De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Reiger Boys doet nog mee na winst op PSZ (4-3)

Reiger Boys doet nog mee na winst op PSZ (4-3)
HEERHUGOWAARD - Met nog vijf wedstrijden voor de boeg is het seizoen van Reiger Boys nog niet over. Zaterdagmiddag wist de ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen met 4-3 te winnen van PSZ en daardoor staat men in de tweede periode op een keurige tweede plaats. Op Sportpark De Wending ontspon zich een vreemde wedstrijd waarin de thuisploeg de wedstrijd snel leek te beslissen, maar het toch nog onnodig spannend wist te maken.

Maak Kennis Met Beachtennis

Maak Kennis Met Beachtennis
ALKMAAR - Op zaterdag 15 april organiseert S.V. Koedijk in samenwerking met NH-Beachtennis een open dag voor jong en oud.

Nina George-Koek nieuwe trainster Reiger Boys Vrouwen Zaal

Nina George-Koek nieuwe trainster Reiger Boys Vrouwen Zaal
HEERHUGOWAARD - Niña George-Koek is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster van de zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys die uitkomen in de landelijke Eredivisie. De 44-jarige Niña was voor het bestuur de ideale kandidaat om huidige trainers Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo op te volgen.

KNVB eert keeper Peter Rozenbeek na 75 interlands

KNVB eert keeper Peter Rozenbeek na 75 interlands
HEERHUGOWAARD - Peter Rozenbeek, de ervaren doelman van het Heerhugowaardse FC Marlène, is afgelopen maandag gehuldigd voor het feit dat hij 75 interlands heeft gespeeld voor het Nederlands zaalvoetbalteam. Reeds in januari speelde Rozenbeek voor de 75e keer in Oranje tijdens de oefenwedstrijd met Rusland. Afgelopen week oefende Nederland in Almere tegen België en tijdens dat tweeluik werd de keeper door de KNVB geëerd met een schaal.

Expositie Peter Groot in Kunstkerk Heerhugowaard: 24 maart t/m 1 april

Expositie Peter Groot in Kunstkerk Heerhugowaard: 24 maart t/m 1 april
HEERHUGOWAARD - Peter is in 1979 bij de oprichting van de H.A.K.(Heerhugowaardse Amateur Kunstenaars Vereniging) met tekenen en schilderen begonnen.De technieken zijn werken met olieverf en pastel. Het zijn hoofdzakelijk portretten.Voor de serie geldt: 'Schilderen met een boodschap.'

OmgevingsTour BNSP&HHNK Water als Kwaliteitsimpuls

OmgevingsTour BNSP&HHNK  Water als Kwaliteitsimpuls
HEERHUGOWAARD - Duik in het netwerk, deel informatie, volg interessante sprekers en participeer aan casussen: OmgevingsTour ‘Water als Kwaliteitsimpuls’’.

Verloren uurtje

HEERHUGOWAARD - Vanaf komend weekend is het ZOMERTIJD,En zijn we weer een uurtje kwijt.

Is het minimabeleid in Heerhugowaard een fopspeen?

HEERHUGOWAARD - Niet zolang geleden heeft de Raadscommissie Maatschappelijke Ontwikkeling en de Gemeenteraad zich uitgesproken over het nieuwe minimabeleid in Heerhugowaard. Een beleid dat klinkt als een klok maar wel de nodige vragen oproept. Vragen die helaas onbeantwoord blijven.

SiU pakt podium tijdens Finale Noord turnen in eigen huis

SiU pakt podium tijdens Finale Noord turnen in eigen huis
HEERHUGOWAARD - Zaterdag 11 maart was het zo ver, finale noord voor D1 en D2 turnen in de Waardergolf. 240 turnsters uit heel Noord-Holland kwamen naar de Waardergolf om te strijden voor de beste plek. Per categorie deden er 32 turnsters mee waarvan er 14 konden doorstromen naar de regiokampioenschappen op 8 april in Amsterdam. SiU was met 14 turnsters zeer goed vertegenwoordigd.

Verkiezingen woensdag 15 maart 2017

HEERHUGOWAARD - Uw stem is weer belangrijk voor de komende tijd, Want indirect bepaalt u mede het te volgen beleid.

Komende zaterdag "dubbel" bij Reiger Boys

Komende zaterdag "dubbel" bij Reiger Boys
HEERHUGOWAARD - Komende zaterdag 11 maart staat er bij v.v. Reiger Boys weer een zogenaamde "dubbel" op het programma. Dit betekent dat zowel het eerste vrouwenteam als het eerste herenteam een thuiswedstrijd spelen. Koploper Reiger Boys VR1 ontvangt om 12.30 uur IJFC om 15.00 uur gevolgd door de wedstrijd Reiger Boys-OFC. Na afloop van beide wedstrijden kan men nog enkele uurtjes verder genieten in de kantine met de muziek van DJ Ray.

Reiger Boys revancheert zich op HCSC (2-0)

Reiger Boys revancheert zich op HCSC (2-0)
HEERHUGOWAARD - In de 3e Klasse A van het zaterdagvoetbal heeft Reiger Boys zich van zijn beste kant laten zien door het hoog geklasseerde HCSC met 2-0 te verslaan. De thuisploeg nam hiermee revanche voor de 3-2 nederlaag eerder dit seizoen in Den Helder. Met negen punten uit de laatste vier wedstrijden en een doelsaldo van 18-1 kan de Heerhugowaardse formatie dan ook vol vertrouwen naar het restant van de competitie uitkijken.

Reiger Boys-vrouwen na een kwartier op rozen (3-1)

Reiger Boys-vrouwen na een kwartier op rozen (3-1)
HEERHUGOWAARD - Reiger Boys VR1 heeft afgelopen zaterdag de koppositie verstevigd door de inhaalwedstrijd tegen Wartburgia VR2 in winst om te zetten. Op Sportpark De Wending zat de ploeg van trainer/coach Cor Smit binnen een kwartier al op rozen door snel een 3-0 voorsprong te nemen. Met de zege behoudt Reiger Boys de voorsprong van twee punten op directe concurrent SC Klarenbeek dat vorige week twee punten liet liggen.

Zaalvrouwen Reiger Boys hebben patent op 1-1

Zaalvrouwen Reiger Boys hebben patent op 1-1
HEERHUGOWAARD - Dat het behalen van de play-offs een utopie was voor de vrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau was na veertien wedstrijden in de Eredivisie zaalvoetbal wel duidelijk. Vrijdagavond speelden de geel-zwarten wederom een wedstrijd die illustratief was voor het hele seizoen. In een duel waarin men de winst eigenlijk naar zich toe hadden moeten trekken werd er voor de vierde maal op rij met 1-1 gelijk gespeeld.

Potgrond drive in Intratuin Heerhugowaard

Potgrond drive in Intratuin Heerhugowaard
HEERHUGOWAARD - Potgronddagen 18 en 25 maart en meer

Jeugdexpositie 'Portretten' in Kunstkerk Heerhugowaard

Jeugdexpositie 'Portretten' in Kunstkerk Heerhugowaard
HEERHUGOWAARD - De Jeugd neemt de Kunstkerk overVan zaterdag 11 maart tot en met woensdag 22 maart vindt de Jeugdexpositie “Portretten” plaats in de Kunstkerk Heerhugowaard aan de Stationsweg 53.

Campus Columbus domineert Ardea Scholen-volleybaltoernooi

Campus Columbus domineert Ardea Scholen-volleybaltoernooi
HEERHUGOWAARD - Basisschoolkinderen gaan elk jaar de strijd aan op het volleybalveld in het Ardea Scholentoernooi. Dit jaar op 23 februari, en bij de 24 teams was er weer veel enthousiasme! Hopelijk tekent het voor veel kinderen de start van een levenslange volleybalverslaving!

KSV oppermachtig in derby tegen WMC (5-0)

KSV oppermachtig in derby tegen WMC (5-0)
HEERHUGOWAARD - De derby in de kelder van de 4e Klasse C tussen KSV en WMC is door de thuisploeg met simpel gemak gewonnen. De ploeg van trainer/coach Tristan Ooms zat na 45 minuten al op rozen met een 2-0 voorsprong en een man meer situatie nadat Deveci van WMC op slag van rust zijn tweede gele kaart zag. In de tweede helft werd de voorsprong dan ook verder uitgebreid met een eclatante 5-0 zege voor KSV tot gevolg.

Tiental Reiger Boys-vrouwen pakken koppositie in Klarenbeek (1-2)

Tiental Reiger Boys-vrouwen pakken koppositie in Klarenbeek (1-2)
HEERHUGOWAARD - Ondanks dat men de wedstrijd eindigde met 10 speelsters hebben de vrouwen van Reiger Boys de koppositie van de 1e klasse weten te pakken door concurrent SC Klarenbeek in eigen huis te verslaan. In Gelderland stond de ploeg van trainer/coach Cor Smit na een ruim uur spelen op 1-1 toen Britt van der Gulik tot ieders verbazing een directe rode kaart kreeg na een overtreding waar geel wellicht meer op z'n plaats was geweest. Ondanks het numerieke ondertal gingen de geel-zwarten er in de blessuretijd toch met de volle winst van door.

Expositie in Kunstkerk: Vronie Achenbach

Expositie in Kunstkerk: Vronie Achenbach
HEERHUGOWAARD - Expositie in Kunstkerk Heerhugowaard: 24 februari t/m 11 maartVronie AchenbachFotograaf Vronie Achenbach exposeert in de Kunstkerk stillevens: ‘Ik ben een reiziger binnen mijn leefomgeving en in mijn fantasie. Mijn onderwerpen vind ik in mijn naaste omgeving: ik zie wat er is en ga hiermee spelen, al associërend ontstaan de beelden. Eenvoud, humor en kleur spelen een belangrijke rol in mijn poging de schoonheid van alledaagse objecten vast te leggen. Mijn werkveld ligt binnen handbereik, zo ook de schoonheid.’
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio