De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nieuwe Duo Expositie van Ateliers1819

Nieuwe  Duo Expositie van Ateliers1819
ZOETERMEER - Ateliers 1819 presenteert vanaf 1 april tot 19 mei een duo expositie van de kunstenaressen Lucie van der Plas en Heleen de Lange in het NH hotel in Zoetermeer.De opening van de expositie is op zaterdag 1 april om 15.00 uur.

Schermschool Kardolus behaald 4x podiumplaats

Schermschool Kardolus behaald 4x podiumplaats
ZOETERMEER - Goud en Brons voor schermvereniging Kardolus op het Bosch Open.Afgelopen zaterdag was het vroeg opstaan voor de jeugdige schermers van schermvereniging Kardolus, om op tijd aanwezig te zijn voor het Bosch Open. Dit internationale schermtoernooi wordt georganiseerd door schermvereniging Den Bosch.

Dichtbij Dierenhulp week 12

ZOETERMEER - Dagelijks raken dieren vermist en zijn de eigenaars in grote onzekerheid.De Dieren Centrale verzamelt alle gegevens over gevonden en vermiste dieren om de baasjes zo snelmogelijk duidelijkheid te kunnen geven over hun vermiste huisdier. Wij helpen u kosteloos,kijk voor recente gegevens op www.dierencentrale.nl

Gratis Proefles tijdens de Open Dag Rock 'n Roll Danslessen

Gratis Proefles tijdens de Open Dag Rock 'n Roll Danslessen
ZOETERMEER - Op zondag 2 april van 19:00u tot 21:00u geeft Dance to the 60's haar open dag! Tijdens deze open dag maak je kennis met swingende Rock 'n Roll , de dansschool en natuurlijk de docenten. Ook kun je meedoen aan een gratis dansles. Dit kan in "De Silverdome" aan de van der Hagenstraat 22 te Zoetermeer. Grote parkeerplaats voor de deur, gratis parkeren.

Held van de maand: Schuldhulpmaatje Zoetermeer

Held van de maand: Schuldhulpmaatje Zoetermeer
ZOETERMEER - Helden, wie kent ze niet? We kennen ze allemaal; echte doeners die het verschil maken. Mensen die met hun poten in de klei staan, die iedere dag het verschil maken: de wijkagent, de jeugdtrainer van je voetbalclub, die inspirerende lerares, de buurtvader in die lastige wijk. Dit zijn de mensen die dagelijks hun steentje bijdragen aan een mooier Nederland en een mooier Zoetermeer. Zij helpen ons vooruit. De PvdA wil deze mensen een gezicht geven. Daar doet de PvdA Zoetermeer op lokaal niveau graag aan mee. We bezoeken maandelijks lokale helden om ze in het zonnetje te zetten. De...

Kees van Amstel in Theater Swanla

Kees van Amstel in Theater Swanla
ZOETERMEER - Op zaterdag 8 april treedt de landelijk bekende cabaretier Kees van Amstel op in Theater Swanla in Zevenhuizen. Vanaf 20.15 uur brengt hij die avond zijn programma De man die ik niet wilde worden. Een hilarische voorstelling, vol met ijzersterke grappen.

Ateliers 99a twee dagen open

Ateliers 99a twee dagen open
ZOETERMEER - Op zaterdag 1 en zondag 2 april staat de deur van Ateliers 99a open voor publiek. Op beide dagen van 13-17 uur bent u van harte welkom in de Dorpsstraat 99a. U kunt zich hier ook opgeven voor buitentekenworkshops in het Westerpark

Prachtig weer bij 3Plassenloop

Prachtig weer bij 3Plassenloop
ZOETERMEER - De 139e editie van de 3Plassenloop werd onder prima omstandigheden gelopen. De zon scheen, het was een graad of acht en er stond niet al te veel wind. Er werden daardoor goede tijden gelopen.

WVZ behaald goede resultaten bij de Regio West Bokaal Schoonspringen

WVZ behaald goede resultaten bij de Regio West Bokaal Schoonspringen
ZOETERMEER - In het weekend van 18 en 19 maart 2017 hebben de Schoonspringers van WVZ meegedaan aan de eerste Regio West Bokaal in het Hofbad te Den-Haag. Naast de wedstrijden om de Regio Bokaal werd er deze twee dagen tevens de 4de plaatsingswedstrijd voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap (NJK) op zowel 1- als 3 meter en Toren gehouden. Aan deze wedstrijd werd deelgenomen door 11 verschillende verenigingen, met in totaal 73 springers die bij elkaar 930 maal van zowel 1- als 3 meter plank en Toren hun beste sprongen lieten zien. De springers van WVZ deden in verschillende klasse en onderd...

Doing’s eerste Competitiedag Elektrisch Rolstoelhockey in Zoetermeer

Doing’s eerste Competitiedag Elektrisch Rolstoelhockey in Zoetermeer
ZOETERMEER - Op Zaterdag 1 april 2017 organiseert Doing, sportvereniging voor aangepast en geïntegreerd sporten in Zoetermeer, in sporthal De Veur voor de eerste keer in Zoetermeer een competitiedag voor hockeyspelers die gebruik maken van een elektrische rolstoel, E-Rolstoelhockey

Een speciaal aquarium of toch niet? door Eddy Leysen

Een speciaal aquarium of toch niet? door Eddy Leysen
ZOETERMEER - Dinsdag 28 maart 2017: De lezing “Een speciaal aquarium of toch niet?” door Eddy Leysen bij Aquariumvereniging PaluZee. De verenigingsavonden worden gehouden in het verzorgingstehuis "Buytenhaghe", Bergmanstrook 45, 2726 RR Zoetermeer, de zaal is open vanaf 19:30.

Basisschool Da Vinci in actie ‘Veilig naar school’

Basisschool Da Vinci in actie ‘Veilig naar school’
ZOETERMEER - Op 3,4 en 5 april doet basisschool Da Vinci mee met de gezamenlijke actie ‘Veilig naar school’.De scholen aan de Spitsbergen in de wijk Oosterheem, vragen hiermee aandacht voor de verkeersproblemen die rond schooltijd ontstaan.Leerlingen uit de leerlingenraad en hulpouders van Da Vinci zijn deze dagen buiten aanwezig om te ondersteunen en tips te geven.Tijdens de lessen op school wordt er regelmatig aandacht besteedt aan het thema ‘Verkeer’ in de klassen.Bij de kleuters is dit terug te zien in de knutselwerkjes of de bouwhoek, waar treinbanen worden gemaakt.Zij hebben ook een b...

Basketballers ONC Clauslaan in de prijzen

Basketballers ONC Clauslaan in de prijzen
ZOETERMEER - Op zondag 19 maart heeft het ONC Clauslaan drie prijzen in de wacht gesleept tijdens het openingstoernooi Alleen jij bepaalt basketbal. Een van de ONC-teams won de sportiviteitsprijs en leerlingen Joey en Solana gingen er met de MVP (Most Valuable Player)-awards vandoor.

Operette leeft in Zoetermeer

Operette leeft in Zoetermeer
ZOETERMEER - Op 1 en 2 april 2017 houdt S.O.Z. Cantiamo zijn jaarlijkse operette-uitvoering in het Stadstheater in Zoetermeer. Dit jaar is de keus gevallen op “La Belle Hélène”, een zeer komische Franse opera van Jacques Offenbach die “verbouwd” is tot operette.

LEVENDE STEEN MINISTRIES ZOETERMEER VIERT EENJARIG BESTAAN

LEVENDE STEEN MINISTRIES ZOETERMEER VIERT EENJARIG BESTAAN
ZOETERMEER - Slingers en ballonnen waren volop aanwezig bij Levende Steen Ministries Campus Zoetermeer op zondag 19 maart 2017, vanwege het 1-jarig bestaan.

Open ochtend Unicozscholen wijken Dorp, Driemanspolder en Palenstein

Open ochtend Unicozscholen wijken Dorp, Driemanspolder en Palenstein
ZOETERMEER - Open ochtend Unicozbasisscholen wijk Dorp, Driemanspolder en PalensteinWoensdagochtend 29 maart a.s. organiseren de basisscholen Stella Nova, De Achtsprong, De Jabobsvlinder, De Koningin Wilhelminaschool en De Paulusschool een gezamenlijke open ochtend. Gaat uw zoon/dochter binnenkort naar de basisschool, dan bent u van 9.00-12.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op onze scholen.

Lawaai voor Lilianefonds

Lawaai voor Lilianefonds
ZOETERMEER - Op woensdag 22 maart deed de Prinses Margrietschool mee met de actie ‘Wij trekken aan de bel’, een initiatief van het Liliane Fonds. Tegelijk met honderden basisscholen in Nederland, maar ook in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Open huis bij Vrouwenkoor enjoy

Open huis bij Vrouwenkoor enjoy
ZOETERMEER - Vrouwenkoor Enjoy houdt 6, 13 en 20 april open repetities in de Patio aan de Gaardedreef 189 te Zoetermeer waaraan u gratis en vrijblijvend kunt deelnemen.

50+ Bingo bij Seghwaert op Dreef

50+ Bingo bij Seghwaert op Dreef
ZOETERMEER - Grote kaarten voor slechtziende verkrijgbaar bij de Bingo voor 50 + van Seghwaert op Dreef.Bij buurtvereniging SOD wordt op zaterdag 25 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur een bingo gehouden voor 50-plussers. De Patio aan de Gaardedreef 189 gaat om 13.30 uur open.Er zijn leuke prijzen te winnen, voor het merendeel mandjes met levensmiddelen. De bar is open voor een hapje en drankje. De buurtruimte is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Er is ook een ringleiding voor slechthorenden

Bordspeldag bij Seghwaert op Dreef

Bordspeldag bij Seghwaert op Dreef
ZOETERMEER - Aanstaande zondag, 26 maart, organiseert bordspelvereniging 'Meerspelers' hun 3e bordspeldag, zoals gewoonlijk weer in wijkcentrum 'de Patio' in Seghwaert en open voor iedereen.Dit keer zullen vooral veel nieuwe spellen, van de laatste 2 jaar te spelen zijn. Te noemen zijn: Great Western Trail, Scythe, Terraforming Mars, Anachrony, Trickerion, City of Spies en nog veel maar andere.Natuurlijk kunnen bezoekers ook weer een eigen spel meenemen en dan proberen medespelers te vinden.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »