De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dwight Dissels op kerstbal ONC Clauslaan

Dwight Dissels op kerstbal ONC Clauslaan (Foto: pr)
1 / 1
zoom out
ZOETERMEER - Op donderdag 22 december vond het jaarlijkse kerstbal plaats op het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan. Niemand minder dan soulzanger Dwight Dissels verzorgde op deze avond een optreden. Een groot talent op een school waar de leerlingen veel ruimte krijgen hun eigen talenten te ontwikkelen.
Dwight Dissels is bekend van het programma The Voice of Holland. Zijn vertolking van End of the Road tijdens de blind auditions leverde hem een staande ovatie op. Bij de battles liet hij opnieuw een diepe indruk achter op de jury.

Het optreden van Dissels op het ONC, past goed in het programma Talent Totaal van de school. Hierbij krijgen de leerlingen de ruimte, het vertrouwen en – net als Dissels – ook het podium om aan hun talenten te bouwen. Dit kan zang en dans zijn, maar ook techniek, theater, kunst, sport of koken. 

Dissels sloot zijn optreden af met het toepasselijke We wish you a merry Christmas and a happy New Year waarna hij naar zijn volgende optreden vertrok. De leerlingen konden vervolgens helemaal los op de dansvloer, zelf een nummer zingen bij de karaoke of spellen spelen in de speciaal daarvoor ingerichte ruimte. 

Bekijk het optreden van Dwight Dissels op clauslaan.onc.nl.

Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »