De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Filosofie in Heiloo

HEILOO - De leesgroep Filosofie van Senia voor beginners heeft ruimte voor nieuwe leden.

Cursus mindful mediteren en creatie van je toekomst in Bergen

BERGEN NH - Op woensdagavond 15 februari 2017 gaan Karin en Robert Gilhuijs op de basisschool Lucebert, Zakedijkje 38a in Bergen van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en creatie van je toekomst.

Vorst

Vorst
ALKMAAR - Mooi winter weer in Alkmaar

Ursus Metten Brons op de Europesche Brazilian Jiu JItsu kampioenschappen

Ursus Metten Brons op de Europesche Brazilian Jiu JItsu kampioenschappen
HEERHUGOWAARD - Ursus Metten van Brazilian Jiu Jitsu team Olympiawaard wint de Bronzen Medaile op de Europesche Kampioenschappen.

Ontdek Oberon

Ontdek Oberon
ALKMAAR - Toneelspelen, zingen en dansen? En dat allemaal in één les? In een musical kan dat. Oberon Theaterproducties organiseert open repetities.

Instagram foto's van #alkmaar

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Senioren Salsa

ALKMAAR - Gratis proefles Senioren Salsa. Gezellige danscursussen voor 55-plus

Goederen inzamelen voor vluchtelingen in de kampen in Griekenland!

Goederen inzamelen voor vluchtelingen in de kampen in Griekenland!
ALKMAAR - INZAMELEN: Kom warme kleding, slaapspullen en kampeerspullen brengen voor de vluchtelingen kampen in Griekenland!! Op 21 januari van 10.00-13.00 op het buitenterrein van Hal25.

Zangworkshop “KIDS” 7-11jr

Zangworkshop “KIDS” 7-11jr
ALKMAAR - Zingen maakt blij. Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar is er een leuke Zangworkshop I love singing “KIDS” van Theaterschool Noord-Holland. Gedipl. Zangdocente Marika Lansen geeft lessen met zangcoaching op de zaterdagmiddagen in Februari en Maart 2017. Zing je mee?Start 18 Februari 2017.Aanmelden tot 10 Februari 2017 voor Kids.

Ardea-scheidsrechter krijgt zilveren speld uitgereikt

Ardea-scheidsrechter krijgt zilveren speld uitgereikt
HEERHUGOWAARD - Volleybal is een snelle sport - scheidsrechters moeten arendsogen hebben en bliksemsnel kunnen reageren. Dat is Nico Lansbergen toevertrouwd - hij fluit al 25 jaar bij Ardea Volleybal en coördineert ook de wedstrijden en scheidsrechters voor de Nevobo-competitie.

Finalist Zin & Miva reportersreis is fotografe uit Heerhugowaard.

Finalist Zin & Miva reportersreis is fotografe uit Heerhugowaard.
HEERHUGOWAARD - Paula van der Post uit Heerhugowaard staat op zaterdag 21 januari in de finale van de Zin & MIVA Reportersreis in ’s-Hertogenbosch, waar zij strijdt tegen vier andere finalisten voor een reportersreis naar Nepal. De finale duurt van 11:00 tot 14:00 uur, waarna de jury de winnaar bekendmaakt. Een maand later vertrekt de winnaar om verslag te doen van een MIVA-project in Nepal.

When I fall in love - Valentijnsconcerten door Canto Chiaro

ALKMAAR - Als ik verliefd word zal het voor eeuwig zijn... Deze eerste gezongen zin van het programma vat het zesde project van het Helderse projectkamerkoor samen: Canto Chiaro bezingt vijf eeuwen vol liefde in prachtige a capella koormuziek.

Openbare repetitie Canto chiaro

ALKMAAR - Altijd al eens willen weten hoe het er bij Canto Chiaro aan toe gaat? Dan is dit de kans! Zaterdag 28 januari a.s. houdt projectkoor Canto Chiaro een openbare repetitie in de aanloop naar de Valentijnsconcerten die begin februari worden gegeven. Thema van die concerten: When I fall in love, vijf eeuwen muziek over de liefde, door diverse componisten.

Aansluiting A9 Heiloo; grote aanslag op natuur en cultuurhistorie!

Aansluiting A9 Heiloo; grote aanslag op natuur en cultuurhistorie!
HEILOO - Stichting Heilloze Weg vindt het onacceptabel dat de natuur- en cultuurhistorische waarden, het open landschap en het groene karakter van Heiloo steeds verder opgeofferd worden voor de Aansluiting A9. Deze aansluiting is nu al een groot financieel debacle. Met het bouwen van meer dure woningen voor bovenmodale inkomens van buiten de regio en met meer recreatie en toerisme, hoopt het college van Heiloo dit debacle te kunnen ontlopen.Dit is gaten met gaten vullen. Dit is van een mooi, groen, landelijk gelegen dorp een HeilooDisney maken. Dit is wanbeleid. Geld is één, maar schade aan...

SNERTEVENT, NK SNERTKOKEN EN STREEKPRODUCTENMARKT BIJ KNOLSELDERIJBEDRIJF VAALBURG IN DE SCHERMER

SNERTEVENT, NK SNERTKOKEN EN STREEKPRODUCTENMARKT BIJ KNOLSELDERIJBEDRIJF VAALBURG IN DE SCHERMER
ZUIDSCHERMER - Alle kisten knolselderij gaan aan de kant in de schuur bij akkerbouwbedrijf Vaalburg te Zuidschermer, want 28 januari a.s. wordt er weer een Snert Event georganiseerd

In februari naar groep 3 op de Paulusschool

In februari naar groep 3 op de Paulusschool
HEILOO - De Paulusschool in Heiloo biedt de mogelijkheid aan kinderen uit groep 2 om in februari de overstap te maken naar groep 3.

Het Alternatief

Het Alternatief
ALKMAAR - De Alkmaarse muziekliefhebber Arjan Hoogvorst verzorgt in deze rubriek regelmatig een recensie. Deze week het album Live in Utrecht van De Staat.

Leven vanuit het hart

Leven vanuit het hart
ALKMAAR - Centrum Wakker bewust zijn organiseert op zaterdagmiddag 28 januari de eerste van een serie van zes workshops voor sensitieve mensen. De kerngedachte Leven vanuit het hart biedt inspiratie voor diegene die kiest voor een levensstijl gericht op verbinding, spiritualiteit, zorgzaamheid en creativiteit.

Zangworkshop "I love singing” 12+

Zangworkshop "I love singing” 12+
ALKMAAR - Voor kinderen en jongeren van 12 jaar of ouder die graag willen zingen is er leuk nieuws. Gedipl. Zangdocente Marika Lansen geeft lessen met zangcoaching op de zaterdagmiddagen in Februari en Maart 2017 in Wijkcentrum De Oever. Zij leert je de zangtechniek, ademtechniek en microfoontechniek beter te beheersen. Met als uitgangspunt “Zingen met en voor elkaar!”. Geïnteresseerde jeugd kan zich tot 1 Februari a.s. aanmelden via www.theaterschoolnoordholland.nl of via 0646063034 (Marika).

Alkmaars Eigenste Festival is losgeslagen

Alkmaars Eigenste Festival is losgeslagen
ALKMAAR - Alkmaars Eigenste Festival is het meest losgeslagen festival in de omgeving omdat er geen organisatie is die zo enorm veel weet te programmeren op één festival! Het Festival heeft maar liefst acht verschillende areas waar honderdtwintig artiesten hun kunsten laten zien. Jij kunt luisteren en dansen op een swingende band als Collectief Explosief of een intiem genieten van een akoestisch optreden van Wies & de liefde. Wil jij volledig uit je plaat in het café staan vijf van dance tot back to the 80’s, ontspannen in de eetlounge of je laten verwonderen door theater.. dat in het i...

Cursus mindful mediteren en creatie van je toekomst in De Rijp

DE RIJP - Ook een goed voornemen, een wens of verandering voor dit jaar? Op dinsdagavond 7 februari 2017 gaan Karin en Robert Gilhuijs op brede school De Pauw, Jan Ploegerlaan 1a in De Rijp van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en creatie van je toekomst.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio