De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Maand van de Amateurkunst bij VRIJDAG

Maand van de Amateurkunst (MAK) (Foto: VRIJDAG)
1 / 1
zoom out
GRONINGEN - VRIJDAG organiseert in juni de tweede editie van de Maand van de Amateurkunst (MAK). Een maand lang staan activiteiten van amateurkunstenaars en -verenigingen uit Stad en provincie in de schijnwerpers. Kijk op www.bijvrijdag.nl/MAK voor meer informatie.

Paula Mulder, medewerker amateurkunstondersteuning bij VRIJDAG: “Tijdens de MAK brengt VRIJDAG activiteiten van amateurkunstenaars en verenigingen in beeld. Ook helpen we bij de zoektocht naar een geschikt podium en brengen we kunstenaars met elkaar in contact. Dit doen we samen met o.a. onze partners van het NNO, Kielzog en Biblionet Groningen”.

Doe mee

Amateurkunstenaars kunnen op de website van VRIJDAG een profiel aanmaken en daar al hun activiteiten plaatsen. Deze activiteiten krijgen een plek in de agenda van VRIJDAG en worden meegenomen in een speciale nieuwsbrief, op social media en in allerlei uit-agenda’s. Op deze manier krijgen MAK-deelnemers extra aandacht voor hun activiteiten.

VRIJDAG denkt graag mee, biedt ondersteuning bij de zoektocht naar een geschikt podium en brengt kunstenaars met elkaar in contact. Ook kan je in de leer bij professionals. Zo organiseert VRIJDAG verschillende workshops zoals Fondsenwerving en Grimeren.

Bezoek

Je kunt de MAK ook bezoeken. Ga op 5 juni naar de Menkemaborg waar Hofdansvereniging Plaisir Courtois danst, vier 25 juni de ‘Dag van het Park’ in het Gorechtpark in Hoogezand of luister op vrijdag 30 juni naar de speciale eerste lustrum editie van Korreweg Klassiek. Kijk voor de hele agenda op: https://www.bijvrijdag.nl/amateurkunst/agenda.

VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. VRIJDAG ondersteunt amateurkunstenaars dankzij financiële steun van de Provincie en Gemeente Groningen.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 30 mei 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »