De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wil je zingen ? Koor Mozaïek zoekt leden!

ZOETERMEER - Wil je het Nederlandse lied zingen? Het koor Mozaïek zoekt leden.

Comb. B-J & B v.d. Bosch winnen vlucht vanuit Arras

ZOETERMEER - Zaterdag 22 april, stond er voor de 402 duiven van P.V. de Witpen een vlucht op het programma vanuit het Franse Arras (230 km.) Weer was het lang wachten voordat de weersomstandigheden goed genoeg waren om de in totaal 42565 duiven te lossen (waaronder dus de 402 duiven van P.V. de Witpen). Om 14:25 uur konden ze gelukkig toch nog gelost worden.

Scouts slagen voor Cursus Jeugd EHBO

Scouts slagen voor Cursus Jeugd EHBO
ZOETERMEER - Afgelopen week deden 12 scouts van Scoutinggroep John McCormick (JMC) examen voor de Cursus Jeugd EHBO. In clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark te Zoetermeer werd na 7 lessen een officieel examen van het Oranje Kruis afgenomen onder toezicht van een externe examinator. In tweetallen kregen de scouts examenopdrachten waarbij Lotus slachtoffers realistische ongeval situaties naspeelde.

Meer weten over vleermuizen? Kom naar de basiscursus

Meer weten over vleermuizen? Kom naar de basiscursus
ZOETERMEER - Het Vleermuisplatform Zoetermeer organiseert een basiscursus vleermuizen herkennen op 9 mei 2017, om 20.00 in het Buitenbeest. Wil je meer weten over vleermuizen? Wil je weten hoe je ze kunt horen? Ga je binnenkort je huis isoleren en wil je iets doen voor de vleermuizen in je omgeving? Dan is deze cursus misschien wel een mooie gelegenheid?

Conquesto wederom gastheer van badmintontoppers in Zoetermeer

Conquesto wederom gastheer van badmintontoppers in Zoetermeer
ZOETERMEER - Badmintonvereniging Conquesto organiseert op 29 en 30 april voor de negentiende keer het VANDEKOLK Hypotheken Conquesto Master/4/6/8 toernooi. Het toernooi maakt deel uit van het Carlton Master Circuit 2017. Dit circuit bestaat uit zes toernooien en wordt afgesloten met de Master finale.

Ateliers 1819 exposeert buiten de stadsgrenzen

Ateliers 1819 exposeert buiten de stadsgrenzen
ZOETERMEER - Aankondiging expositie Ateliers 1819 bij ArtiBrakStichting Ateliers 1819 is verheugd om aan te kondigen dat wij vanaf 26 april t/m 21 mei 2017 bij ArtiBrak in Voorburg exposeren.

Nieuwe Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer

Nieuwe Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer
ZOETERMEER - De nieuwe Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer (ODZ) is afgelopen woensdag 19 april opgericht. Deze vereniging maakt zich sterk voor de belangen van de ondernemers in de Dorpsstraat.

Nieuw bestuur bij Seghwaert op Dreef !!!!!!

Nieuw bestuur bij Seghwaert op Dreef !!!!!!
ZOETERMEER - Hierbij hebben wij het genoegen aan te kondigen dat gedurende de eerste bestuursvergadering na de Algemeen Leden Vergadering, op 11 april 2017, de functies onder de kandidaten toegekend zijn.Voorzitter : Konnie Ludwig Penningmeester : Hans van de Meer zet zijn functie doorSecretaris : Michèle Lagoutte ( PR en Jeugdcommissie)Marleen Chatrer : Lid (Communicatie - Website - Jeugdcommissie)Gertjan Bossink : Lid (Ledenadministratie)Remco Bloemsaat : Toekomstige Lid (Facilitaire Dienst en Planning van Accomodaties)Jan Nieuwlaat : Tijdelijk ter ondersteuning van het bestuurHans Fossen...

Een lekkere maaltijd van een Zoetermeerse buur via Thuisafgehaald

Een lekkere maaltijd van een Zoetermeerse buur via Thuisafgehaald
ZOETERMEER - Lukt het je niet meer om iedere dag voor jezelf te koken? Het online platform Thuisafgehaald helpt je aan een verse en gezonde maaltijd van een buurtgenoot. Die kookt met liefde een beetje extra. Ben je bijvoorbeeld niet meer zo mobiel, dan zoekt Thuisafgehaald een kok die het eten ook kan brengen. In Zoetermeer zijn op dit moment 152 thuiskoks die graag extra hulp rond het avondeten bieden.

Veteranen tafeltennis bij Doing.

Veteranen tafeltennis bij Doing.
ZOETERMEER - Zaterdag 29 april 2017 wordt er bij Sportvereniging Doing een Veteranen tafeltennistoernooi gehouden.

Mex en Wissal van Kai Sei scoren op internationaal toernooi

Mex en Wissal van Kai Sei scoren op internationaal toernooi
ZOETERMEER - Zondag 16 april jl. vond in Amsterdam de 1st Amsterdam Karate Cup 2017 plaats, een groot internationaal kumite toernooi onder auspiciën van de Karate-do Bond Nederland.

Nicky Gerritsen kampioen ‘Amsterdam Open Karate’

Nicky Gerritsen kampioen ‘Amsterdam Open Karate’
ZOETERMEER - De Zoetermeerse karateka Nicky Gerritsen van de karate Academy Unity99 te Rotterdam, wist afgelopen zondag 16 april tijdens de eerste editie van de ‘International Amsterdam Kumite Cup’ een glorieuze prestatie neer te zetten.Met ruim 550 deelnemers , vanuit 77 clubs uit 19 landen was dit een toernooi met een sterk internationaal bezet deelnemersveld.

DSO JO15-6 Kampioen

DSO JO15-6  Kampioen
ZOETERMEER - DSO JO15-6 na 2 hevige duels alsnog Kampioen !!

College Leidschendam-Voorburg: boter op het hoofd

College Leidschendam-Voorburg: boter op het hoofd
LEIDSCHENDAM - Afgelopen week heeft fractie Hohage met verbazing gekeken naar het handelen van het college in het dossier Huygenskwartier (Herenstraat, Voorburg).Buiten de raad om en in het geheim had het college besluiten genomen die volgens de wet niet mogen.

Tineke Sebel wint vlucht vanuit Asse-Zellik

ZOETERMEER - Zaterdag 15 april, stond er weer een vlucht op het programma van de Zoetermeerse postduiven vereniging P.V. de Witpen. Deze keer moesten de duiven komen vanuit Asse-Zellik (130 km.) Door de weersomstandigheden moest er lang gewacht worden, voordat de duiven konden worden gelost.

Workshop project “Fietsen in Zoetermeer” bij Seghwaert op Dreef

Workshop project “Fietsen in Zoetermeer” bij Seghwaert op Dreef
ZOETERMEER - Zoetermeer is een van de mooiste fietssteden van Nederland. Daarom wil ik de Zoetermeerse inwoners vragen om een schilderijtje te schilderen van 10x10 cm.Het schilderijtje wordt geschilderd met acrylverf en het thema is een fietsje. Iedereen kan en mag mee doen. 1000 canvasdoekjes met een fietsje. Formaat 10/10 cmDe expositie van dit project vindt plaats van 17 sept. tot 1 okt 2017 in ateliercomplex BaZtille Rokkeveenseweg 46c ZoetermeerAlle schilderijtjes te-samen vormen een groot kunstwerk van 2 bij 5 meter. Dit grote werk wordt geschonken aan een instelling binnen Zoetermeer...

PJPJ Jazz Festival op topniveau in Voorschoten op 20 mei 2017

PJPJ Jazz Festival op topniveau in Voorschoten op 20 mei 2017
WASSENAAR - Het 2e Piet Wezepoel Jazz Festival met jazz acts van (inter)nationale klasse, o.a. Toon Roos Kwartet vindt op 20 mei 2017 in het Cultureel Centrum Voorschoten plaats, aanvang 17.00 uur. Entree € 10,00 en voor donateurs € 5,00.

Kinderbingo bij Segwaert op Dreef

Kinderbingo bij Segwaert op Dreef
ZOETERMEER - Op 19 april is er weer kinderbingo in De Patio. Hiervoor zijn de kosten € 2.50 per kind. Elk kind kan één rit kopen. Er zijn leuke prijzen te winnen en elk kind krijgt in de pauze één drankje en iets lekkers.Kinderen die niets gewonnen hebben, mogen aan het eind een troostprijs kiezen, dus iedereen gaat met een prijs naar huis.Je kinderfeest hier vieren kan ook, maar dan wel graag aanmelden van tevoren. De kinderbingo begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De Patio gaat open om 13.30 uur.De SODKidsClub is bedoeld voor kids van 4 t/m 10 jaar. Meer informatie en aanmelding: ...

Green Adventures

Green Adventures
WASSENAAR - Green Adventures gekozen tot Het Beste Uitje van Zuid Holland!!

50+ Paasbingo bij Seghwaert op Dreef

50+ Paasbingo bij Seghwaert op Dreef
ZOETERMEER - Op tweede Paasdag, maandag 17 april, is er een Paasbingo voor 50-plussers bij onze buurtvereniging in De Patio aan de Gaardedreef 189. De deur is om 10.00 uur open en de bingo start om 11.00 uur.Er worden acht rondes gespeeld en de bingo duurt tot ongeveer 15.00 uur. Er zijn leuke prijzen voor het merendeel mandjes met levensmiddelen.Tussen de rondes door wordt een gezellige paaslunch geserveerd.De Patio is goed toegankelijk voor mensen met een beperking en wij beschikken ook over uitvergrootte kaarten voor slechtzienden.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »