De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vrijwilligers gezocht voor Buitenspeeldag Alkmaar 2017

Filmpje Buitenspeeldag (Foto: Liselore Dam)
1 / 1
zoom out
ALKMAAR - Op woensdag 14 juni is het weer tijd voor de Nationale Buitenspeeldag. In Alkmaar staat de locatieteller dit jaar op 20 locaties! Stichting L!NK coördineert de boel, maar de initiatieven worden (over het algemeen) gerund door vrijwilligers. En zij kunnen uw hulp goed gebruiken!
Op woensdag 14 juni is het weer tijd voor de Nationale Buitenspeeldag. De dag waarop de jeugd gestimuleerd wordt nu eens niet achter tablet, computer of tv te zitten, maar buiten te spelen. De dag waarop in Alkmaar op maar liefst 20 (!) locaties fantastische en spectaculaire buitenspeelactiviteiten georganiseerd worden, en daar zijn we trots op!

Het overgrote deel van de activiteiten van de Buitenspeeldag wordt georganiseerd door vrijwilligers. Leuke, lieve, enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die er ieder jaar weer voor zorgen, dat er in hun buurt een spectaculair buitenspeelprogramma plaatsvindt. Deze fantastische vrijwilligers kunnen uw hulp echter goed gebruiken! 

Houdt u van gezelligheid en vindt u het leuk om kinderen te begeleiden? Meld u dan aan via: liselore@linkprojecten.nl en bezorg uw buurtkinderen een onvergetelijke dag!

Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio