De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

ASHANTI-GROEP viert 7e lustrum!

Zomerkamp 1982 (Foto: (PR))
1 / 2
zoom out
ZOETERMEER - 35 jaar geleden startte een klein groepje leiders in Seghwaert een nieuwe scoutinggroep en sloot zich aan bij de Europese organisatie FSE-Nederland.
Sindsdien hebben vele honderden kinderen een mooi avontuur bij deze Ashanti-groep beleefd. De groep stapte in 1993 over naar Scouting Nederland, bleef doorgroeien en verhuisde in 2000 naar het huidige clubhuis in Rokkeveen. Scouting Ashanti is na 35 jaar nog steeds een zeer actieve vereniging met 300 leden in 12 speltakken. Naast de wekelijkse opkomsten worden regelmatig gezamenlijke activiteiten en kampen ondernomen. Onlangs nog was de hele groep op Pinksterkamp in 's-Gravenzande.

Op zaterdag 24 juni zijn er rond het clubhuis aan de Prismalaan 18 in Zoetermeer allerlei feestelijkheden. Voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er van 12:00 tot 15:00 uur spelletjes te doen die in het teken staan van de afgelopen 35 jaar. Kom eens kijken en maak kennis met een leuke vrijetijdsbesteding! De Ashanti-groep heeft op dit moment plek voor avontuurlijke kinderen van 5 tot 7 jaar bij de Bevers op zaterdagmorgen, voor enthousiaste welpen van 7 tot 11 jaar bij de Sionie-horde op zaterdagmiddag en voor actieve jongens van 11 tot 15 jaar bij de Wapiti-verkenners op maandagavond. Ben je volwassen lid of oud lid? Dan ben je ook van harte welkom op het verjaardagsfeest vanaf 19:30 uur. Meld je aan op lustrum2017@ashanti.nl.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 17 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »