De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Nederlandse avond: Vlag en Wimpel
Fotograaf: Stichting Theaterschool Noord-Holland

Nederlandse avond: Vlag en Wimpel "Ode aan het Nederlandse lied"

Wanneer

zaterdag 24 juni 2017

Aanvang

19:30 uur

Waar

Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1, Oudorp, Alkmaar

Kosten

€ 5,-

Contact

via e-mailadres: info@theaterschoolnoordholland.nl

Wat

Nederlandse avond voor jong en oud in Alkmaar en omgeving - met Nederlandse liedjes: van vroeger, musical songs, popgenre - Foto experience: Hollandse impressies door Elsbeth Pilz - Muziektheater programma vol entertainment: LIVE muziek, twintigtal deelnemers & jonge artiesten, heerlijke hollandse hapjes - Entree: Slechts 5,00 Euro

--------------------------------------------------------

Op zaterdag 24 juni organiseert Stichting Theaterschool Noord-Holland een Nederlandse avond "Met Vlag en Wimpel". Een ode aan het Nederlandse lied waarbij de bekende en minder bekende Nederlandse liedjes worden afgewisseld met leuke theaterspel elementen. Mooie Hollandse impressies verzorgd door Elsbeth Pilz worden op een scherm tijdens de presentatie getoond. Dit evenement vol entertainment, is de eindafsluiting van het seizoen 2016-2017 van de theaterschool. Een twintigtal deelnemers brengen een muziektheater programma met afwisselend liedjes van vroeger, songs uit musicals en ook uit het popgenre, maar dit keer zingen zij allemaal alleen in het Nederlands. Ook jonge artiesten van 6 tot 11 jr spelen en laten horen wat zij in de musical workshop “Er was eens” hebben geleerd met songs uit bekende Disney musicals.

In samenwerking met muzikanten en catering uit de buurt is er een gezellig samenzijn na afloop in de foyer met LIVE muziek en heerlijke Hollandse hapjes.

De avondvoorstelling vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 in de grote zaal van centrum SCC De Oever in de Oudorperpolder. Kaartjes zijn verkrijgbaar via reservering op de website of aan de balie van De Oever en op de avond zelf aan de kassa. In het kader van deze buurtgerichte samenwerking is de prijs van het kaartje SLECHTS € 5,00 (incl. 1 consumptie). Aanvang 19:30 uur, kassa open 19:00 uur.

"Met Vlag en Wimpel" wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Stichting Theaterschool Noord-Holland met Victoriefonds Alkmaar, Bewonersinitiatief Alkmaar (Regiegroep Oudorp) en diverse muzikanten en ondernemers die de theaterschool een warm hart toedragen. Nodig familie en vrienden uit en maak kennis met de muzikale prestaties en gezelligheid van de Oudorperpolder. Iedereen uit Alkmaar en omgeving is van harte welkom!

ingezonden door: theaterschoolnoordholland
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio