kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Poseidon Kliniek de oplossing tegen kaalheid

Poseidon Kliniek de oplossing tegen kaalheid
ZEIST - Wordt de terugtrekkende haargrens je echt te veel? Krijg je regelmatig opmerkingen over de ‘penaltystip’ op je hoofd en ben je die nu voorgoed zat? De Poseidon kliniek heeft de ideale oplossing voor kaalheid. Een haartransplantatie waar geen chirurgische behandeling aan te pas komt.

Topaz houdt medewerkers graag fit en gezond

LEIDEN - Topaz wil graag dat haar medewerkers zich fit en gezond voelen. Vitale mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, en succesvoller. Kortom: vitale medewerkers maken het verschil. Als zij goed in hun vel zitten, hebben ze meer werkplezier en daar profiteren onze cliënten ook van. Topaz organiseert daarom voor haar 1.850 medewerkers een vitaliteitsweek van 22 t/m 25 september.

Je soa test discreet en anoniem

Je soa test discreet en anoniem
GELDERSWOUDE - Misschien zit je hier ook mee. Je hebt onveilige seks gehad en hebt een soa test nodig. Je kan of wil niet naar je huisarts omdat je bang bent dat straks het hele dorp weet dat jij een soa test hebt laten doen.

Je soa test discreet en anoniem

Je soa test discreet en anoniem
VOORSCHOTEN - Misschien zit je hier ook mee. Je hebt onveilige seks gehad en hebt een soa test nodig. Je kan of wil niet naar je huisarts omdat je bang bent dat straks het hele dorp weet dat jij een soa test hebt laten doen.

Een anonieme soa test

Een anonieme soa test
LEIDEN - Misschien zit je hier ook mee. Je hebt onveilige seks gehad en hebt een soa test nodig. Je kan of wil niet naar je huisarts omdat je bang bent dat straks het hele dorp weet dat jij een soa test hebt laten doen.

Reanimatie Herhalingsles

LEIDERDORP - Het is erg belangrijk dat de vaardigheden uit de basiscursus jaarlijks worden herhaald.

Gordon assertiviteitstraining

LEIDERDORP - Tijdens deze cursus leert u aan de hand van de leer van de bekende Amerikaanse psycholoog Thomas Gordon specifieke communicatievaardigheden gericht op persoonlijke groei en verbetering van relaties. U leert beter voor uw rechten en behoeften op te komen, zonder die van anderen uit het oog te verliezen. U krijgt een beter gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen en bent minder afhankelijk van anderen.

Zwangerschapsyoga

LEIDEN - Zwangerschapsyoga is een samenspel van beweging, ademhaling, aandacht en informatie tussen de moeder en haar ongeboren kind. Tijdens de cursus wordt u geleerd op een bewuste manier het lichaam en de geest voor te bereiden op de komende bevalling.

Ouderen werken aan netwerk bij Pluspunt Leiderdorp

LEIDERDORP - Bij wie kan men terecht als men hulp of een luisterend oor nodig heeft? Bezoek de bijeenkomst op woensdag 1 oktober over het versterken van zijn of haar netwerk. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) bij Pluspunt, Splinterlaan 156.

Teddy Kids internationale kinderopvang in Leiden viert tiende verjaardag

Teddy Kids internationale kinderopvang in Leiden viert tiende verjaardag
LEIDEN - Deze maand is Teddy Kids in Leiden 10 jaar geworden. Teddy Kids internationale kinderdagopvang is in 2004 begonnen op de Herenstraat en is uitgegroeid tot een sterk familiebedrijf met 4 locaties in en rondom Leiden. Elk jaar vieren ze in september het begin van Teddy Kids door een ‘international day’ voor de kinderen en ouders. Dit jaar is natuurlijk een speciaal jaar, en dat gaat groots gevierd worden!

Vraag de specialist: 'Helpt een ooglidcorrectie bij wallen?'

Vraag de specialist: 'Helpt een ooglidcorrectie bij wallen?'
Elke week kun je een vraag stellen over een medisch onderwerp op gezonddichtbij.nl. Uit deze vragen wordt een top drie samengesteld, waarop een specialist antwoord geeft. Deze week beantwoordt plastisch chirurg Karel Stevens van Centrum Ooosterwal vragen over ooglidcorrectie.

Pranic Healing inloop

Pranic Healing inloop
LEIDEN - Wat heb je nodig voor meer gezondheid?Pranic Healing werkt met verse levensenergie, waardoor je je gezonder en gebalanceerder gaat voelen.Benieuwd naar deze praktische methode?

3e editie Weight Loss Challenge van start!

3e editie Weight Loss Challenge van start!
LEIDERDORP - Afvallen... iedere dag zie je wel een krantenartikel, een televisie reclame of iets anders voorbij komen wat je aanmoedigt om dan toch maar eens die stap te nemen. Het kan om een paar kilootjes gaan, om die ene broek van voor de zwangerschap te passen bijvoorbeeld, maar het kan ook om zoveel meer kilo's gaan. Slechts weinig mensen kunnen het alleen en er zijn slechts weinig manier zoals de zojuist geintroduceerde manier: beloond worden om af te vallen!

Workshop leer GPS-wandelen

Workshop leer GPS-wandelen
LEIDERDORP - Wilt u goed leren omgaan met uw (Garmin) gps-ontvanger en wilt u weten wat met gps kunt doen tijdens het wandelen of op de fiets? Doe dan mee met deze praktische cursus.

Dansen is voor iedereen!

Dansen is voor iedereen!
LEIDERDORP - Op 25 september start ActiVite Ledenorganisatie in Leiderdorp met de cursus Dansen is voor Iedereen!. De cursus is speciaal gericht op mensen van 50 jaar en ouder en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Ebola-artsen na 24 uur observatie in LUMC naar geheime plek

Ebola-artsen na 24 uur observatie in LUMC naar geheime plek
LEIDEN - De Twee Nederlandse artsen die zondag uit Sierra Leone zijn teruggekeerd omdat ze mogelijk ebola hebben, blijven in afzondering als ze maandag worden ontslagen uit het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Dat meldden een woordvoerster van de stichting Lion Heart Foundation, waarvoor ze in het Afrikaanse land werkten.

Deelnemers gezocht voor onderzoek naar mindfulness bij kanker

LEIDEN - Op 31 oktober a.s. start er - als onderdeel van het onderzoek BeMind - een groep deelnemers met mindfulnessherapie bij het psyco-oncologisch instituut ‘De Vruchtenburg’ in Leiden. Voor deze groep worden nog deelnemers gezocht. BeMind is een onderzoek naar mindfulnesstherapie voor kankerpatiënten en is een samenwerking tussen het Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness, het Helen Dowling Instituut en het IPSO.

Nieuw programma Beweeeg je fit!

LEIDERDORP - Meer bewegen, fitter voelen en tegelijkertijd wat gewicht verliezen. Voor wie dit wil, organiseert ActiVite Ledenorganisatie voor 7 oktober in samenwerking met Beweeg! in Leiderdorp, het nieuwe beweegprogramma 'Beweeeg je fit!'.

Vraag de specialist: 'Wat kan ik doen bij rugpijn'

Vraag de specialist: 'Wat kan ik doen bij rugpijn'
Elke week kun je een vraag stellen over een medisch onderwerp op gezonddichtbij.nl. Uit deze vragen wordt een top drie samengesteld, waarop een specialist antwoord geeft. Deze week beantwoordt pijnbehandelaar Lisan Wassenaar-Ravensbergen van het Westfriesgasthuis in Hoorn drie vragen over lage rugpijn.

Oegstgeest moet bezuinigen: Minder maatwerk voor Wmo-cliënten

Oegstgeest moet bezuinigen: Minder maatwerk voor Wmo-cliënten
OEGSTGEEST - De invoering van de 'Wet maatschappelijke ondersteuning' (Wmo) levert Oegstgeest een tekort op van 200.000 euro. Vanaf 1 januari is de gemeente namelijk verantwoordelijk voor de zelfredzaamheid en 'participatie' van mensen met een beperking danwel chronische of psychosociale problemen. Het college van burgemeester en wethouders weet al waar dat geld vandaan moet komen en hoe dat geld weer in de gemeentekas komt.
Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio