inleidingen van de burgemeesters Weterings (Haarlemmermeer) en Heiliegers (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) zal bestuurskundige dr. Julien van Ostaaijen het thema van de avond belichten.

Wie o wie wordt ons 100ste lid?

Wie o wie wordt ons 100ste lid?
HOOFDDORP - In het afgelopen half jaar is Rugby Club Haarlemmermeer Hawks enorm hard gegroeid. Op dit moment telt de club al 99 leden en het zal niet lang meer duren voordat het 100ste lid kan worden verwelkomd.

Gevaarlijke chemische geur in de 4Meren

HOOFDDORP - Sinds kort hangt er een vreemde chemische geur in winkelcentrum de 4Meren. Een bezoeker is onwel geworden.

Hondenbelasting stamt uit periode van de trekschuit

Hondenbelasting stamt uit periode van de trekschuit
HOOFDDORP - Een van de paradepaardjes van Forza! haalde Paul Meijer tijdens het onlangs gevoerde debat over de Begroting 2017/2020 uiteraard weer uit de kast: "College, laten we nu eens eerlijk zijn: steeds meer gemeenten en politieke partijen vinden een 'uit de periode van de trekschuit' stammende hondenbelasting niet meer van deze tijd. Het is een oneerlijke belasting. Waarom scharen wij ons net als veel andere verstandige gemeenten niet achter de beslissing om die belasting per 1 januari 2018 af te schaffen?"

KPN Junior Schaatsclub komt naar Winterland Hoofddorp

KPN Junior Schaatsclub komt naar Winterland Hoofddorp
HOOFDDORP - Op 2 december komt ex-Nederlands kampioen marathonschaatsen Mariska Huisman, van de KPN Junior Schaatsclub naar Winterland Hoofddorp om kinderen van 6 – 12 jaar de eerste slagen op het ijs te laten maken.

ZPCH haalt de punten weg bij de “buren”

ZPCH haalt de punten weg bij de “buren”
HOOFDDORP - Zondagavond speelden de mannen van ZPCH hun dichtstbijzijnde uitwedstrijd in Sassenheim. De hoofddorpers konden na een onrustige en spannende wedstrijd de drie punten meenemen naar Hoofddorp door ZV Sassenheim met 8-10 te verslaan.

Fractiespreekuur HAP in Overbos

HOOFDDORP - Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 6 december a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur. Fractieleden Ron Heimerikx en Henk van Steenis zijn van 19.00-20.00 aanwezig in De Ark om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Albert Schweitzerschool wint Scholenwedstrijd van Schouwburg De Meerse

HOOFDDORP - Schouwburg De Meerse organiseert sinds 2014 de Scholenwedstrijd. De prijs van deze wedstrijd voor basisscholen in Haarlemmermeer is een dag volledige productiefaciliteiten voor een eigen voorstelling in De Meerse. Dat kan bijvoorbeeld de groep 8 musical zijn, een thema-avond of een voorstelling van eigen makelij. Een échte theaterervaring. Christelijke basisschool Albert Schweitzer uit Hoofddorp is dit jaar door de jury verkozen tot de gelukkige winnaar.

Mozart-Matinee Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior, m.m.v. Solisten, Orkest en Orgel

Mozart-Matinee Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior, m.m.v. Solisten, Orkest en Orgel
NIEUW-VENNEP - Zaterdagmiddag 26 november geeft Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior een sfeervol Mozart-Matinee in Nieuw Vennep in de Prot.Kerk De Rank.Een kerk met een fantastische akoestiek, een prachtig klinkend orgel en prettige zitplaatsen. Al met al een fijne concertzaal.

ZEN CENTER HOOFDDORP OPENT HAAR DEUREN!

ZEN CENTER HOOFDDORP OPENT HAAR DEUREN!
HOOFDDORP - Ont-moeten doe je bij het Zen Center Hoofddorp

Uw stem in ruil voor een soepi!

Uw stem in ruil voor een soepi!
NIEUW-VENNEP - Bij Lunchroom BioSoepi, een project van Stichting Philia, werken TALENTEN met een afstand tot de arbeidsmarkt in de voorbereiding, keuken en de bediening. Ons doel? Mensen laten genieten en hen verbinden met onze TALENTEN en onze heerlijke Soepen, Sappen, Broodjes en Smoothies. Stichting Specsavers Steunt start deze maand voor de zevende keer op rij met een nieuwe donatieactie en BioSoepi is genomineerd! Helpt u ons? Steun BioSoepi met uw stem in ruil voor een heerlijke soep.

Gratis serie van 9 West-Afrikaanse Percussie (Djembé) lessen in Hoofddorp

Gratis serie van 9 West-Afrikaanse Percussie (Djembé) lessen in Hoofddorp
HOOFDDORP - Heb je altijd al eens Djembé willen leren spelen? Maar geen tijd of geld? Grijp nu je kans en meld je aan voor deze serie van 7 Gratis West-Afrikaanse Djembé lessen voor beginners van de stichting Afrikontact Promotions in Hoofddorp!
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio