De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

[Filmpje!] Pieter Derks droomt van twee avonden Stadsschouwburg

(Foto: , Pieter Derks)
1 / 1
zoom out

GRONINGEN - Cabaretier Pieter Derks stond met zijn voorgaande shows in het Kruithuis en bracht zijn voorstelling ‘Zo Goed Als Nieuw’ woensdagavond voor het eerst in de grote zaal in de Stadsschouwburg. Een bijzonder moment. Brian op de Dijk van VIPS TV vroeg hem hoe hij het in Groningen vindt.

Pieter Derks, bekend van onder meer De Wereld Draait Door, De Slimste Mens en In Goed Gezelschap vind het leuk om in Groningen te mogen staan. "De zaal heeft iets moois, natuurlijk omdat Youp er altijd zijn Oudejaarsconferences opneemt. Maar ook omdat het een mooie hoge bonbon doos is met pluche en kristal, dat maakt de Stadsschouwburg één van de meer bijzondere zalen.”

In zijn voorstelling kijkt hij met een knipoog naar het actuele nieuws, dus de gaswinning in Groningen komt ook aan bod. Eerder op de woensdagavond twitterde Pieter Derks: “Op weg naar Groningen. Vol gas!” Derks hoopt in de toekomst meerdere avonden in Groningen te mogen staan. “Twee avonden Groningen zou wel te gek zijn en daarna drie.”

Brian op de Dijk van VIPS TV sprak met Pieter Derks voorafgaand aan de voorstelling.


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »