De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Fiets Wichelroede tocht

Fiets Wichelroede tocht
BERGEN (NH) - Op zaterdag 6 mei aanstaande organiseert Pelgrimspad.NL een Fiets Wichelroede tocht, vanaf Bergen naar O.L.Vrouw ter Nood in Heiloo met haar geneeskrachtige bron. Tijdens deze wichelroedetocht wordt ook de heilige waterput op de Albertusakker bezocht. Men hoeft geen basiskennis hebben over het hanteren van de wichelroede om mee te doen. Na afloop van de Fiets Wichelroede tocht kan iedereen wichelroedelopen. Op bijzondere plekken in gemeente Bergen krijgt men uitleg over de historie in Bergen, Egmond en Heiloo. En hoe men met de wichelroede diverse waarnemingen kan doen, zoals ...

DECATHLON ALKMAAR verbindt naam aan Padelbaan TPC Daalmeer.

DECATHLON ALKMAAR verbindt naam aan Padelbaan TPC Daalmeer.
ALKMAAR - Alkmaar, 25 april 2017 – Sportretailer Decathlon en TPC Daalmeer bundelen hun krachten om de Padelsport in Alkmaar en omgeving verder onder de aandacht te brengen. Deze snel in populariteit groeiende sport krijgt in Alkmaar een extra impuls middels de samenwerking tussen Decathlon en TPC Daalmeer.

Presentatie bij Groei&Bloei Heerhugowaard op 16 mei a.s.

HEERHUGOWAARD - Kom ook naar de interessante tuinavond bij Groei&Bloei

Expositie Caroline de Moel en Astrid Strooper in Kunstkerk Heerhugowaard

Expositie Caroline de Moel en Astrid Strooper in Kunstkerk Heerhugowaard
HEERHUGOWAARD - Van 28 april t/m 6 mei exposeren Caroline de Moel en Astrid Strooper in Kunstkerk Heerhugowaard

SC Dynamo op het gemak langs KSV (0-4)

SC Dynamo op het gemak langs KSV (0-4)
HEERHUGOWAARD - In de vierde klasse C bleef SC Dynamo zondagmiddag voor de zesde keer op rij ongeslagen door KSV in eigen huis te verslaan. De ploeg uit 't Kruis was weliswaar ook aan een aardige reeks bezig, maar kwam tegen de Ursemmers geen moment in de wedstrijd. Zeker niet nadat aanvaller Michael Sleurink op slag van rust een domme rode kaart incasseerde en de gasten direct hierop de 0-2 maakten waarmee de wedstrijd in feite al na 45 minuten was beslist.

Reiger Boys en Monnickendam kopen niets voor gelijkspel (1-1)

Reiger Boys en Monnickendam kopen niets voor gelijkspel (1-1)
HEERHUGOWAARD - In de 3e klasse van het zaterdagvoetbal zijn Reiger Boys en Monnickendam een puntendeling overeen gekomen. De 1-1 score die al na twintig minuten op het scorebord stond bleek tevens de eindstand. Met dit resultaat schieten beide ploegen weinig op want Reiger Boys ziet hiermee plaatsing voor de nacompetitie zo goed als zeker in rook opgaan. Monnickendam had eigenlijk ook een zege nodig om de druk te houden op koploper FC Castricum maar na het gelijke spel is de achterstand inmiddels opgelopen tot acht verliespunten.

Schilderen met de Rem de Boer in de Kunstkerk

Schilderen met de Rem de Boer in de Kunstkerk
HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 25 april wordt er weer geschilderd In de Kunstkerk.

Gratis proefles tijdens open dag bij Roeivereniging Ossa

Gratis proefles tijdens open dag bij Roeivereniging Ossa
HEERHUGOWAARD - Op tweede Paasdag opent roeivereniging Ossa aan de Westdijk 12 in Heerhugowaard haar deuren, voor iedereen die geïnteresseerd is in de roeisport

nieuw seizoen op het water

nieuw seizoen op het water
HEERHUGOWAARD - op 1 april begint het waterski seizoen van SKEEF weer. dit jaar ook met suppen en zorbballen, tot SKEEF!

Workshop Haken voor Pasen

Workshop Haken voor Pasen
HEERHUGOWAARD - Kom gezellig haken bij Webwolwinkel. Meld je aan voor de workshop haken voor pasen Haak mandjes, paashazen en kuiketjes voor Pasen

Reiger Boys doet nog mee na winst op PSZ (4-3)

Reiger Boys doet nog mee na winst op PSZ (4-3)
HEERHUGOWAARD - Met nog vijf wedstrijden voor de boeg is het seizoen van Reiger Boys nog niet over. Zaterdagmiddag wist de ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen met 4-3 te winnen van PSZ en daardoor staat men in de tweede periode op een keurige tweede plaats. Op Sportpark De Wending ontspon zich een vreemde wedstrijd waarin de thuisploeg de wedstrijd snel leek te beslissen, maar het toch nog onnodig spannend wist te maken.

Nina George-Koek nieuwe trainster Reiger Boys Vrouwen Zaal

Nina George-Koek nieuwe trainster Reiger Boys Vrouwen Zaal
HEERHUGOWAARD - Niña George-Koek is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster van de zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys die uitkomen in de landelijke Eredivisie. De 44-jarige Niña was voor het bestuur de ideale kandidaat om huidige trainers Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo op te volgen.

KNVB eert keeper Peter Rozenbeek na 75 interlands

KNVB eert keeper Peter Rozenbeek na 75 interlands
HEERHUGOWAARD - Peter Rozenbeek, de ervaren doelman van het Heerhugowaardse FC Marlène, is afgelopen maandag gehuldigd voor het feit dat hij 75 interlands heeft gespeeld voor het Nederlands zaalvoetbalteam. Reeds in januari speelde Rozenbeek voor de 75e keer in Oranje tijdens de oefenwedstrijd met Rusland. Afgelopen week oefende Nederland in Almere tegen België en tijdens dat tweeluik werd de keeper door de KNVB geëerd met een schaal.

Expositie Peter Groot in Kunstkerk Heerhugowaard: 24 maart t/m 1 april

Expositie Peter Groot in Kunstkerk Heerhugowaard: 24 maart t/m 1 april
HEERHUGOWAARD - Peter is in 1979 bij de oprichting van de H.A.K.(Heerhugowaardse Amateur Kunstenaars Vereniging) met tekenen en schilderen begonnen.De technieken zijn werken met olieverf en pastel. Het zijn hoofdzakelijk portretten.Voor de serie geldt: 'Schilderen met een boodschap.'

OmgevingsTour BNSP&HHNK Water als Kwaliteitsimpuls

OmgevingsTour BNSP&HHNK  Water als Kwaliteitsimpuls
HEERHUGOWAARD - Duik in het netwerk, deel informatie, volg interessante sprekers en participeer aan casussen: OmgevingsTour ‘Water als Kwaliteitsimpuls’’.

Verloren uurtje

HEERHUGOWAARD - Vanaf komend weekend is het ZOMERTIJD,En zijn we weer een uurtje kwijt.

Is het minimabeleid in Heerhugowaard een fopspeen?

HEERHUGOWAARD - Niet zolang geleden heeft de Raadscommissie Maatschappelijke Ontwikkeling en de Gemeenteraad zich uitgesproken over het nieuwe minimabeleid in Heerhugowaard. Een beleid dat klinkt als een klok maar wel de nodige vragen oproept. Vragen die helaas onbeantwoord blijven.

SiU pakt podium tijdens Finale Noord turnen in eigen huis

SiU pakt podium tijdens Finale Noord turnen in eigen huis
HEERHUGOWAARD - Zaterdag 11 maart was het zo ver, finale noord voor D1 en D2 turnen in de Waardergolf. 240 turnsters uit heel Noord-Holland kwamen naar de Waardergolf om te strijden voor de beste plek. Per categorie deden er 32 turnsters mee waarvan er 14 konden doorstromen naar de regiokampioenschappen op 8 april in Amsterdam. SiU was met 14 turnsters zeer goed vertegenwoordigd.

Verkiezingen woensdag 15 maart 2017

HEERHUGOWAARD - Uw stem is weer belangrijk voor de komende tijd, Want indirect bepaalt u mede het te volgen beleid.

Komende zaterdag "dubbel" bij Reiger Boys

Komende zaterdag "dubbel" bij Reiger Boys
HEERHUGOWAARD - Komende zaterdag 11 maart staat er bij v.v. Reiger Boys weer een zogenaamde "dubbel" op het programma. Dit betekent dat zowel het eerste vrouwenteam als het eerste herenteam een thuiswedstrijd spelen. Koploper Reiger Boys VR1 ontvangt om 12.30 uur IJFC om 15.00 uur gevolgd door de wedstrijd Reiger Boys-OFC. Na afloop van beide wedstrijden kan men nog enkele uurtjes verder genieten in de kantine met de muziek van DJ Ray.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio