De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Theaterles bij Stoepjee

Tijdloos in de Tijdmachine

1 / 1
zoom out

HEERHUGOWAARD - In de vertrouwde Dreef 14, de zaal bij de Pater Jan Smitschool, kan iedereen ook dit seizoen weer terecht bij theatergroep Stoepjee. Er worden weer lessen en cursussen gegeven en gewerkt aan voorstellingen. Aan bod komen theater, circus, clownerie, verhalen vertellen of voorlezen. Voor elke leeftijd is er wel iets te beleven.

Theatergroep Stoepjee verzorgt theaterlessen voor kinderen van groep 3, 4 en 5 van de basisschool, voor de groepen 6, 7 en 8, voor iedereen in het voortgezet onderwijs en voor volwassenen. Voor deze laatste groep zijn er ook lessen clownerie en verhalen vertellen. Voor iedereen vanaf acht jaar die graag circusartiest wil worden of circustechnieken onder de knie wil krijgen starten de circuslessen bij circusschool Tefredo op zaterdag 21 september.

Dan worden er nog voorstellingen gemaakt en gespeeld. De productiegroepen 13 plus en 18 plus maken dit seizoen weer hun eigen voorstelling. Clown Soeth speelt solo, of samen met clown Ditte of Fredo. Ook 'HANS' -een voorstelling zonder woorden speciaal gemaakt voor de Eerste Europese School in Luxemburg- staat op het programma en er worden verhalen verteld, met of zonder creatieve verwerking. Het verhalen vertellen met verwerking gebeurt ook in verschillende vestigingen van bibliotheek Kennemerwaard, schoolgroepen kunnen zich hiervoor opgeven.

Een heel seizoen lang kan er genoten worden van al deze activiteiten. Natuurlijk presenteren de theaterklassen zich op het eind van de cursus en zijn de voorstellingen te zien. het locatieproject "Op zoek naar Dulcinea", voor, met en door mensen met een handicap, gaat dit seizoen voor de vierde keer van start.

Zin om eens te komen kijken? Deze week zijn er open lessen. Voor tijden, informatie en opgave 072-5745207, info@stoepjee.nl of kijk op www.stoepjee.nl.


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio