De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

De Vroonermeerschool gaat van start

De Vroonermeerschool gaat van start (Foto: Vroonermeerschool Ronduit )
1 / 1
zoom out
ALKMAAR - Op 1 augustus 2017 zal in de Vroonermeer een nieuwe openbare basisschool van RONDUIT Onderwijs van start gaan. Deze basisschool, een dislocatie van de Vlieger, zal behalve dat het onder hetzelfde administratieve brinnummer komt te vallen, een geheel zelfstandige draaiende school zijn met een eigen onderwijsconcept. Samen met De Lispeltuut van het SAKS zal de Vroonermeerschool haar huisvesting vinden in de nieuw te bouwen brede school in de Vroonermeer Noord. Hoewel de nieuwbouw pas in 2018 gereed zal zijn, zullen we starten op een tijdelijke locatie of in meerdere lokalen van de Lispeltuut. We kunnen u inmiddels met trots voorstellen aan het schoolteam van de Vroonermeerschool. Een ervaren viertal dat er heel veel zin in heeft om samen met de ouders en leerlingen, mooi uitdagend en betekenisvol onderwijs te verzorgen. 
De intern begeleider Judith Zeeman en de leerkrachten Eline de Wit en Maartje de Jong, staan samen met kwartiermaker Karin Donkers voor u klaar om ouders en leerlingen te verwelkomen op hun nieuwe school.

Op 31 mei is de eerste mogelijkheid om kennis te maken. In het weiland van de Vroonermeer zullen we in een groene partytent u en uw kinderen ontvangen. Vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur kunt u bij ons
terecht met vragen en natuurlijk ingevulde inschrijfformulieren. 

Op woensdagavond 14 juni om 19.30 uur op het bestuursbureau van Ronduit Onderwijs aan de Havinghastraat 22 in Alkmaar, zullen we onze eerste informatieavond organiseren voor ouders van toekomstige leerlingen en andere belangstellenden.

Heeft u interesse om deze avond bij te wonen, dan kunt u zich aanmelden via directievroonermeerschool@ronduitonderwijs.nl.

Wij zorgen dan dat we de koffie klaar hebben. 
U bent van harte welkom.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze
website www.vroonermeerschool.nl

U kunt ons ook volgen op Twitter - @vroonermeersch en op Facebook https://www.facebook.com/vroonermeersch/Namens Ronduit Onderwijs Alkmaar en het team van de Vroonermeerschool met vriendelijke groet,

Karin Donkers
Kwartiermaker Vroonermeerschool Alkmaar
directievroonermeerschool@ronduitondrwijs.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 19 mei 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio