De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Alcmaria Victrix VR1 op weg naar laatste finales

Alcmaria Victrix VR1 op weg naar laatste finales
ALKMAAR - De vrouwen van Alcmaria Victrix zijn nog 2 wedstrijden verwijderd om definitief in de 1ste klasse te acteren volgend seizoen. Echter moeten de 2 wedstrijden wel gewonnen worden om de handhaving te realiseren.

Hi5Spirit - Feest van Pasen!

Hi5Spirit - Feest van Pasen!
HEILOO - Een uitdaging voor het Hi5spirit-team: met 20 jongeren naar de Paaswake! Het is gelukt en het werd een waar Paasfeest! Om half acht ’s avonds verzamelden we in de tuinzaal van het Julianaklooster. Daar hield Karin een inleiding om ons voor te bereiden op wat er komen ging. Kruisiging, opstanding, de kernbegrippen die horen bij Pasen, maar hoezo dan? Wat betekent het eigenlijk? Waarom stierf Jezus aan het kruis? En wat wil de opstanding van Jezus ons vertellen? We hebben erover gesproken in het kader van onrecht, vergeving en hoop en wat het eigenlijk met ons eigen leven te maken he...

HSV met overmacht kampioen van de 3e klasse

HSV met overmacht kampioen van de 3e klasse
HEILOO - HSV uit Heiloo is het eerste standaardteam in deze regio dat zich tot kampioen heeft gekroond. In de uitwedstrijd tegen Meervogels '31 had de ploeg van trainer/coach Edwin Veenstra aan één punt genoeg om al vier wedstrijden voor het eind van de competitie de titel te pakken. De rood-gelen uit Heiloo lieten er echter geen gras over groeien en wonnen de derby in Akersloot met gemak: 0-4.

Online talentenjacht Willibrordus Draait Door 2017

Online talentenjacht Willibrordus Draait Door 2017
HEILOO - Heb je talent als muzikant of zanger, laat het ons zien en krijg de kans op te treden tijdens festival Willibrordus Draait Door! Het festival wordt 15, 16 en 17 september gehouden op landgoed Willibrordus in Heiloo.

Boek 'Heleen' van Johan Steenhoek nu overal verkrijgbaar

Boek 'Heleen' van Johan Steenhoek nu overal verkrijgbaar
HEILOO - Autobiografische roman van Johan Steenhoek over liefde en loslaten nu overal te koop.

Matthäus Passion tweemaal in de Cultuurkoepel

Matthäus Passion tweemaal  in de Cultuurkoepel
HEILOO - Oratoriumkoor Heiloo organiseert op vrijdag 31 maart en op zaterdag 1 april voor de tiende keer op rij de uitvoering van de Matthäus Passion. Dit meesterwerk van Johan Sebastian Bach is inmiddels niet meer weg te denken uit Heiloo.Ieder jaar leggen koor en leiding de lat weer iets hoger. Onze eigen Cultuurkoepel is hiervoor de uitgesproken plaats.

Open Dag Paulusschool

HEILOO - Bent u op zoek naar een goede en fijne school voor uw kind? Bent u geïnteresseerd in vernieuwend en toekomstgericht onderwijs? Kom dan een kijkje nemen op de Paulusschool!

Zondagmiddagconcert Witte Kerk Heiloo

Zondagmiddagconcert Witte Kerk Heiloo
HEILOO - Op zondagmiddag 12 maart kan de concertbezoeker in de Witte Kerk van Heiloo, genietend van een Weens gebakje, luisteren naar de mooiste Weense muziek. Want Wenen is nostalgie!

Aansluiting A9 Heiloo; kaartenhuis stort in.

Aansluiting A9 Heiloo; kaartenhuis stort in.
HEILOO - In de regio Alkmaar is een overschot aan bedrijventerreinen. Nu blijkt er ook een overschot aan nieuwbouwplannen voor woningen. In opdracht van de regio heeft de STEC Groep berekend dat er in de regio Alkmaar 689 nieuwbouwwoningen teveel gepland zijn; 203 teveel in Castricum en in Heiloo zelfs 630 woningen teveel!In 2016 heeft de regio Alkmaar besloten om de helft van het bedrijventerrein Boekelermeer ‘uit de markt te halen’. In 2017 zal de regio Alkmaar ook moeten besluiten haar woningbouwplannen naar beneden bij te stellen.Dit betekent niet alleen minder bedrijven en minder wonin...

Invaller De Zeeuw schiet HSV in slotminuut langs Vitesse '22 (3-2)

Invaller De Zeeuw schiet HSV in slotminuut langs Vitesse '22 (3-2)
HEILOO - Voor HSV is de competitie nog lang met nog 11 wedstrijden te gaan, maar na dit weekend lijkt de ploeg van trainer/coach Edwin Veenstra hard op weg naar de titel in de 3e klasse B. In een spannende derby tegen de nummer drie in de stand, Vitesse '22, wist de ploeg uit Heiloo in de slotminuut te winnen. Na afloop bleek dat ook de nummer twee in de stand, Beemster, onderuit was gegaan en hierdoor heeft HSV inmiddels een straatlengte voorsprong opgebouwd.

ANWB Streetwise op de Paulusschool

HEILOO - Op 1 maart 2017 ANWB Streetwise, een spannend verkeersprogramma bij basisschool de Paulusschool in Heiloo. ANWB Streetwise leert alle kinderen van de basisschool beter om te gaan met het huidige verkeer.De Paulusschool vindt het belangrijk die ‘straatwijsheid’ mee te geven en biedt de kinderen graag ANWB Streetwise aan.

22 april Voorjaarsconcert Eensgezindheid met Brassta La Vista

22 april Voorjaarsconcert Eensgezindheid met Brassta La Vista
HEILOO - Op zaterdagavond 22 april gaat er weer een groot muziekspektakel in Heiloo plaatsvinden. Eensgezindheid verzorgt dan het Voorjaarsconcert met het thema "A Night at the Movies" in de grote zaal van het Fletcher Hotel (Kwartje Koffie) te Heiloo. Zowel het grootorkest als het leerlingenorkest gaan zich tijdens dit concert profileren met verschillende muziekstukken uit de film en musicalwereld.

Familieconcert Witte Kerk Heiloo

Familieconcert Witte Kerk Heiloo
HEILOO - Het is de bedoeling, dat op zaterdagmiddag 18 februari in Heiloo de toehoorders van het zesde Witte-Kerkconcert van alle leeftijden zijn.

Striptekenen in Bieb Heiloo

Striptekenen in Bieb Heiloo
HEILOO - Striptekencursus start 8 februari!

Eerste WinterbierTiendaagse in Heiloo en Limmen

Eerste WinterbierTiendaagse in Heiloo en Limmen
HEILOO - Speciaalbier is hot. Er worden steeds meer evenementen rondom deze veelzijdige drank georganiseerd. Lokaal/regionaal zijn Bokkentochten en Bockbierfestivals het meest bekend, maar dat de winter ons ook een hoop te bieden heeft mag onder de aandacht gebracht worden! Deze veelal hoger in alcohol en met kruiden verrijkte bieren zijn hartverwarmend, smaakvol en zeer de moeite om eens rustig voor te gaan zitten.

Filosofie in Heiloo

HEILOO - De leesgroep Filosofie van Senia voor beginners heeft ruimte voor nieuwe leden.

Aansluiting A9 Heiloo; grote aanslag op natuur en cultuurhistorie!

Aansluiting A9 Heiloo; grote aanslag op natuur en cultuurhistorie!
HEILOO - Stichting Heilloze Weg vindt het onacceptabel dat de natuur- en cultuurhistorische waarden, het open landschap en het groene karakter van Heiloo steeds verder opgeofferd worden voor de Aansluiting A9. Deze aansluiting is nu al een groot financieel debacle. Met het bouwen van meer dure woningen voor bovenmodale inkomens van buiten de regio en met meer recreatie en toerisme, hoopt het college van Heiloo dit debacle te kunnen ontlopen.Dit is gaten met gaten vullen. Dit is van een mooi, groen, landelijk gelegen dorp een HeilooDisney maken. Dit is wanbeleid. Geld is één, maar schade aan...

In februari naar groep 3 op de Paulusschool

In februari naar groep 3 op de Paulusschool
HEILOO - De Paulusschool in Heiloo biedt de mogelijkheid aan kinderen uit groep 2 om in februari de overstap te maken naar groep 3.

Keltische muziek op Nieuwjaarsconcert Harmonie Caecilia

Keltische muziek op Nieuwjaarsconcert Harmonie Caecilia
HEILOO - Op zaterdagavond 14 januari 2017 geeft Heilooër Harmonie Caecilia haar nieuwjaarsconcert in cultureel centrum De Strandwal van GGZ Willibrord. Dit jaar treedt de swing-folkband Unicorn op als gast.

Stichting Jeugdtheater Heiloo speelt 'Diep in de zee...'

Stichting Jeugdtheater Heiloo speelt 'Diep in de zee...'
HEILOO - 'Diep in de zee...'De jaarlijkse familievoorstelling gespeeld door Stichting Jeugdtheater Heiloo op 4 en 5 februari in Theater De Beun.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio