De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kinderen koken met Miljuschka Witzenhausen

Kinderen koken met Miljuschka Witzenhausen
DELFGAUW - Veertig kinderen kregen dinsdag een rondleiding op een boerderij in Delfgauw. Zij kregen daar een kijkje achter de schermen en leerden onder meer waar melk vandaan komt en hoe groenten gekweekt wordt. Ook bereidden ze samen met presentatrice en tv-chef Miljuschka Witzenhausen hun eigen gezonde lunch, uiteraard met basisvoedingsmiddelen.

Nieuwe initiatieven doen omzet McDonald’s stijgen

Nieuwe initiatieven doen omzet McDonald’s stijgen
(ANP) - McDonald's ziet zijn omzetgroei in Nederland versnellen. Ruimere openingstijden en nieuwe toevoegingen aan het assortiment, zoals de in oktober ingevoerde Maestro Burger, wisten vorig jaar meer klanten naar de hamburgerrestaurants te trekken. Vooral in het laatste kwartaal gingen de zaken goed.

Waterlelie viert 10de editie Nationale Pannenkoek dag!

Waterlelie viert 10de editie Nationale Pannenkoek dag!
ZOETERMEER - Jaarlijks wordt de Pannenkoek dag gevierd. Op deze dag doen de jongeren iets voor de ouderen. Leerlingen van groep 5 hebben onder leiding van de leerkracht en enthousiaste ouders pannenkoeken gebakken in het woonzorgcentrum Oosterheem.
Restaurants dichtbij
Restaurantnaam
van € tot €
Plaats
Keuken
Dinnersite
Restaurantrecensies

Pizza & Cucina smaakt zoals Mamma Maria die maakt

Pizza & Cucina smaakt zoals Mamma Maria die maakt
De komst van een nieuw restaurant aan de Duitslandlaan had niet veel publiciteit nodig. Wie de laatste maanden in het Stadshart op weg was naar de bioscoop of het theater, werd door de bouwwerkzaamheden automatisch omgeleid langs het grote pand van Vincenzo Raimondo en Katia Ciardullo. En wanneer je langs de grote raampartijen loopt, kijk je net zo automatisch even naar binnen en zie je die enorme oven, pontificaal in het midden. Dat prikkelt de nieuwsgierigheid en smaakpapillen van de voorbijganger. Zo ook bij mij en hoogtijd dus om daar een bezoek te brengen.
Plaats je eigen restaurantrecensie
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Meest bekeken restaurants
Agenda

meer agenda »