De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Renovatie Grenswoude gereed

Renovatie Grenswoude gereed
LANGEDIJK - Habion heeft het woongebouw Grenswoude in Zuid Scharwoude het afgelopen half jaar grondig verbouwd. Vorige week vierden Habion en aannemer Hemubo de oplevering van de werkzaamheden met de bewoners.

WMC pakt strohalm, Sint Adelbert degradeert (5-3)

WMC pakt strohalm, Sint Adelbert degradeert (5-3)
LANGEDIJK - Het Heerhugowaardse WMC heeft nog steeds kans om zich te handhaven in de 4e klasse. De ploeg van trainer/coach Arnold de Block leek een paar weken geleden rijp voor de 5e klasse, maar richtte zich op en kwam op de laatste reguliere speeldag naast Sint Adelbert na een overwinning op KSV. Op Sportcomplex De Weijdt in Koedijk moesten WMC en Sint Adelbert deze zondag in een beslissingsduel uitmaken welke ploeg er zou degraderen. In een rommelig duel bleken de Heerhugowaarders het slagvaardigst door met 5-3 te winnen waardoor Sint Adelbert afdaalt naar de 5e klasse. WMC mag zich via ...

"Proeverij" Een Cursus In Wonderen

"Proeverij" Een Cursus In Wonderen
BROEK OP LANGEDIJK - Leven vanuit Een Cursus In WonderenEen Cursus In Wonderen is een spiritueel pad, dat sinds de jaren ’70 beschikbaar is geworden. Een pad, dat helpend kan zijn in ons leven van alledag, om meer vanuit Liefde te leven en angst te laten varen. Het wonder betreft een verandering in waarneming.Vanuit onze dagelijkse ervaringen als studenten in de Cursus en het effect ervan in ons leven, willen we delen en verbinden.U wordt uitgenodigd door Paulien Hartog en Margrete Stoute om bij een Proeverij op maandagavond 8 mei of op donderdagavond 15 juni (van 19.30 tot 21.00 uur) aanwe...

Kunstmarkt

Kunstmarkt
BROEK OP LANGEDIJK - Kunstmarkt voor amateur schilders in het Winkel Centrum Broekerveiling. Kom je ook aanwaaien.

Optreden fluitist Paulus Vis in De Rietschoot

Optreden fluitist Paulus Vis in De Rietschoot
LANGEDIJK - KOEDIJK - Zaterdag 22 april een optreden in De Rietschoot van fluitist Paulus Vis met zijn stilteconcert 'Walking in Silence'.

OBS De Zandloper 'Wandelt voor water' en loopt een bedrag van €5087,50 voor SIMAVI bij elkaar.

OBS De Zandloper 'Wandelt voor water' en loopt een bedrag van €5087,50 voor SIMAVI bij elkaar.
LANGEDIJK - Zet enthousiaste leerlingen, leraren en ouders bij elkaar en organiseer een sponsorloop tijdens een groot schoolproject met het thema 'Water'. Dan hoop je natuurlijk dat dit een daverend succes wordt. En zeker als het gaat om zo'n goed doel. Op vrijdag 14-04-2017 liepen de leerlingen van De Zandloper in Koedijk voor SIMAVI 'Wandelen voor water'. De start vond plaats op het schoolplein en muziekkorps AURORA stond belangeloos garant voor de muzikale omlijsting. Het bedrag dat bij elkaar werd gebracht was €5087,50.Meer dan een groot succes dus!!

Slechte start breekt Alkmaarsche Boys op bij LSVV (3-2)

Slechte start breekt Alkmaarsche Boys op bij LSVV (3-2)
LANGEDIJK - Het voetballen op zaterdagavond blijkt voor LSVV gepaard te gaan met gelukkige winst. Twee weken geleden wist de Langedijker formatie tegen de verhouding te winnen van Kolping Boys (3-2). Gisteravond wist de ploeg van trainer/coach Sem Wokke met dezelfde cijfers te winnen van Alkmaarsche Boys al was deze zege met name te wijten aan een zeer slechte start van de Alkmaarders.

Mantelzorg, je doet het gewoon

LANGEDIJK - Bijeenkomst voor mantelzorgondersteuning in Het Behouden Huis op 13 april

Musicalgroep Concordia speelt de Jantjes!!!

Musicalgroep Concordia speelt de Jantjes!!!
LANGEDIJK - Musicalgroep Concordia is een enthousiaste groep. Vorig jaar speelden zij de succesvolle musical Ja Zuster Nee Zuster. Het resulteerde in twee uitverkochte zalen en vele leuke complimenten. Dit jaar hebben zij zich gefocust op: De Jantjes!

Korendag 2017

Korendag 2017
LANGEDIJK - Korendag in Het Behouden Huis Oudkarspel op zondagmiddag 26 maart. Geniet van het optreden van 6 regionale koren.

De 2e Jeugd van Buiten Zorg gaat van start

De 2e Jeugd van Buiten Zorg gaat van start
LANGEDIJK - Op maandag 20 februari 2017 presenteerden woningbouwcorporatie Habion en zorgorganisatie Magentazorg de plannen voor Buiten Zorg in Zuid Scharwoude. De belangrijkste boodschap: Buiten Zorg blijft en krijgt een 2e Jeugd! Hiermee blijft Buiten Zorg een aantrekkelijk woongebouw voor ouderen, waar zij veilig kunnen wonen met veel gezelligheid en contact met elkaar en met de buurt. De wensen van bewoners, hun familieleden, de buurt, vrijwilligers, gemeente en andere betrokkenen zijn hierbij leidraad geweest. Het waren twee druk bezochte feestelijke bijeenkomsten, met taart, een hapje...

Ladies Day

Ladies Day
LANGEDIJK - Op zondag 12 maart organiseert Het Behouden Huis in Oudkarspel van 11.00 tot 16.00 uur weer een grandioze Ladies Day.

Gangmakersavond over ‘Buiten Zorg, een tweede jeugd’

LANGEDIJK - Op maandag 20 februari 2017 organiseren Habion en Magentazorg een nieuwe Gangmakersavond in Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude. Hierin presenteren wij de plannen voor de tweede jeugd van Buiten Zorg. U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur!

Langedijkse ondernemer Ruby Groen lanceert www.langedijkeruitje.com

Langedijkse ondernemer Ruby Groen lanceert www.langedijkeruitje.com
LANGEDIJK - ‘It’s Friday. This must be Langedijk’Langedijk, 1 februari 2017 – Langedijk op de (inter)nationale toeristische kaart zetten, dat is de droom van dienstverlener pur sang Ruby Groen. Vandaag start zij haar bedrijf www.langedijkeruitje.com

Hi5Spirit - Naar de beroemde Kerststal in Den Bosch

Hi5Spirit - Naar de beroemde Kerststal in Den Bosch
LANGEDIJK - Zondagochtend zijn we vroeg van de partij bij de Sint Jan de Doperkerk in Langedijk. Het is fris met 4 graden, maar droog. Om 09.00 uur zal de bus richting Den Bosch vertrekken. Pastoor Bruno komt flink verkouden ook even poolshoogte nemen. Hij geeft ons in de bus de reiszegen en hij bidt samen met ons het (nieuwe) Onze Vader. Met deze zegen gaan we vol vertrouwen op pad.

Persbericht

LANGEDIJK - NIEUW BESTUUR DE GEIST NA OPROEP DORPSRAAD

Dark Rosie treedt op in Koedijk

Dark Rosie treedt op in Koedijk
LANGEDIJK - Zondagmiddag 11 december treedt de Noord-Hollandse band Dark Rosie op bij ‘Koedijks Cult’Uurtje’. Het concert begint om 15 uur.

BOL schiet met scherp tegen Jong Holland (7-2)

BOL schiet met scherp tegen Jong Holland (7-2)
BROEK OP LANGEDIJK - Dat CSV BOL dit seizoen een ploeg heeft die gemakkelijk tot scoren komt dat was al duidelijk. Zaterdagmiddag deed de ploeg van trainer/coach Bart Hoogland daar nog een schepje bovenop door in de derby tegen Jong Holland met maar liefst 7-2 te zegevieren. Met de overwinning deed BOL bijzonder goede zaken in 2A aangezien de nummers 1 en 2, HBOK en ZOB, beiden gelijk speelden.

Winterconcert met Popkoor Starlight

Winterconcert met Popkoor Starlight
LANGEDIJK - Kom vrijdag 16 december in de kerststemming met Popkoor Starlight in Dorpshuis De Geist.

EXPOSITIE IN SOCIALE WINKEL BROEK OP LANGEDIJK

EXPOSITIE IN SOCIALE WINKEL BROEK OP LANGEDIJK
BROEK OP LANGEDIJK - Kunstschilder Anke van den Bosch-Onrust exposeert in de Sociale Winkel in Broek op Langedijk.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio