De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Interpol

Interpol

Wanneer

woensdag 30 augustus 2017

Aanvang

20:00 uur

Waar

De Oosterpoort, Groningen

Kosten

€ 42.10

Wat

De uit New York City afkomstige band werd in 1998 opgericht en in 2002 verscheen hun debuut album ‘Turn On The Bright Lights’. Deze zomer gaat de band op festivals en in een select aantal clubs deze schijf integraal uitvoeren en hiermee wordt de 15e verjaardag van het Interpol album gevierd. De kaartverkoop zal op vrijdag 27 januari van start gaan. Er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar in een exclusieve voorverkoop voor Interpol fans die op woensdag van start gaat via de website van Interpol.

Interpol werd opgericht door gitarist Daniel Kessler, bassist Carlos Dengler en zanger/gitarist Paul Banks. In 2002 tekende de band een contract bij Matador Records en brachten ze het debuutalbum ‘Turn On The Brigth Lights’ uit, een complexe, melodieuze en onvergetelijke plaat met Sam Fogarino op de drums.

De afgelopen jaren scoorden vier opeenvolgende platen van Interpol hoog in de Billboard 200 en kregen ze lovende kritieken van Rolling Stone en TIME. Interpol speelde in tv shows waaronder ‘Late Show with David Letterman’ en ‘Conan’ en op festivals zoals Coachella, Lollapalooza en Primavera. De band (met Banks, Kessler en Fogarino) is momenteel bezig met materiaal voor hun nieuwe album dat naar verwachting wordt uitgebracht in 2018 door Matador Records.

Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »