De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nog snel even de laatste inkopen voor Sinterklaas

1 / 1
zoom out

GRONINGEN - De laatste kans om Sinterklaasinkopen te doen. Morgen is het pakjesavond. Wij vroegen de mensen op straat of ze alle inkopen al gedaan hebben en hoe ze Sinterklaas vieren.

Jessica vindt het altijd leuk om surprises te maken. “Vorig jaar kreeg ik een grabbelton met stroop vanwege mijn stage op de crèche. Je snapt de link vast wel… Het is altijd leuk om elkaar voor de gek te houden met de surprises.”

Lootjes
Veel mensen trekken jaarlijks lootjes en kopen dan iets leuks voor elkaar. Bij Tina de Vries thuis ook. “We kopen iets voor elkaar van 12 euro 50. Een leuk gedichtje erbij. Dat rijmen vind ik altijd leuk om te doen.”

Stiekem
Meneer van Hoven gaat vanavond samen met zijn vrouw de stad in om de laatste inkopen te doen. “Ik heb nu al wel stiekem iets voor haar gekocht. Met de familie vieren we elk jaar Sinterklaas, dat doen we met lootjes en een koopbedrag van 10 euro, vorig jaar deden we nog 12 euro. Waarom we omlaag gegaan zijn met het bedrag weet ik eigenlijk niet. Dat hebben mijn vrouw en dochters met elkaar besproken.”

Eerste Sinterklaas
Meneer Wielsma: “We vieren dit jaar voor het eerst Sinterklaas. Want onze kleinzoon van drie heeft nu echt besef van het Sinterklaasfeest. Hij vraagt al weken voor Sinterklaas in Nederland komt of hij wel lief is geweest en bezig met wat voor cadeautjes hij wil. Hij krijgt natuurlijk altijd grote cadeau’s en met de lootjes kopen we iets voor maar 15 euro per persoon. Het is altijd een gezellig avondje, lekker groots uitpakken en gezellig met de familie bij elkaar, ik hou ervan!”


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »