De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Tiende verjaardag KiKa

OEGSTGEEST - KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij, bestond donderdag 22 maart tien jaar en vierde dit in Corpus. De verjaardag werd gevierd met een diner en een speciale veiling met een opbrengst van 495.800 euro.

De tiende verjaardag werd samen met de vrienden en vriendinnen van KiKa gevierd in het Corpus Congress Centre. De hele verjaardag stond in het teken van het getal tien, het genezen van kinderen met kanker en het inzamelen van geld om meer onderzoek te kunnen doen.

Bedrijven en particulieren konden voor het diner plaatsen kopen. Tijdens het diner vond de verjaardagsveiling plaats, waarvan de opbrengst wordt ingezet om meer onderzoek te kunnen doen naar kinderkanker. Centraal bij de veiling stonden de kunstwerken die in de periode 2002-2012 werden gemaakt door patiëntjes. Toen ziek, maar nu gezond, hebben de kinderen de kunstwerken onlangs opnieuw geschilderd samen met de BN'ers. Ook werden er verschillende objecten uit het geboortejaar van KiKa geveild. Na afloop van de veiling was er een verrassingsfeestje met speciale gasten, waaronder Mart Smeets.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio