De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

VRIJDAG en Kielzog organiseren workshop theaterregie

Ben Smit (Foto: Zoltan Acs)
1 / 1
zoom out
GRONINGEN - In samenwerking met kunstencentrum Kielzog in Hoogezand-Sappemeer organiseert VRIJDAG op woensdag 5 april een workshop theaterregie onder leiding van Ben Smit. De workshop is een voorproefje van de vierjarige opleiding tot theaterregisseur die in het najaar bij VRIJDAG van start gaat.


Theaterregie

De workshop theaterregie is voor iedereen die interesse heeft in theater, met of zonder ervaring. Tijdens de workshop wordt ingegaan op wat een theaterregisseur allemaal doet. Ben Smit:“Het doorgeven van je vak is het leukste wat er is. En mooi dat er inmiddels tientallen hartstochtelijke theatermakers In Groningen rondlopen die onze opleiding op zak hebben.”

Ben Smit

Ben Smit was twintig jaar theateradviseur in de provincie Groningen en geeft inmiddels al jarenlang les bij de Regieopleiding bij VRIJDAG. Hij is actief als acteur en schrijver van theaterteksten en regisseerde tientallen theatervoorstellingen, waaronderWaark en Iovivat.

Opgeven?

Aanmelden voor de workshop moet voor 30 maart en kan via bijvrijdag.nl/workshop-theaterregie/. De vierjarige opleiding tot theaterregisseur begint in het najaar. Informatie en inschrijven via bijvrijdag.nl.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 27 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »