kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Theaterles bij Stoepjee

Tijdloos in de Tijdmachine

1 / 1
zoom out

HEERHUGOWAARD - In de vertrouwde Dreef 14, de zaal bij de Pater Jan Smitschool, kan iedereen ook dit seizoen weer terecht bij theatergroep Stoepjee. Er worden weer lessen en cursussen gegeven en gewerkt aan voorstellingen. Aan bod komen theater, circus, clownerie, verhalen vertellen of voorlezen. Voor elke leeftijd is er wel iets te beleven.

Theatergroep Stoepjee verzorgt theaterlessen voor kinderen van groep 3, 4 en 5 van de basisschool, voor de groepen 6, 7 en 8, voor iedereen in het voortgezet onderwijs en voor volwassenen. Voor deze laatste groep zijn er ook lessen clownerie en verhalen vertellen. Voor iedereen vanaf acht jaar die graag circusartiest wil worden of circustechnieken onder de knie wil krijgen starten de circuslessen bij circusschool Tefredo op zaterdag 21 september.

Dan worden er nog voorstellingen gemaakt en gespeeld. De productiegroepen 13 plus en 18 plus maken dit seizoen weer hun eigen voorstelling. Clown Soeth speelt solo, of samen met clown Ditte of Fredo. Ook 'HANS' -een voorstelling zonder woorden speciaal gemaakt voor de Eerste Europese School in Luxemburg- staat op het programma en er worden verhalen verteld, met of zonder creatieve verwerking. Het verhalen vertellen met verwerking gebeurt ook in verschillende vestigingen van bibliotheek Kennemerwaard, schoolgroepen kunnen zich hiervoor opgeven.

Een heel seizoen lang kan er genoten worden van al deze activiteiten. Natuurlijk presenteren de theaterklassen zich op het eind van de cursus en zijn de voorstellingen te zien. het locatieproject "Op zoek naar Dulcinea", voor, met en door mensen met een handicap, gaat dit seizoen voor de vierde keer van start.

Zin om eens te komen kijken? Deze week zijn er open lessen. Voor tijden, informatie en opgave 072-5745207, info@stoepjee.nl of kijk op www.stoepjee.nl.


2 REACTIES
Bedankt voor je reactie
Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.
Bedankt voor je reactie
De redactie is op de hoogte gebracht van de klacht.
Bedankt voor je reactie
Je reactie is nu te zien bij het artikel.
Bevestig je reactie

Help ons de kwaliteit van de reacties goed te houden; vul hieronder jouw gegevens in. Of log in als je een dichtbij.nl account hebt.

Facebook Twitter
Naam
E-mailadres Je e-mailadres wordt niet op de site getoond.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestigingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.

Login op dichtbij.nl

Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op dichtbij.nl Of maak een profiel aan en plaats voortaan moeiteloos je berichten

Gebruikersnaam
Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Dit is niet ok

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als je ingelogd bent en je een geldig e-mailadres hebt ingevuld en deze bevestigd hebt. Inloggen kan hiernaast, of:

 • klik hier om een e-mailadres aan je profiel toe te voegen of om een nieuwe bevestigings e-mail aan te vragen.
 • klik hier om je te registreren
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio