De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

De Gekroonde Brasem ook voor je bruiloft, reünie of verjaardag

1 / 1
zoom out

OUDE WETERING - De Gekroonde Brasem in Oude Wetering is direct gelegen aan het Braasemermeer waar je in jachthaven de Braasem gratis kunt afmeren. In het restaurant kun je terecht voor feesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Ook voor een verzorgde barbecue ben je hier aan het juiste adres. Het restaurant beschikt over twee terrassen aan het water waar je heerlijk kunt genieten van de omgeving en het lekkere eten.

Het grootste belang is de behoefte van de klant
De Gekroonde Brasem is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang zijn. Het team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van de klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Speciale aanbieding: 10 procent korting op doordeweekse feesten
Wanneer je van maandag tot en met donderdag een feest boekt bij De Gekroonde Brasem krijg je nu 10 procent korting op het feest. Heb je iets te vieren of zoek je een originele ruimte voor een bijeenkomst? In De Gekroonde Brasem kun je terecht voor allerlei feesten en partijen van een bruiloft tot een verjaardag of reünie, maar ook voor een bedrijfspresentatie, vergadering of bedrijfsfeest. Je kunt bij De Gekroonde Brasem in besloten sfeer je feest of andere activiteit een passend tintje geven. Het personeel helpt je graag met het samenstellen van je wensen. Dit kan uiteenlopen van een van te voren samengesteld menu of een geheel van je eigen wens. Het restaurant is geheel tot jouw eigen beschikking tot gemiddeld 125 personen. Dit is afhankelijk van de indeling en samenstelling van de gelegenheid. Kom gerust eens langs of bel voor een vrijblijvende offerte.

Openingstijden
De Gekroonde Brasem is geopend op: maandag, dinsdag en donderdag vanaf 16.30 uur en vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 09.30 uur. Op woensdag is De Gekroonde Brasem gesloten. Deze openingstijden zijn geldig tot maart 2012

De Gekroonde Brasem

Plantage 29-31
2377 AA Oude Wetering
Tel. 071-3314310
www.degekroondebrasem.com


-ADVERTORIAL-

 

 


Plaats je eigen restaurantrecensie
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Meest bekeken restaurants
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio