De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vorstenberg Barok Meubelen zet in op populaire tv-shows

- advertorial - Vroeger was de Nieuwe Boteringestraat een drukke winkelstraat vol met authentieke Groningse winkeltjes. Tegenwoordig zijn de meeste winkels naar de binnenstad vetrokken, maar zo hier en daar vind je aan de Nieuwe Boteringestraat nog een paar volhardende zaakjes.

Vorstenberg Barok Meubelen

Vorstenberg Barok Meubelen is daar een goed voorbeeld van. Voorheen heette de zaak IVC Vorstenberg, maar omdat dhr. Vorstenberg zich tegenwoordig helemaal toelegt op de verkoop van trendy barok meubelen is ook de naam van de zaak veranderd.

Bij Vorstenberg Barok Meubelen koop je leuke barok meubelen voor aantrekkelijke prijzen. Maar wat zijn barok meubelen eigenlijk?

Barok meubelen
De term barok Verwijst naar een stijl en periode in de architectuur, beeldende kunst, muziek en literatuur in West-Europa en Amerika van circa 1590 tot 1750. De stijl kenmerkt zich door evenwicht en volledigheid, vaak met de nadruk op het spectaculaire en emotionele, en een neiging tot contrasten van licht en donker, massa en leegte, alsmede het gebruik van krachtige diagonalen en curven. Dat zie je in de meubelen bij IVC terug!

Op zoek naar Mary Poppins
Dat barok meubelen populair zijn bewijst onder meer het gebruik ervan in populaire tv-shows als "Op zoek naar Mary Poppins" en "Op zoek naar Zorro". Beide uitgezonden bij de AVRO. De jury van deze programmas  zetelde op barok meubilair. Andere programma's waar de barok-meubelen gebruikt werden waren:  My Name Is; Mooi Weer de Leeuw; Blauw Bloed; en Gooische Vrouwen.

Deze stoelen - maar ook tafels, banken, spiegels en nog veel meer - kunt u kopen bij Vorstenbrg Barok meubelen. Een deel van het assortiment is te zien op de website, maar dhr. Vorstenberg verwelkomt u graag in zijn winkel aan de Nieuwe Boteringe!

Komt u dus gerust langs om de collectie barok meubelen te bekijken en profiteer van meer dan 40 jaar ervaring!

Contactgegevens:
Nieuwe Boteringestraat 71
9712 PJ Groningen
Telefoonnummer: 050-3126934
E-mail: info@vorstenberg.nl
website: www.vorstenberg-barokmeubelen.nl

Openingstijden:
Weekdagen: 10:00 tot 18:00 ur
Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur
Maandag gesloten.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 01 mei 2013


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »