De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

The Sleeping Beauty bij Vue Alkmaar

The Sleeping Beauty bij Vue Alkmaar
ALKMAAR - Dinsdag 28 februari kun je naar de livestream van The Royal Ballet’s ‘The Sleeping Beauty’ bij VUE Alkmaar. Tijdens de pauze wordt een stuk op muziek uit The Sleeping Beauty opgevoerd door dansers van Balletschool Attitude.

Invaller De Zeeuw schiet HSV in slotminuut langs Vitesse '22 (3-2)

Invaller De Zeeuw schiet HSV in slotminuut langs Vitesse '22 (3-2)
HEILOO - Voor HSV is de competitie nog lang met nog 11 wedstrijden te gaan, maar na dit weekend lijkt de ploeg van trainer/coach Edwin Veenstra hard op weg naar de titel in de 3e klasse B. In een spannende derby tegen de nummer drie in de stand, Vitesse '22, wist de ploeg uit Heiloo in de slotminuut te winnen. Na afloop bleek dat ook de nummer twee in de stand, Beemster, onderuit was gegaan en hierdoor heeft HSV inmiddels een straatlengte voorsprong opgebouwd.

KAASKOP FEBRUARI 2017 KARIN HEESBEEN

KAASKOP FEBRUARI 2017 KARIN HEESBEEN
ALKMAAR - Iedere maand benoemd de Onafhankelijke Partij Alkmaar een kaaskop van de maand.

Tiental Reiger Boys-vrouwen pakken koppositie in Klarenbeek (1-2)

Tiental Reiger Boys-vrouwen pakken koppositie in Klarenbeek (1-2)
HEERHUGOWAARD - Ondanks dat men de wedstrijd eindigde met 10 speelsters hebben de vrouwen van Reiger Boys de koppositie van de 1e klasse weten te pakken door concurrent SC Klarenbeek in eigen huis te verslaan. In Gelderland stond de ploeg van trainer/coach Cor Smit na een ruim uur spelen op 1-1 toen Britt van der Gulik tot ieders verbazing een directe rode kaart kreeg na een overtreding waar geel wellicht meer op z'n plaats was geweest. Ondanks het numerieke ondertal gingen de geel-zwarten er in de blessuretijd toch met de volle winst van door.

Cursus mindful mediteren en de kracht van liefde in Bergen

BERGEN NH - Dat geluk en liefde hand in hand gaan, laat de cursus mindful mediteren en de kracht van liefde zien, die op maandag 20 maart 2017 onder leiding van Karin en Robert Gilhuijs op de basisschool Lucebert, Zakedijkje 38a in Bergen van start gaat.

Instagram foto's van #alkmaar

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Sizzling Salsa Cafe

ALKMAAR - Sizzling Salsa Cafe, wijkcentrum de Oever

Sizzling Friday Hertenkamp

ALKMAAR - Elke woensdag in maart Sizzling Salsa Cafe

Salsa City Party

ALKMAAR - Salsa City Party in een van de mooiste zalen in Alkmaar

UITNODIGING OM DEEL TE NEMEN!

UITNODIGING OM DEEL TE NEMEN!
ALKMAAR - Meedoen aan een groepsexpositie? Maak je werk wat iedereen mag zien?

UITNODIGING OM MEE TE DOEN!

UITNODIGING OM MEE TE DOEN!
ALKMAAR - ZIN IN MUZIEK MAKEN, ZINGEN ??ZIN IN OPTREDEN ??

Foute signeersessie Rob Hoogland & Arthur van Amerongen bij Van der Meulen’s boekhandel

Foute signeersessie Rob Hoogland & Arthur van Amerongen bij Van der Meulen’s boekhandel
ALKMAAR - ALKMAAR – De populaire columnisten Rob Hoogland (De Telegraaf) en Arthur van Amerongen (de Volkskrant, HP/De Tijd) hebben samen Het Grote Foute Jongens Boek geschreven. In dit boek passeren alle denkbare onderwerpen de revue: de wereld van de media, voetbal, de grachtengordel, meisjes, politiek, drank & drugs, literatuur en meer.Op zaterdag 25 februari signeren zij om 14.45 uur bij Van der Meulen’s boekhandel, Alkmaar.

Expositie in Kunstkerk: Vronie Achenbach

Expositie in Kunstkerk: Vronie Achenbach
HEERHUGOWAARD - Expositie in Kunstkerk Heerhugowaard: 24 februari t/m 11 maartVronie AchenbachFotograaf Vronie Achenbach exposeert in de Kunstkerk stillevens: ‘Ik ben een reiziger binnen mijn leefomgeving en in mijn fantasie. Mijn onderwerpen vind ik in mijn naaste omgeving: ik zie wat er is en ga hiermee spelen, al associërend ontstaan de beelden. Eenvoud, humor en kleur spelen een belangrijke rol in mijn poging de schoonheid van alledaagse objecten vast te leggen. Mijn werkveld ligt binnen handbereik, zo ook de schoonheid.’

Stichting Hhwhelpt zoekt vrijwilligers.

Stichting Hhwhelpt zoekt vrijwilligers.
HEERHUGOWAARD - Wij helpen mensen met kinderen. Kinderen die in minima gezinnen moeten opgroeien. Dit kunnen wij niet alleen.Daarom zoeken wij vrijwilligers die tijd voor ons hebben.

Hi5Spirit - Muziek brengt kleur in de ker

Hi5Spirit - Muziek brengt kleur in de ker
BERGEN NH - We vormen De Nieuwe Beuk in Bergen om in een multi-inzetbare ruimte: klaar voor muziek, bezinning, dans en creatief. Net klaar als de eerste gast binnenkomt; verhalenvertelster Marjan Boontjes. Als cadeau heeft ze ook haar superlieve viervoeter Saar meegenomen, die heerlijk rustig op een kussen plaatsneemt. Dit tweetal wordt gecompleteerd met musicienne Ingele Siezenga. Ingele heeft haar harp en draailier meegebracht en Marjan staat al fier met haar accordeon op haar buik. Prachtig om het duo samen te zien en horen inspelen.

Tafeltennissen voor de jeugd tijdens de Voorjaarsvakantie!

Tafeltennissen voor de jeugd tijdens de Voorjaarsvakantie!
ALKMAAR - Aanstaande maandag en dinsdag (20 én 21 februari) is er weer de mogelijkheid om te tafeltennissen bij Tebunus TTV Alkmaar '71. Onze professionele trainer Mark Smith (voormalig engels kampioen, international en eredivisiespeler) leert je de basisbeginselen.

Feestwinkel Altijd Feest brengt Alkmaar een bezoekje

Feestwinkel Altijd Feest brengt Alkmaar een bezoekje
ALKMAAR - Clown Bim Bam, de mascotte van Feestwinkel Altijd Feest, is aanstaande vrijdag in Alkmaar om leuke traktaties, feestartikelen en snoepjes aan voorbijgangers uit te delen.

Gangmakersavond over ‘Buiten Zorg, een tweede jeugd’

ZUID-SCHARWOUDE - Op maandag 20 februari 2017 organiseren Habion en Magentazorg een nieuwe Gangmakersavond in Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude. Hierin presenteren wij de plannen voor de tweede jeugd van Buiten Zorg. U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur!

De leukste uitstapjes voor de voorjaarsvakantie

De leukste uitstapjes voor de voorjaarsvakantie
ALKMAAR - Wil je iets leuks doen met de kinderen in de voorjaarsvakantie? Kijk dan op www.natuurgidsalkmaar.nl. Daar vind je een kalender met alle groene uitstapjes in de omgeving.

ANWB Streetwise op de Paulusschool

HEILOO - Op 1 maart 2017 ANWB Streetwise, een spannend verkeersprogramma bij basisschool de Paulusschool in Heiloo. ANWB Streetwise leert alle kinderen van de basisschool beter om te gaan met het huidige verkeer.De Paulusschool vindt het belangrijk die ‘straatwijsheid’ mee te geven en biedt de kinderen graag ANWB Streetwise aan.

Documentaire over de Schoorlse duinen

Documentaire over de Schoorlse duinen
SCHOORL - Een jonge filmmaker maakt een pakkende documentaire over de prachtige Schoorlse duinen. Rondom het duingebied zijn afgelopen maanden hevige discussies over het kappen van bos. In de documentaire word een andere invalshoek belicht.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio