De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Ontdek het Peuterfestival op De Watersnip

Ontdek het Peuterfestival op De Watersnip
ZOETERMEER - Op zaterdag 4 juni van 10.00 – 11.30 uur organiseren wij op basisschool De Watersnip het peuterfestival. U bent van harte welkom om samen met uw peuter(s) en/of kleuter(s) te genieten van de activiteiten en een kijkje te komen nemen in onze school.

Basisscholen de Vijverhof en de Tandem uit Leidschendam-Voorburg kraken bankkluis

Basisscholen de Vijverhof en de Tandem uit Leidschendam-Voorburg kraken bankkluis
VOORBURG - Basisscholen de Vijverhof en de Tandem in Leidschendam-Voorburg zijn de winnaars van de jaarlijkse Rabo BankBattle die op 17 mei j.l. plaatsvond. Het doel van BankBattle is om binnen een cluster van een tiental scholen als snelste de juiste oplossing in te voeren en zo de BankBattle-kluis te kraken. Het succesvol afronden van BankBattle vereist tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel. Deze spannende quiz werd voor de twaalfde keer georganiseerd door Rabobank Regio Den Haag en werd door 31 klassen uit Benthuizen, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Voor...

Basisscholen de Vijverhof en de Tandem uit Leidschendam-Voorburg kraken bankkluis

Basisscholen de Vijverhof en de Tandem uit Leidschendam-Voorburg kraken bankkluis
LEIDSCHENDAM - Basisscholen de Vijverhof en de Tandem in Leidschendam-Voorburg zijn de winnaars van de jaarlijkse Rabo BankBattle die op 17 mei j.l. plaatsvond. Het doel van BankBattle is om binnen een cluster van een tiental scholen als snelste de juiste oplossing in te voeren en zo de BankBattle-kluis te kraken. Het succesvol afronden van BankBattle vereist tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel. Deze spannende quiz werd voor de twaalfde keer georganiseerd door Rabobank Regio Den Haag en werd door 31 klassen uit Benthuizen, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, ...

Workshop DRANK & ETEN: Leer whisky, gin en cognac combineren met heerlijke gerechten

Workshop DRANK & ETEN: Leer whisky, gin en cognac combineren met heerlijke gerechten
ZOETERMEER - Dat whisky en kaas een goede combinatie is, weten we allemaal. En haring en korenwijn doen het ook fantastisch samen. Maar waarom passen die smaken zo goed bij elkaar? Dat leer je tijdens de workshop DRANK & ETEN op dinsdagavond 6 juni a.s. bij Tasting Academy in Zoetermeer.

leren tekenen met pastelpotlood

leren tekenen met pastelpotlood
ZOETERMEER - Wie wil er niet zijn/haar eigen huisdier tekenen. Ik kan niet tekenen bestaat niet.

Cursus JumpPilates® van start bij Pilates van Sonsbeek

Cursus JumpPilates® van start bij Pilates van Sonsbeek
ZOETERMEER - Nergens anders in Nederland kunnen JumpPilates®-lessen worden gevolgd, maar wel in Zoetermeer bij Pilates Studio van Sonsbeek. Deze geweldige heilzame cardio-lessen worden uitgevoerd op de medische Bellicon®-trampoline.JumpPilates®-lessen zijn geschikt voor iedereen. Elke trampoline wordt aangepast aan het gewicht van de deelnemer. Vanaf week 22 starten de introductiecursussen.

Prijzen op NK en EK voor dansschool Kick'n

Prijzen op NK en EK voor dansschool Kick'n
ZOETERMEER - Dansschool Kick'n behaalde meerdere prijzen op het NK en EK Hiphop.

Marin Hagenaar geslaagd voor 1e dan!

Marin Hagenaar geslaagd voor 1e dan!
ZOETERMEER - Zondag 21 mei jl. vonden in Harderwijk de landelijke dangraadexamens van de Karate-do Bond Nederland plaats.

Alle brildragers uit Zoetermeer opgelet!

Alle brildragers uit Zoetermeer opgelet!
ZOETERMEER - Brildrager van het Jaar verkiezing weer van start! Brildragers uit Zoetermeer kunnen zich vanaf vandaag weer opgeven voor de achttiende Brildrager van het Jaar verkiezing van Specsavers. De verkiezing is in het leven geroepen om te laten zien dat het dragen van een bril heel leuk is en dat je ermee kunt uitdragen wie je bent, net zoals met kleding. Nieuw dit jaar is dat je, naast in je eentje, ook samen met je brildragende familieleden mee kunt doen! Want, zo blijkt uit onderzoek, het dragen van een bril is vaak erfelijk.

Cliëntenraad Monteverdi en Magnolia op zoek naar nieuwe leden

ZOETERMEER - De Cliëntenraad van WelThuis locaties Monteverdi en Magnolia is op zoek naar enthousiaste nieuwe cliëntenraadsleden met interesse in en affiniteit met de zorgsector. Samen met het management doet de Cliëntenraad er alles aan om het welzijn van en de zorg voor de bewoners van Monteverdi en Magnolia zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven.

Opening “De Groene Ontmoeting”.

Opening “De Groene Ontmoeting”.
ZOETERMEER - Op vrijdag 19 mei j.l. werd om 16.00 uur de officiële opening gehouden van de “Groene Ontmoeting”. Dit is het gebied rond de boerderij ’t Geertje, waarin de mensen meer betrokken worden bij het beheer van het natuurgebied rond de Noord Aa, het riviertje net ten noorden van het gelijknamige recreatiegebied bij Zoetermeer.

Aquariumschouw bij Aquariumvereniging Paluzee

Aquariumschouw bij Aquariumvereniging Paluzee
ZOETERMEER - Leuke aquariums bekijken bij leden van Paluzee.

Lustrum basisschool De Floriant

ZOETERMEER - De Floriant bestaat 25 jaar en dat zal groot gevierd worden!

Dichtbij Dierenhulp week 20

ZOETERMEER - Dagelijks raken dieren vermist en zijn de eigenaars in grote onzekerheid.De Dieren Centrale verzamelt alle gegevens over gevonden en vermiste dieren om de baasjes zo snelmogelijk duidelijkheid te kunnen geven over hun vermiste huisdier. Wij helpen u kosteloos,kijk voor recente gegevens op www.dierencentrale.nl

Club Kampioenschappen Yotosama

Club Kampioenschappen Yotosama
ZOETERMEER - Afgelopen weekend heeft Budoschool Yotosama haar jaarlijkse Club Kampioenschappen Judo gehouden waar iedereen weer beloond werd met mooie prijzen. Tijdens deze Club Kampioenschappen werden er ook diverse Sporters van Budoschool Yotosama gehuldigd vanwege hun bijzondere prestaties in de afgelopen maanden.

Bereikbaarheid Dorpsstraat moet beter worden

Bereikbaarheid Dorpsstraat moet beter worden
ZOETERMEER - In reactie op vragen van Zó! Zoetermeer geeft het college aan dat in het vervolg een reeks van maatregelen wordt genomen als er sprake is van werkzaamheden die de bereikbaarheid van de Dorpsstraat verstoren. Verder meldt het college dat er, behalve een aantal noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden, géén grootschalige werkzaamheden meer zijn gepland in het gebied.

Comb. B-J & B v.d. Bosch winnen vlucht vanuit Pontoise

ZOETERMEER - Zaterdag 20 mei, stond er voor de 312 duiven van de P.V. de Witpen, wederom een midfond vlucht vanuit het Franse Pontoise (370 km) op het programma.

OPEN DAG bij Stichting VOLUME zondag 28 mei

OPEN DAG bij Stichting VOLUME  zondag 28 mei
ZOETERMEER - Altijd al in een koor willen zingen, maar nooit de stap gemaakt? Kom dan naar de OPEN DAG van Stichting Volume en maak kennis met de 12 koren in verschillende stijlen. Volg een workshop of presentatie en ervaar hoe leuk het is om in een koor te zingen. Geen leeftijdsgrens! IEDEREEN kan zingen!

PvdA op bezoek bij Circus Nevermind

PvdA op bezoek bij Circus Nevermind
ZOETERMEER - De commissieleden Marissa van der Tol en Susanne Bout van de PvdA-fractie in Zoetermeer gingen onlangs op bezoek bij Circus Nevermind. Het circus huurde de afgelopen jaren een gedeelte in het Kwadranttheater, maar dat pand moest op last van de brandweer sluiten. Sinds begin april van dit jaar is het circus gevestigd in het pand van het CKC. De fractie van de PvdA vroeg zich af hoe de mensen van het circus de verhuizing hebben ervaren en hoe de nieuwe locatie bevalt.

Kleuters De Triangel op ruimtereis

Kleuters De Triangel op ruimtereis
ZOETERMEER - De kleuters van basisschool De Triangel zijn samen met hun juffrouwen op reis gegaan. Een interactieve reis door de ruimte bij het CKC. Dat is best wel spannend en stoer! Als echte astronauten met muziek en dans is hun ruimtereis dicht bij de realiteit. Na afloop vertellen de kleuters honderduit over hun speciale reis.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »