De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

P. van Rijs wint klassieker St. Vincent, Overwinning Pontoise voor Comb. P.T.T.

ZOETERMEER - Ook dit weekend waren er weer meerdere wedvluchten voor de leden van de P.V. de Witpen. Te weten een midfond vlucht vanuit Pontoise (370 km), en ook de eerste overnacht/marathon vlucht van het jaar, de klassieker St. Vincent (1025 km.) Op beide vluchten kregen de duiven het zeker niet cadeau.
Vrijdagmiddag om 12:30 werden de duiven in het Zuid-Franse St. Vincent gelost, en konden de 25 ingekorfde duiven van de Witpen, beginnen aan deze 1025 kilometer. Het werd een zware vlucht, maar zaterdagmiddag om 14:26 uur, was het een duif van P. van Rijs, die zich als eerste weer melde in Zoetermeer, en hiermee de klassieker St. Vincent 2017 op zijn palmares bij kon schrijven.
De plekken twee en drie gingen naar J.Heemskerk.

De andere vlucht was een midfond vlucht vanuit Pontoise, voor deze vlucht waren er 145 duiven ingekorfd, die zaterdagochtend om 07:00 aan hun weg naar huis mochten beginnen. Om 12:07 uur, was het een duif van Pim en Tineke Turk, die zich de snelste(1234 meter per minuut/74 km. per uur) duif van de dag mocht noemen, zodat de Comb. P.T.T er weer een overwinning bij kon schrijven. De volledige top 10: 1-4-5-6-7 Comb. P.T.T, 2-3-8 Tineke Sebel, 9 R. Kerkhof, 10 R.J.H. Lancel. P.Versluijs pakte de overwinning in de B-ploeg.

Reageer via Facebook
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »