kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Slank recept van de week: Paprikasoep

Slank recept van de week: Paprikasoep
HOOFDDORP - In deze rubriek vind u wekelijks een recept geschreven door Anja van den Berg van afslank- en gezondheidspraktijk Body2Balance. "Zalm is een vette vis soort waarvan geadviseerd word om dit maximaal 2x per week te eten. De vetten in deze vette vis zijn o.a. omega 3, deze hebben o.a. een gunstige invloed op hart en vaten!”

'De natuur in het Haarlemmermeerse Bos zien ontwaken'

'De natuur in het Haarlemmermeerse Bos zien ontwaken'
HOOFDDORP - Vroeg in de ochtend, de zon komt langzaam op. De wereld wordt wakker. Geen mooier moment om de natuur te beleven. Daarom is er IVN Natuurontbijt. Samen met kinderen, partner, vriend of vriendin de prachtige natuur in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp zien ontwaken.

Overheerlijke Indonesische specialiteiten bij Toko Lezat

Overheerlijke Indonesische specialiteiten bij Toko Lezat
NIEUW-VENNEP - Debhora Tjandranegara is sinds 8 februari dit jaar het gezicht van Toko Lezat aan het Händelplein in Nieuw-Vennep. Samen met haar moeder en een medewerker maakt ze de lekkerste Indonesische specialiteiten. Als je even geen zin hebt om te koken of gewoon van de smaak van Indonesië houdt moet je zeker eens een bezoek brengen aan de toko!
Restaurants dichtbij
Restaurantnaam
van € tot €
Plaats
Keuken
Dinnersite
Restaurantrecensies

Een hernieuwde kennismaking met Papa’s Beach House

Een hernieuwde kennismaking met Papa’s Beach House
HOOFDDORP - Papa’s Beach House is verbouwd, en hoe! Toen het in 1989 voor het eerst open ging kende ik het vooral als een soort snackbar waar je friet en ijs kocht, wanneer je met vrienden op een zomerse dag bij het Haarlemmermeerse bos had afgesproken. Voor de 35+ers onder ons, die tijd is (helaas) voorbij, maar we hebben wel hier iets veel mooiers en veelzijdigers voor terug gekregen.
Plaats je eigen restaurantrecensie
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Meest bekeken restaurants
Agenda

Meer agenda

Een site van Telegraaf Media Nederland