De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Duurzaamheidsprijs voor Maskerade

ZOETERMEER - In het Zoetermeerse Stadstheater is de Duurzaamheidsprijs van D66 Zuid-Holland gegeven aan het project Maskerade. De prijs werd uitgereikt door Pier Vellinga, hoogleraar klimaatverandering aan de Universiteit van Wageningen.

Korting door vaker te trainen

Korting door vaker te trainen
ZOETERMEER - Hoe vaker je traint, hoe beter het resultaat. Om de deelnemers te motiveren om één, twee of drie keer per week Pilates te beoefenen, heeft Pilates Studio van Sonsbeek het lesgeld voor de groepslessen verlaagd door voordelige abonnementen aan te bieden. Een voorbeeld: drie keer per week groepsles volgen kost nu bijna evenveel als voorheen twee keer per week aan een groepsles deelnemen.

Plaatsen vrij bij Schilder- en tekenlessen

Plaatsen vrij bij Schilder- en tekenlessen
ZOETERMEER - Plaatsen vrij bij Schilder- en tekenlessen voor volwassenen op woensdagochtend van 10.00-12.00 uur

Kennismaken met budosporten bij Kai Sei

Kennismaken met budosporten bij Kai Sei
ZOETERMEER - Bent u op zoek naar een sport die bij u past? Of wilt u eens een nieuwe sport proberen en altijd al eens nader kennis willen maken met verdedigingsporten? Dan is het nu een mooie gelegenheid om dat te doen.

Malika Bosdijk behaald Zilver op Dutch Open!

Malika Bosdijk behaald Zilver op Dutch Open!
ZOETERMEER - De net pas 13-jarige judoka Malika Bosdijk, van Budoschool Yotosama, heeft bij de meisjes -15 jaar knap het zilver veroverd op de Dutch Open Espoir in de klasse -52 kg.

Schoonspringers WVZ behalen Medailles tijdens schoonspringwedstrijd in Brabant.

Schoonspringers WVZ behalen Medailles tijdens schoonspringwedstrijd in Brabant.
ZOETERMEER - Afgelopen zondag 15 januari vond er in het Zwembad ´De Wisselaar` te Breda de Open- en Brabantse Kampioensschappen 1- en 3 meter plank plaats. Van WVZ deden zes springers mee die zich goed staande konden houden tussen de vele deelnemers van deze wedstrijd en haalde mooie resultaten waarbij 6 medailles.

Zangworkshop “Songfestival highlights”

Zangworkshop “Songfestival highlights”
ZOETERMEER - Bij vrouwenkoor Enjoy start op donderdag 9 februari een zangworkshop “Songfestival highlights” in de Patio aan de Gaardedreef 189. De workshop omvat 7 repetities op donderdagochtend van 9.15 uur tot 11 uur.

Strijd om schatkist tijdens snerttocht Scouting JMC

Strijd om schatkist tijdens snerttocht Scouting JMC
ZOETERMEER - Na de nieuwjaarsopkomst met boerenkoolmaaltijd en fototocht voor de jongste leden (bevers + welpen) hield scoutinggroep John McCormick (JMC) op zaterdag 14 januari voor de oudere leden de jaarlijkse 'snerttocht'.

Winterwandeling in de Balij

Winterwandeling in de Balij
ZOETERMEER - Op zondag 29 januari organiseert Staatsbosbeheer weer een frisse winterwandeling in de Balij, voor het hele gezin. De gids staat klaar bij de ingang van de Balijhhoeve om 14.00 uur.Opgave en info: jfdictus@ziggo.nl Kosten 5,- en 2,50 voor kinderen

ZÓ! BEZORGD OVER VERBOUWING STADHUIS

ZÓ! BEZORGD OVER VERBOUWING STADHUIS
ZOETERMEER - De verbouwing van het stadhuis gaat een klein jaar langer duren dan voorzien. Uit de beantwoording van de officiële schriftelijke vragen van Zó! Zoetermeer blijkt dat de volledige ingebruikname nu wordt voorzien voor begin 2018. In het verkleinde stadhuis moeten zo'n 100 medewerkers meer worden ondergebracht dan bij de planvorming was voorzien. Voor een gedetailleerd financieel overzicht wordt verwezen naar rapportages die nog moeten komen.

D66 Nieuwjaarsreceptie

ZOETERMEER - D66 houdt zaterdagmiddag 14 januari haar Nieuwjaarsreceptie in het Stadstheater. Deze keer is de Zoetermeerse afdeling ook gastheer van D66 Zuid-Holland die ook haar receptie in onze stad houdt.

Zondag Inloopmiddag bij Seghwaert op Dreef

Zondag Inloopmiddag bij Seghwaert op Dreef
ZOETERMEER - Zondag inloopmiddag bij Seghwaert op Dreef,in de Patio aan de Gaardedreef 189

De Triangel geeft verjaardag cheque aan stichting Jarige Job

De Triangel geeft verjaardag cheque aan stichting Jarige Job
ZOETERMEER - Op maandag 9 januari is er met alle juffen, meesters, ouders en leerlingen geproost op het nieuwe jaar. Een jaarlijkse traditie op basisschool De Triangel. Vandaag is het ook feest, we overhandigen een ‘verjaardag cheque’ aan Stichting Jarige Job.De leerlingen hebben met de verkoop van de kerstknutsels tijdens de kerstmarkt op school€ 525,= opgehaald. De cheque is overhandigd door de directeur van de school Dorien Stuivenwold aan een vrijwilliger van de stichting. Hiermee kan de stichting Jarige Job heel veel kinderen blij maken met een verjaardag box. Meer weten over basisscho...

Parkeren informatieavond ONC Clauslaan

ZOETERMEER - Op donderdag 12 januari en maandag 6 februari vinden de informatieavonden van het Oranje Nassau College Clauslaan plaats. In verband met de drukte is de parkeerplaats van de school zelf snel vol. Bezoekers kunnen kosteloos parkeren op de parkeerplaats van de Hoogvliet of van de bloedbank.

Da Vinci school wint het scholen basketbaltoernooi

Da Vinci school wint het scholen basketbaltoernooi
ZOETERMEER - Op vrijdag 6 januari 2017 speelt Team Da Vinci eerst de kruisfinale tegen Team De Floriant, de spanning loopt op tot de laatste minuut… we zijn door! Dan volgt een sidderende finale tegen Team De Waterlelie, ook bij deze wedstrijd is de spanning te snijden, met veel techniek en tactiek zetten zij onder het oog van hun vele supporters deze topprestatie neer en winnen de finale.Gefeliciteerd Team Da Vinci met het behalen van de 1e plaats!

Dichtbij Dierenhulp week 2

ZOETERMEER - Dagelijks raken dieren vermist en zijn de eigenaars in grote onzekerheid.De Dieren Centrale verzamelt alle gegevens over gevonden en vermiste dieren om de baasjes zo snelmogelijk duidelijkheid te kunnen geven over hun vermiste huisdier. Wij helpen u kosteloos,kijk voor recente gegevens op www.dierencentrale.nl

Gratis proefles Rock 'n Roll dansen

Gratis proefles Rock 'n Roll dansen
ZOETERMEER - Zondag 15 januari van 19:00 uur tot 20:15 uur kunt u meedoen aan een gratis proefles Rock 'n Roll dansen voor beginners. Dit kan in "De Silverdome" aan de van der Hagenstraat 20 te Zoetermeer. Grote parkeerplaats voor de deur, gratis parkeren.Tijdens deze eerste les maak je kennis met swingende Rock 'n Roll , de eerste basispassen, de dansschool en natuurlijk de docenten en aan het eind van de avond bepaalt u zelf of u door wilt gaan.

Alpha-cursus

Alpha-cursus
ZOETERMEER - bij Evangeliegemeente Parousia Zoetermeer.

Helpt de provincie Zuid-Holland met ‘Natuurwind’ De Balij om zeep?

Helpt de provincie Zuid-Holland met ‘Natuurwind’ De Balij om zeep?
ZOETERMEER - Dit jaar besluit de provincie Zuid-Holland over de plaatsing van 50 windturbines. Het valt niet mee om in onze dichtbevolkte provincie windenergie op land te realiseren. Het provinciebestuur grijpt daarom alles aan om haar doel te halen. Zelfs schaarse natuur wordt bedreigd door het beleid van gedeputeerden Weber (D’66) en Bom-Lemstra (CDA).

DoeNietZoMall`voert actie tegen komst Holland Outlet Mall

DoeNietZoMall`voert actie tegen komst Holland Outlet Mall
ZOETERMEER - Actiegroep DoeNietZoMall roept op de commissievergadering op 9 januari a.s. bij te wonen in de Raadzaal Zoetermeer, Markt 10 Zoetermeer. Aanvang vergadering 19.30 uur
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »