De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Thematisch spelen bij Kinderdagverblijf Ukkepuk

Thematisch spelen bij Kinderdagverblijf Ukkepuk
VOORBURG - Kinderdagverblijf Ukkepuk vindt het erg belangrijk dat kinderen heerlijk kunnen spelen in een veilige en uitnodigende speelomgeving. Dat maakt een kind nieuwsgierig om te onderzoeken, te verkennen en uit te proberen. Pas wanneer een kind zich veilig voelt zal hij/zij op ontdekkingstocht gaan. Daarom werkt het kinderdagverblijf met thema's waarin het kind zich nog beter ontwikkelt.

Nieuwe Duo-expositie Xandra Laperre en Ricardo Bouman

Nieuwe Duo-expositie Xandra Laperre en Ricardo Bouman
ZOETERMEER - Ateliers 1819 presenteert de duo-exposite ‘Om de hoek en iets verderop met penseel en camera’ van Xandra Lapperre en Ricardo BoumanOpening zondag 28 augustus om 16:00 uur in de lobby van het NH hotel, Danny Kayelaan 20, ZoetermeerDe duo-expositie is van 26 augustus tot 30 september gratis te bezichtigen.

Concertagenda PJPJ jazzconcerten 2016/2017 bekend ! Openingsconcert op 3 september.

Concertagenda PJPJ jazzconcerten 2016/2017 bekend ! Openingsconcert op 3 september.
WASSENAAR - Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten (PJPJ) organiseert al meer dan 22 jaar per seizoen 9 unieke en spetterende jazzconcerten met studenten en soms met docenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. De concerten vinden plaats in Cultureel Centrum Voorschoten. Entree is € 5,00 per persoon en voor donateurs gratis.

sound of the sixtiesavond

sound of the sixtiesavond
ZOETERMEER - Vrijdag 7 oktober a.s. wordt de eerstvolgende Sound of the Sixtiesavond weer gehouden met o.a. The Marmalade uit Schotland.

Altijd veilig naar huis met Taxi Bakker

Altijd veilig naar huis met Taxi Bakker
NOOTDORP - Geen zin om de Bob te zijn? Dat snapt Taxi Bakker. Al 30 jaar brengen de chauffeurs van het bedrijf mensen veilig van en naar huis. Of je nu met 35 personen reist of in je eentje, Taxi Bakker biedt passend vervoer voor iedereen. Ook zijn zij gespecialiseerd in rolstoelvervoer.

Atelier De paarse veer in SpeelmeerPaspoort

ZOETERMEER - In deze zomervakantie hoef je je niet te vervelen!Atelier De paarse veer heeft een paar hele leuke creatieve workshops bedacht.

De 10e Zoetermeerse Rock 'n Roll dag in Oosterheem

De 10e Zoetermeerse Rock 'n Roll dag in Oosterheem
ZOETERMEER - Op zaterdag 9 juli 2016 is het zover: the 10th Sweetlake Rock 'n Roll revival, de gratis open-air rock 'n rolldag in Zoetermeer. Voor de 10e keer organiseert de plaatselijke Rock 'n Roll dansschool "Dance to the 60's"deze fantastische dag, dit keer in samenwerking met de winkeliersvereniging Oosterheem. vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur kunt u terecht bij het winkelcentrum aan het Oosterheemplein voor een nostalgische trip naar de jaren 50 en 60 met Rock and Roll dansdemonstraties, American Classic Cars, een 50's Markt en live muziek van 5 fantastische bands! Elk jaar wee...

Zomerconcert Meerzichtkoor

ZOETERMEER - Zondagmiddag 10 juli om 14.30 uur geeft het Meerzichtkoor in samenwerking met het Seghwaertkoor een gevarieerd zomerconcert met diverse solisten in het Dienstenventrum Albrandswaard. De toegang is gratis, dankzij Fonds 1818.Algehele muzikale leiding: Rob Bulte. Bij beide koren zijn nieuwe leden welkom.

Expositie ‘Humor en ernst’ bij Atalanta.

Expositie ‘Humor en ernst’  bij Atalanta.
ZOETERMEER - Ergert u zich ook zo over de bezuinigingen in de zorg? Kom dan eens kijken naar de keramiekbeelden die ik hierover gemaakt heb. Ze zijn grappig en ernstig tegelijk. Een van de tentoongestelde beeldjes was zelfs genomineerd voor de AvroTros kunstprijs.

VVD kiest voor terrassen op het Stadhuisplein

ZOETERMEER - De VVD wil met terrassen en evenementen een binnenstad met nog meer bruis en levendigheid. Volgens de liberalen dient het Marktplein als evenemententerrein en het Stadhuisplein als plek voor terrassen. Dankzij de VVD wordt de huidige voorrang voor evenementen op terrassen op het Stadhuisplein opgeheven.

ZomerRegioConcert met popkoren Amber, LanSingers en Am@zing!

ZomerRegioConcert met popkoren Amber, LanSingers en Am@zing!
ZOETERMEER - Zaterdag 18 juni geven popkoren Amber, De LanSingers en Am@zing! van het Charles Vermeer ZangInstituut uit Capelle aan den IJssel een ZomerRegioConcert in de Ichthuskerk te Zoetermeer.Deze avond zingen de koren repertoire van onder anderen Queen, Caro Emerald, Status Quo en The Beatles.

Opening vernieuwde Westwaarts Passage belangrijke stap upgrade Stadshart Zoetermeer

Opening vernieuwde Westwaarts Passage belangrijke stap upgrade Stadshart Zoetermeer
DEN HAAG - Na een grondige verbouwing opent Stadshart Zoetermeer op 17 juni de compleet vernieuwde Westwaarts Passage. De passage heeft een moderne uitstraling gekregen.

Avondje uit? Kies Taxi Bakker!

Avondje uit? Kies Taxi Bakker!
NOOTDORP - Reis je met een grote groep, heb je rolstoelvervoer nodig of moet je in je eentje naar huis? Bij Taxi Bakker maakt het niet uit met hoeveel personen je bent, ze brengen je altijd weer veilig thuis. Al 30 jaar biedt Taxi Bakker vertrouwd vervoer tegen een scherpe prijs.

Bingo Buytenrode

Bingo Buytenrode
ZOETERMEER - Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis.Tijdens deze avonden zijn er uitsluitend hoofdprijzen en geldbedragen te winnen.Wij draaien in totaal 8 ronden met tussendoor een gezellige prijzenloterij.Aanvang van deze laatste bingo van dit seizoen is rond 20.15 uur terwijl de zaal om 19.45 uur opengaat.Dus woensdag 15 juni is het weer zover, we maken het weer extra gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Nooit meer de Bob zijn met Taxi Bakker

Nooit meer de Bob zijn met Taxi Bakker
NOOTDORP - Wil je jezelf tijdens een avondje stappen gewoon kunnen trakteren op een biertje? Laat je dan rijden in één van de comfortabele taxi's van Taxi Bakker. Tegen een redelijke prijs is een van de chauffeurs jouw Bob voor de avond. Ook voor professioneel groeps- en rolstoelvervoer kun je bij het ervaren taxibedrijf terecht.

Road 2 nowhere in The Old Blind Mole

Road 2 nowhere in The Old Blind Mole
ZOETERMEER - Zaterdag 28 mei,unplugged rock en bluescovers met Road 2 nowhere in The Old Blind Mole

TV Dekker Rokkeveen levert een topprestatie DJK

TV Dekker Rokkeveen levert een topprestatie DJK
ZOETERMEER - Het mooiste jeugd tennisevenement van het jaar is het DJK, ofwel ´district Jeugd Kampioenschappen´van het district Den Haag. Daar TV Dekker Rokkeveen sterk vertegenwoordigd!

Haags Montmartre op het Lange Voorhout

Haags Montmartre op het Lange Voorhout
DEN HAAG - Het Lange Voorhout staat volgend weekend in het teken van het Haags Montmartre. Onder de statige bomen van het Lange Voorhout wordt dit evenement dit jaar voor het eerst georganiseerd.

Laatste gratis zaterdagmiddag concert van seizoen bij Podium320

Laatste gratis zaterdagmiddag concert van seizoen bij Podium320
ZOETERMEER - Op zaterdag 21 mei speelt barrokensemble La Máquina del Tiempo bij Podium320 in de Oosterkerk. Dit is het laatste concert van dit concertseizoen voor de onlangs opgerichte stichting die iedereen in Zoetermeer wil laten genieten van mooie muziek en andere kunstzinnige uitingen.

16e Oldtimerdag in Zoetermeer

16e Oldtimerdag in Zoetermeer
ZOETERMEER - Op zaterdag 21 mei zal voor de 16e keer de Zoetermeerse Oldtimerdag gehouden worden. Waar anders dan in en rond de karakteristieke Dorpsstraat. Organisatoren Jacques Boonekamp en Erik van Lieshout zijn er helemaal klaar voor.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »