De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zomerfeest basisschool Da Vinci

Zomerfeest basisschool Da Vinci
ZOETERMEER - De Da Vinci leerlingen zijn de zomer feestelijk gestart. Op 21 juni is het Zomerfeest op school.Een jaarlijks evenement door en voor de leerlingen, ouders en/of opa en oma. Alle groepen zijn bezig met diverse sport, spel en culturele activiteiten zoals; Basketballen, sjoelen, spijkerpoepen, snoepje happen, waterrace en de Stormbaan mag natuurlijk niet ontbreken. Ook de grabbeljurk loopt rond die zelfs een wachtrij heeft voor het grabbelen, de favoriet van alle kinderen!De kinderen kunnen zich laten schminken door de vrijwilligers van de stichting Piëzo en op het Podium in de au...

Overwinningen voor Comb. P.T.T en J. Heemskerk

ZOETERMEER - Afgelopen weekend stonden er voor de leden van P.V de Witpen, weer meerdere vluchten op het programma.Voor de jonge duiven stond de eerste wedvlucht vanuit Duffel (110 km) op het programma, de oude duiven gingen naar Bourges (570 km.) en dan stond er ook nog een marathon/overnacht vlucht vanuit Agen (920 km.) op het programma.

Uitslag 3Plassenloop

Uitslag 3Plassenloop
ZOETERMEER - De 142e editie van de 3Plassenloop werd onder prima omstandigheden gelopen. Het was weliswaar bewolkt maar droog, een graad of zeventien en er was weinig wind. Ondanks deze ideale omstandigheden bleven echt snelle tijden evenwel uit.

Zondag 2 juli MTB wedstrijd voor "alle"leeftijden in het Elsenburgerbos!

DELFGAUW - Op zondag 2 juli organiseert de mtb jeugdafdeling van RWV de Spartaan een mountainbikewedstrijd voor jong en oud. Deze wedstrijd is onderdeel van de Bike Experts MTB cup. Er zijn wedstrijden voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen.

1 juli straatfeest

1 juli straatfeest
ZOETERMEER - Straatfeest aan de Paasberg

50+ Bingo bij Seghwaert op Dreef

50+ Bingo bij Seghwaert op Dreef
ZOETERMEER - Grote kaarten voor slechtziende verkrijgbaar bij de Bingo voor 50 + van Seghwaert op Dreef.Bij buurtvereniging SOD wordt op zaterdag 24 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur een bingo gehouden voor 50-plussers. De Patio aan de Gaardedreef 189 gaat om 13.30 uur open.Er zijn leuke prijzen te winnen, voor het merendeel mandjes met levensmiddelen. De bar is open voor een hapje en drankje. De buurtruimte is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Er is ook een ringleiding voor slechthorenden.

ZOMERFEEST OP IKC DE PIRAMIDE

ZOETERMEER - Integraal Kindcentrum De Piramide, in de wijk Meerzicht, organiseert op woensdag 21 juni van 8.30-12.00 uur een Zomerfeest in en om hun prachtige gebouw aan het Fivelingo.

Wie jarig is trakteert !

Wie jarig is trakteert !
ZOETERMEER - Dit jaar viert Harpe Davids haar 60-jarig bestaan.

Bouwen aan Zoetermeer: PvdA zet in op verantwoorde groei

ZOETERMEER - Op 19 en 26 juni houdt de gemeenteraad in Zoetermeer het Voorjaarsdebat. Daarin doen de fracties voorstellen voor de begroting van 2018. De PvdA pleit voor verantwoorde groei, met veel oog voor duurzaamheid en het groene karakter van de stad, de leefbaarheid en goede sociale voorzieningen voor jong en oud.

3 maal Brons NK Teams!

3 maal Brons NK Teams!
ZOETERMEER - De judoka’s van Budoschool Yotosama hebben op het Nederlands Kampioenschap voor Teams Brons behaald bij de Meisjes -12 jaar, de Meisjes -15 jaar en bij de Jongens -12 jaar!

Wethouder Taco Kuiper legt krans voor de afschaffing van de slavernij in Zoetermeer op 1 juli

Wethouder Taco Kuiper legt krans voor de afschaffing van de slavernij in Zoetermeer op 1 juli
ZOETERMEER - Zoetermeer herdenkt en viert de afschaffing van de slavernij.Ter herinnering en viering aan de slavernij in Suriname en de Antillen wordt er een krans gelegd door wethouder T.C. (Taco) Kuiper op zaterdag1 juli bij het Slavernij herdenkingsplaquette op het multifunctioneel gebouw Castellum in de wijk Palenstein. De kranslegging is om 16.00 uur en wordt begeleid door dans, muziek en zang uit de slavernijperiode afsluitend met een hapje en een drankje..

Succesvolle examens bij Kai Sei

Succesvolle examens bij Kai Sei
ZOETERMEER - Zaterdag 17 juni jl. vonden de halfjaarlijkse judo, kickboksen en karate examens bij Budoschool Kai Sei plaats. De gezellige sfeer, het goed verlopen programma en het feit dat alle kandidaten een hogere graad hebben behaald, maakte het in z’n geheel tot een geslaagde dag.

Leerlingen ONC Parkdreef winnen landelijke informatica-prijs

Leerlingen ONC Parkdreef winnen landelijke informatica-prijs
ZOETERMEER - Jeroen, Jelle en Joshua, leerlingen uit 6 vwo van het Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef, zijn echte informatica-talenten! Zij hebben de landelijke programmeerwedstrijd van INFORMATICA-Actief gewonnen. Voor hun schoolexamen informatica hebben zij een app ontwikkeld waarmee leerlingen van groep 7 en 8 een impressie kunnen krijgen van het ONC. Hiermee hebben zij deelgenomen aan de wedstrijd. De jury van INFORMATICA-Actief heeft, vanwege het hoge technische gehalte van de app, de eerste prijs toegekend aan de ONC’ers.

Gratis Nordic Walking trainingen in Westerpark

Gratis Nordic Walking trainingen in Westerpark
ZOETERMEER - Zaterdag 1 juli start de SkiClub Zoetermeer e.o. met gratis Nordic Walking trainingen in het Westerpark ter voorbereiding van de langste afstand (12 km) op de Geuzendag 2017.

P. van Rijs wint klassieker St. Vincent, Overwinning Pontoise voor Comb. P.T.T.

ZOETERMEER - Ook dit weekend waren er weer meerdere wedvluchten voor de leden van de P.V. de Witpen. Te weten een midfond vlucht vanuit Pontoise (370 km), en ook de eerste overnacht/marathon vlucht van het jaar, de klassieker St. Vincent (1025 km.) Op beide vluchten kregen de duiven het zeker niet cadeau.

Springsters WVZ op het "NJK" Schoonspringen.

Springsters WVZ op het "NJK" Schoonspringen.
ZOETERMEER - Annemarijn Bal en Maaike Kemps van WVZ Zoetermeer hebben in het weekend van 9 juni t/m 11 juni meegedaan aan het Nederlands Junioren Kampioenschappen Schoonspringen NJK van de KNZB in het “Pieter van den Hoogenband” Zwemstadion in Eindhoven.

ASHANTI-GROEP viert 7e lustrum!

ASHANTI-GROEP viert 7e lustrum!
ZOETERMEER - 35 jaar geleden startte een klein groepje leiders in Seghwaert een nieuwe scoutinggroep en sloot zich aan bij de Europese organisatie FSE-Nederland.

Lionsclub Voorburg Prinses Marianne helpt De Parachute van grijs naar groen met cheque van € 2.300,-

Lionsclub Voorburg Prinses Marianne helpt De Parachute van grijs naar groen met cheque van € 2.300,-
VOORBURG - Enthousiast namen Mariëlla Ditmar, schooldirecteur van De Parachute, en Loes Zwenger, vertegenwoordigster van de ouders, de cheque van € 2.300,- in ontvangt van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne. De cheque is bestemd voor herinrichting van het schoolplein: van grijs naar groenblauw.

D66 is tegen asfalt door Westerpark

D66 is tegen asfalt door Westerpark
ZOETERMEER - D66 maakt zich zorgen over de dreigende aantasting van het Westerpark en de groene gebieden aan de rand van de stad. “Het College van B&W heeft aangegeven een nieuwe ontsluiting van de snelweg A12 op het oog te hebben aan de rand van het Westerpark”, legt D66 raadslid Willem Bos uit, “wij zijn furieus over dat plan. Het groen tussen de woningbouw van Leidschenveen en Zoetermeer is hier op zijn allersmalst. Een heel kwetsbaar gebied waar het natuurgebied van de Nieuwe Driemanspolder bij komt. Die weg doorsnijdt het gebied en richt grote schade aan.”

Grote Bingo bij Seghwaert op Dreef

Grote Bingo bij Seghwaert op Dreef
ZOETERMEER - Buurtvereniging Seghwaert op Dreef houdt op zaterdag 17 juni 2017 een grote bingo voor personen vanaf 16 jaar. De bingo begint om 20.00 uur en om 19.15 uur is De Patio aan de Gaardedreef 189 open.Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals elektrische apparaten of mandjes met verschillende producten. De bar is open voor een drankje en hapje.Degenen die een tafel gereserveerd hebben worden verzocht om 19.30 uur aanwezig te zijn. Tafels reserveren kan vanaf zes personen. Meer informatie via telefoonnummer 06 - 54 68 45 54.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »