De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Groene auto op Let's Gro

1 / 1
zoom out

GRONINGEN - Voor het Grand Theatre op de Grote Markt staan twee ‘groene’ auto’s. Ze rijden op stroom. “Op het Waagplein staan ook nog een koets en een auto. Die leiden de mensen hierheen voor meer informatie over energie. Mobiliteit is erg belangrijk”, zegt Koen Toornvliet van Energy Expo. Let's Gro gaat over de toekomst van de stad en (dus) is er ook veel aandacht voor energie.

Het Grand Theatre is tijdens Let’s Gro de locatie voor een expo over energie. “We specificeren ons op uitvindingen van bijvoorbeeld het wiel of de telefoon en de ontwikkelingen daarin. Mensen kunnen ons ook aanspreken als ze vragen hebben”, zegt Toornvliet. “Vandaag is het extra bijzonder omdat het een samenwerking betreft tussen Energy Expo en Advies Commissie Verkeer en Vervoer. We krijgen geen subsidie en staan hier voor de promotie.”

“Hoe ik zelf denk dat de toekomst eruit ziet? Tussen negen en vijf heb ik daarover geen mening en daarna... tsja, misschien hebben we over een tijd wel een zelf rijdende Google auto.”


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »