De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Internationale successen voor karateka Glenn, Rayan en Nicky

Glenn, Rayan, Nicky (Foto: Unitics)
1 / 1
zoom out
ZOETERMEER - Zoetermeer/Neerpelt- Zondag 12 maart jl. tijdens de ‘Internationale Karate Zipangu Pro Tournament 2017’ in het Belgische Neerpelt wisten de Zoetermeerse Unitics, uitkomend voor Unity99 te Rotterdam, wederom een meer dan knappe prestatie neer te zetten.
Dit sterk bezet evenement werd dit jaar voor de 14e keer gehouden en telde een deelnemersaantal van 300 internationale karateka.


De tienjarige Rayan Laghmich, uitkomend in de categorie kumite jongens pre-miniëm 10-11 jaar, beet het spits af. Het was al snel duidelijk dat Rayan enkel één doel voor ogen had, namelijk het betreden van het podium! Scherp en gefocust wist hij al zijn wedstrijden in de voorrondes te winnen en de finale was een feit! Deze spannende eindstrijd wist Rayan volledig naar zich toe te trekken en daarmee won hij overtuigend GOUD én was het hoogste podium voor hem!

Glenn Leggedoor, uitkomend in de categorie kumite jongens cadetten 14-15 jaar, liet overduidelijk blijken dat hij niet van plan was om met lege handen terug naar huis te gaan. In een sterk deelnemersveld wist hij met beheerst en tactisch karate, de bronzen finale te bereiken! Vol overtuiging ging Glenn deze strijd aan en dat deed hij met succes! Zijn inzet en doorzettingsvermogen werden beloond met een BRONZEN plak!

Tot slot was het de beurt aan Nicky Gerritsen, uitkomend in de categorie kumite meisjes cadetten 14-15 jaar. Nicky was in vorm en draaide vol enthousiasme haar partijen. Tijdens haar wedstrijden paste ze nieuwe aangeleerde technieken toe en maakte zowaar een prachtig geplaatste Ura Ushiro Mawashi Geri! Hierdoor kon haar dag eigenlijk al niet meer stuk. Toch liet Nicky zien dat ook zij voor een prijs naar België was gekomen en ging er met een Bronzen plak vandoor!

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 14 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »