De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Onze beveiligingscamera's van CCTVwinkel.nl

GRONINGEN - De meest betaalbare oplossing is een analoge beveiligingscamera. Afhankelijk van uw camera beveiliging wensen hebben we bijvoorbeeld dome camera's, bullet camera's, en andere modellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een zoomlens of vaste lens, infrarood of juist niet. Ga naar de productpagina om alle standaard beveiligingscamera's te bekijken.
Standaard analoge beveiligingscamera's

De meest betaalbare oplossing is een analoge beveiligingscamera. Afhankelijk van uw camera beveiliging wensen hebben we bijvoorbeeld dome camera's, bullet camera's, en andere modellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een zoomlens of vaste lens, infrarood of juist niet. Ga naar de productpagina om alle standaard beveiligingscamera's te bekijken.

HD-CVI beveiligingscamera's

Nieuwe technieken maken het mogelijk om 720p of 1080p HD beeld te ontvangen via standaard bekabeling. HD-CVIbewakingscamera's bieden u dus de mogelijk het bestaande analoge systeem relatief makkelijk te upgraden omdat vervangen van de kabels in bijna alle gevallen niet nodig is. HD-CVI beveiligingscamera's zijn daarnaast in staat HD beeld naar een recorder te sturen via enkele honderden meters kabel.

HD-SDI bewakingscamera's

Een HD-SDI camera combineert de kwaliteit van HD camera's met de voordelen van een analoog systeem. HD-SDI beveiligingscamera's kunt u ook aansluiten met een BNC kabel en kunnen, samen met de recorder, volledig stand-alone werken. Ook hier bieden we een ruim assortiment met diverse modellen en specificaties.

HD IP camera's

De beste beeldkwaliteit gecombineerd met de nieuwste digitale technieken. Met een HD IP beveiligingscamera bent u helemaal voorbereid op de toekomst. De camera's sluit u eenvoudig aan op het bestaande netwerk en kunnen los, of samen met een recorder gebruikt worden. Natuurlijk hebben we ook hier diverse dome camera's, bullet camera's en box camera's.


Beveiligingscamera gratis verzonden!

Koopt u uw beveiligingscamera ook eenvoudig en voor de beste prijs online in onze webshop? CCTVwinkel.nl verzend uw bewakingscamera gratis binnen Nederland en vanaf € 50,- excl. BTW ook gratis naar België en Duitsland! Bij ons bent u dus echt het meest voordelig uit als het gaat om de online aanschaf van een beveiligingscamera!

Garantie op beveiligingscamera's

CCTVwinkel.nl biedt u twee jaar garantie op alle beveiligingscamera's in onze webshop. Uiteraard koopt u bij ons de beste producten voor de beste prijs, maar mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan uw beveiligingscamera en is dit het gevolg van een fabrieksfout, dan kunt u het product binnen 24 maanden na aanschaf retour sturen voor reparatie over vervanging.

Na reparatie ontvangt u van ons nog minimaal 6 maanden garantie op uw beveiligingscamera, ook als de standaard garantietermijn van 24 maanden dan al verstreken is.Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »