De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kevin Paré presenteert tiende single

1 / 1
zoom out

GRONINGEN -

Zanger Kevin Paré presenteerde gisteravond zijn nieuwe single ‘Dichterbij’. Dit deed hij in gezelschap van familie, vrienden, bekenden en fans in partycafé De Oude Doos in de Gelkingestraat.

Dichterbij is de nieuwste single van Paré. Hij heeft ook deze single, net als zijn vorige nummers, zelf geschreven. “Dit keer heb ik wel wat hulp gehad van Niels Lingbeek, mijn vaste producer. Samen vullen we elkaar heel goed aan, dat brengt altijd mooie liedjes tot stand. Daarom werken we ook al zeven jaar samen”.

Dierbaren en vrienden

Met deze presentatie vallen twee plannen samen. “Een vriend van mij is hier vaste klant. Hij heeft met de eigenaar lopen sparren of ik eens een avond zou mogen optreden, er was toen nog geen sprake van een nieuwe single met een presentatie daarvan. Toen deze single uit zou komen konden we het dus mooi combineren. Daarnaast is het ook in het hartje van Groningen.” Er zijn veel belangrijke mensen voor Paré aanwezig. “Jazeker, via Facebook lieten veel fans al weten te komen. Natuurlijk mogen ook mijn dierbaren en vrienden niet ontbreken.”


100%NL

Met Dichterbij, brengt hij zijn tiende single op rij uit. Na de voorgaande negen singles is hij veel ervaringen rijker en heeft hij zich ontwikkeld. “Daar waar het in het begin nog volks was, wordt het nu iets meer popmuziek met een volkse rand.” Het doel met deze single is om meerdere radiostations te bereiken. “Het zou enorm leuk zijn als ook popradiostations zoals 100%NL mij zouden draaien. Dat neemt niet weg dat ik ontzettend blij ben met de steun die ik krijg van de zenders zoals RadioNL, maar ook regionaal.”

Zus
Wat zijn zus Karmen betreft is Kevin een stap dichterbij zijn doorbraak. Karmen spreekt hem namens de familie toe.

Plannen
Plannen voor een album zijn er niet. “Eerst een klappertje maken en dan is er ook meer geld om zoiets te doen. Ik heb ook geen platenmaatschappij en breng alles uit in eigen beheer, dus het kost veel geld. Eerst nog maar even wat singles uitbrengen en dan in de toekomst misschien een album.” Paré heeft nog een droom. “Ik hoop ooit met een band achter me op het podium te eindigen”.

Paré kreeg meer bekendheid door zijn single Spontaan van slag. Hiermee kwam hij op Radio Noord en stond hij in de hitlijst Alle 50 Goud. Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »