De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vrouwen van Nu midgetgolfseizoen gaat in april van start

Midgetgolfbaan Vernede Sportpark (Foto: Tineke Lutterman)
1 / 1
zoom out
ZOETERMEER - Het is bijna zover: van april t/m september wordt er iedere dinsdagmorgen in het Vernède-sportpark door een groep enthousiaste leden vanaf 10.00 uur gemidgetgolft. Vooraf en na afloop bestaat er de mogelijkheid om in het clubhuis een kopje koffie te drinken. Ervaring is niet nodig, het plezier staat voorop. Kosten per keer voor 1 spelronde + 1 kopje koffie € 3,50. Om de wintermaanden te overbruggen drinken we eens per maand koffie met elkaar in het Stadshart.

Naast de midgetgolfgroep worden er voor de leden diverse andere activiteiten georganiseerd zoals culturele- en natuuruitstapjes. Ook zijn er groepen die regelmatig bij elkaar komen, zoals de leesgroep, scrabbelgroep, eetgroep, museumgroep, brei/haakgroep, wandelgroep en de theatergroep. Maandelijks komen we bij elkaar op de ledenbijeenkomst waarbij een thema centraal staat, een lezing of een workshop wordt gehouden. Eens per maand komen we
bij elkaar voor een koffie-ochtend in de Zoetelaar.

Als lid bestaat ook de mogelijkheid deel te nemen aan activiteiten zoals excursies, reizen en cursussen die door het provinciaal of landelijk bureau georganiseerd worden.

Wilt u meer weten over Vrouwen van Nu en/of een keer een bijeenkomst bijwonen dan kunt u contact opnemen met Ria Glissenaar, voorzitter, telefoon 06-1675 8789 of kijk voor meer informatie op onze website:www.vrouwenvannu.nl/zoetermeer.

 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 16 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »