De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

VRIJDAG organiseert workshops voor amateurkunstenaars en amateurgezelschappen

Grimeren (Foto: Pixabay)
1 / 1
zoom out
GRONINGEN - VRIJDAG organiseert speciaal voor amateurgezelschappen en amateurkunstenaars drie verschillende workshops. Het gaat om de workshops: fondsenwerving, marketing en grimeren. Meedoen aan een workshop kost €10. Aanmelden via bijvrijdag.nl.

Workshop Marketing op 31 mei

Verzorg jij de publiciteit van jouw amateurkunstvereniging of voor jezelf en wil je meer leren over marketing? In de workshop 'Marketing voor amateurkunstenaars' leer je hoe je jouw gezelschap of jezelf op de kaart zet. Ook ontmoet je collega’s en kun je kennis en praktische zaken uitwisselen. De workshop wordt gegeven door Bastiaan Nijbroek, docent Marketing Stenden Hogeschool, eigenaar managementbureau Boxful of Trees (o.a. management Town of Saints, Orange Skyline).

Workshop Fondsenwerving op 8 juni

Je hebt een idee voor een concert, theatervoorstelling, kunstproject, expositie of festival. Maar hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? De workshop Fondsenwerving van VRIJDAG geeft je handvatten om je fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken. Camara van der Spoel, eerder werkzaam als senior adviseur bij het VSBfonds en ervaringsdeskundige, neemt je mee in de wereld van fondsenwerving.

Workshop Grimeren op 10 juni

Grimeer je zelf acteurs bij theatervoorstellingen en wil je meer leren? In de workshop Grimeren ga je aan de slag met kleurgebruik, leer je hoe je moet omgaan met grimemateriaal en hoe je bepaalde accenten aanzet. De workshop wordt gegeven door Marjan van den Hof. Zij is vanaf 1982 werkzaam als grimeuse en visagiste en geeft al jaren grimecursussen. 

Aanmelden

VRIJDAG organiseert workshops voor leden en bestuur van amateurgezelschappen en individuele amateurkunstenaars in het kader van deskundigheidsbevordering. Aanmelden en meer informatie op bijvrijdag.nl.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 20 april 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »