De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Sportpark Corpus den Hoorn, Groningen

Poster 8 april 19:00 (Foto: Willem Ris)
1 / 1
zoom out
GRONINGEN - American Football in de Eredivisie met gratis entree! Zaterdag 8 april om 19:00 wordt er gespeeld tegen de 010 Trojans. Het belooft een spannende wedstrijd te worden! GRATIS ENTREE en GRATIS programmaboekjes
Na de historische eerste overwinning in de Eredivisie op de Arnhem Falcons staat op zaterdag 8 april de wedstrijd tegen de 010 Trojans op het programma. De Groningen Giants hebben de smaak van overwinning nog vers in het geheugen en zullen hongerig zijn om nogmaals als overwinnaars van het veld te stappen. Dat zal een flinke kluif worden aangezien de Trojans een formidabele tegenstander van hoog niveau zijn. Zo stond de Rotterdamse formatie afgelopen seizoen nog in de finale waarin ze hebben verloren van de Amsterdam Crusaders.

Zaterdagavond 8 april om 19:00 zal de strijd losbarsten op sportpark Corpus den Hoorn. Spektakel in en rondom het veld is gegarandeerd. Er zullen wedstrijdboekjes en live commentaar aanwezig zijn om de wedstrijd van een kritische noot en uitleg te voorzien. Toegang is altijd gratis.

Reageer via Facebook
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »