De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band

Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band

Wanneer

woensdag 06 september 2017

Aanvang

20:00 uur

Waar

De Oosterpoort, Groningen

Wat

Guus Meeuwis gaat de clubs in met… The Monkey Sandwich Band! Een opfrisser voor wie denkt; The Monkey Sandwich Band? Dat zijn Guus Meeuwis en zijn band die nieuw materiaal spelen nog voordat dit op een album is verschenen.

In 2010 door Guus bedacht omdat hij de liedjes van zijn plaat Armen Open wilde laten groeien voor ze werden opgenomen, in 2013 weer tot leven geroepen voor zijn album Het Kan Hier Zo Mooi Zijn en ditmaal uit de kast getrokken voor het album dat hij medio mei 2018 zal uitbrengen.

“We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha! Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

De kaartverkoop start op zaterdag 11 maart om 10.00 uur.

Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »