De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Winst en verlies voor Sporting Trigon

Winst en verlies voor Sporting Trigon
LEIDEN - Het punt tegen de sterker ingeschatte tegenstander was het winstpunt, maar wie de wedstrijd tegen Avanti gezien heeft zal concluderen dat Sporting Trigon er ook één heeft laten liggen

Verdi's Nabucco in Leiden

Verdi's Nabucco in Leiden
LEIDEN - Op zaterdag 27 en zondag 28 mei staat in de Leidse Stadsgehoorzaal één van de beroemdste opera’s aller tijden op het programma: Nabucco van Giuseppe Verdi. Haast iedereen kent het Slavenkoor, ‘Va, pensiero’. Maar deze opera heeft nog veel meer moois te bieden. Het Leidse gezelschap Opera Festa maakt er een spetterende voorstelling van.

Dierenkliniek Winkelhof introduceert voordeelplan

LEIDERDORP - Sinds begin deze maand kunnen huisdiereigenaren bij Dierenkliniek Winkelhof terecht voor het Huisdieren ZorgPlan. Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma, waarbij diereneigenaren de kosten van preventieve zorg over een jaar spreiden. Daarnaast krijgen zij 10% korting op alle diensten en producten uit de praktijk.

Gratis infoavond 'Anders kijken naar ADHD/ADD'

Gratis infoavond 'Anders kijken naar ADHD/ADD'
LEIDERDORP - Op donderdagavond 30 maart organiseert ADHD Praktijk Leiden e.o. een informatieavond over 'Anders kijken naar ADHD/ADD'. De avond wordt gehouden op de Hoofdstraat 1-3 te Leiderdorp en is van 19:30 tot 21:30 uur. De toegang is gratis. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Jeugdcircus Miloco viert 15-jarig bestaan

Jeugdcircus Miloco viert 15-jarig bestaan
LEIDERDORP - Jeugdcircus Miloco viert 15-jarig bestaan met show ‘Muziek laat je dromen’

Beroemdheden boeien bezoekers projectavond Gomarusschool

Beroemdheden boeien bezoekers projectavond Gomarusschool
LEIDERDORP - “Een standbeeld voor…” Dat thema stond centraal op de ouderavond afgelopen donderdag op de Gomarusschool in Leiderdorp.Na een gezamenlijke start op het plein door kinderen werden de schooldeuren geopend en kon de ‘heldenjacht’ beginnen. Die leidde eerst naar de ziekenhuisdokter bij de peuters. In de klas konden kinderen met een ‘zieke’ knuffel of pop naar de arts.

Yogasmiley Kinderyoga 1 Jaar!

Yogasmiley Kinderyoga 1 Jaar!
LEIDERDORP - Zaterdag 4 februari vierde kinderyogaschool Yogasmiley het 1-jarige bestaan met een groot feest in de Yoga-Loft gelegen op de Baanderij in Leiderdorp. De opkomst was erg groot!

Open dag Gomarusschool

Open dag Gomarusschool
LEIDERDORP - Op zaterdag 11 februari is de christelijke basisschool, de Gomarusschool, aan de Vronkenlaan in Leiderdorp van 10.00 – 12.00 uur open. Ouders en kinderen die zich oriënteren op christelijk onderwijs zijn hartelijk welkom!

Yogasmiley is jarig!

Yogasmiley is jarig!
LEIDERDORP - In februari bestaat Yogasmiley al weer 1 jaar!Om deze mijlpaal te vieren organiseren Nathaly Schreuder en Martijn van Doesburg van Yogasmiley op zaterdag 4 februari van 10.00 tot 15.00 uur een verjaardagsfeest. Tijdens deze dag zullen er gratis yogalessen en andere activiteiten zijn voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Opening ADHD Praktijk Leiden e.o.

LEIDERDORP - Op zaterdag 28 januari a.s. opent ADHD Praktijk Leiden e.o. haar deuren aan de Hoofdstraat 1-3 te Leiderdorp. Van 11:00 tot 13:00 uur is er die dag een inloopochtend, waar men kennis kan maken met de praktijk en informatie kan inwinnen.

Open avond bij gemengde vrijmetselaarsloge Ishtar in Leiden op donderdag 16 februari

Open avond bij gemengde vrijmetselaarsloge Ishtar in Leiden op donderdag 16 februari
LEIDERDORP - Op donderdagavond 16 februari zet gemengde vrijmetselaarsloge Ishtar de deuren open voor een ieder die geïnteresseerd is in gemengde vrijmetselarij.

Nieuwjaarsconcert Stichting MOL

Nieuwjaarsconcert Stichting MOL
LEIDERDORP - Traditiegetrouw luidt stichting MOL het nieuwe jaar muzikaal weer in met een afwisselend programma met onder andere harp, gitaar blokfluit, viool, cello en piano.

Samen zingen op kerstavond

Samen zingen op kerstavond
LEIDERDORP - ‘Komt allen tezamen, jubelend van vreugde.' Dit bekende kerstlied is een van de liederen die op zaterdagavond 24 december gezongen wordt in de kerk aan de Hoofdstraat 73 in Leiderdorp.

Actie Gomarusschool groot succes!

Actie Gomarusschool groot succes!
LEIDERDORP - De financiële actie van de Gomarusschool uit Leiderdorp is een groot succes geworden. Totaal hebben de leerlingen € 2.395,30 aan sponsorgeld bij elkaar gehaald. Van dit bedrag kunnen schooluniformen worden gekocht voor de kinderen van het Watoto Wema Centre, een kindertehuis in Kenia.

Flow Yoga Leiderdorp steunt Serious Request 2016

Flow Yoga Leiderdorp steunt Serious Request 2016
LEIDERDORP - Serious Yoga voor het goede doelOok dit jaar maakt Flow Yoga Leiderdorp zich samen met Serious Yoga sterk voor de stille ramp van 3fm’s Serious Request: sterfte door longontsteking bij jonge kinderen. Om geld in te zamelen voor dit goede doel organiseert de yogastudio unieke workshops op zaterdag 17 en zondag 18 december 2016.

Winterfair Gomarusschool

Winterfair Gomarusschool
LEIDERDORP - Op donderdagavond 1 december werd er in de Gomarusschool in Leiderdorp een "Winterfair" gehouden.Daarvoor waren alle ouders, kinderen, Leiderdorpers in de omgeving van de school en andere belangstellenden uitgenodigd.De school was veranderd in echte winterse sfeer. Door een pad van strobalen en lampjes kon je de "Winterfair" binnengaan. Op de fair waren activiteiten georganiseerd voor jong en oud!

Workshop Kleuter-drums

Workshop Kleuter-drums
LEIDERDORP - In de week van 21 - 26 november organiseert stichting MOL een week vol workshops en andere muzikale activiteiten. In het programma onderdelen voor al ervaren spelers maar ook voor de allerjongste beginners.

Nederlandse Bowlingtop verzamelt zich in Leiderdorp voor de NK Jeugd

Nederlandse Bowlingtop verzamelt zich in Leiderdorp voor de NK Jeugd
LEIDERDORP - Veel strikes, spares, hoekende bowlingballen, spannende knock-out wedstrijden, speciale events voor het publiek en de beste bowlers van Nederland. Het is maar een korte opsomming van wat er op zondag 13 november in Sportcity Bowling Leiderdorp gaat gebeuren tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Bowlen tot en met 21 jaar.

Je dochters muziek!

LEIDERDORP - Betrap je jezelf erop dat je de liedjes van je 14 jarige kinderen staat mee te zingen? In deze korte cursus zing je mee uit volle borst!

RCL JO11-1 WEER IN HET NIEUW DOOR TOYOTA VAN HAASTEREN

RCL JO11-1 WEER IN HET NIEUW DOOR TOYOTA VAN HAASTEREN
LEIDERDORP - Een Club van Klasse kun je alleen zijn als je wordt geholpen door enthousiaste sponsors. Zoals Toyota van Haasteren uit Leiderdorp die voor de derde keer op rij de RCL E1 (sinds dit jaar RCL JO11-01 geheten) sponsort.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio