De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Talkshow Stand van Stad verhuist naar Grand Theatre

1 / 1
zoom out

GRONINGEN - De Groninger Talkshow ‘Stand van Stad’ verhuist voor het tweede seizoen van Forum Images aan het Hereplein naar het Grand Theatre aan de Grote Markt.

Reden van verhuizing is een verandering bij het Forum, waardoor er een nieuw onderkomen moest worden gezocht. Het Grand Theatre bood ruimte aan en ondersteunt in de techniek. Wel zijn er nog Forum-medewerkers die een handje blijven helpen.

Wat speelt er?
‘Stand van Stad’ is een talkshow naar idee van Platform GRAS en Bram Douwes. In deze talkshow kunnen Stadjers op de hoogte blijven van wat er speelt in de stad. De Bibliotheek in Groningen en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie maakt de talkshow mogelijk.


Gasten
Zondag 10 november is de start van het tweede seizoen. In deze talkshow ontvangt presentator Bram Douwes; NDC-topman Evert van Dijk, YouTube-hit Babak en groenkenner Jan Doevendans. Ook wethouder Roeland van der Schaaf schuift aan en muzikant en ‘dingenbedenker’ Audiogijs. ‘Stand van Stad’ is elke tweede zondag van de maand bij te wonen en daarnaast terug te vinden op Facebook, Twitter en YouTube.


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »