De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Marco Borsato komt Dichtbij

1 / 1
zoom out

GRONINGEN - Zanger Marco Borsato, bekend van hits als ‘Dichtbij’, ‘Ik leef niet meer voor jou’, ‘Rood’ en vele andere hits, doet op 11 mei 2014 De Oosterpoort in Groningen aan met zijn tour. De tour draagt dezelfde titel als het album dat vrijdag verschijnt, ‘Duizend Spiegels’.

De titel verwijst naar de rol van de muziek zoals Borsato zegt. “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd. En al die versies zijn even waar, omdat elke persoonlijke interpretatie uiteindelijk iets zegt over jezelf en over je eigen geschiedenis.”

Het belangrijkste wat hij doet met de muziek die hij ook tijdens de tour ten gehore brengt is delen. “Delen is misschien wel de essentie van wat ik doe. Ik probeer met mijn muziek het dagelijkse leven een moment te kantelen. Zodat het publiek weg kan dromen, uit zijn dak kan gaan, of zich toestaat even stil te staan bij een dierbaar persoon of een te koesteren moment. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd”, aldus Borsato.

Kaarten? Wees er snel bij. Vanaf vrijdag zijn ze hier te krijgen. 


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »