De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nieuw Centrum voor Ondernemende Mensen in Eindhoven

Nieuw Centrum voor Ondernemende Mensen in Eindhoven (Foto: Het COM)
1 / 1
zoom out

EINDHOVEN - In Eindhoven is sinds kort een Centrum voor de Ondernemende Mens. Deze stichting zonder winstoogmerk is een vruchtbare bodem voor alle mensen die Bewust, Duurzaam en Sociaal (willen) ondernemen.


In het COM huur je een Groeiwerkplek: een werkplek waar je ondersteund wordt in je groei als ondernemer en als mens. Deze ondersteuning wordt geboden door de Flowmanager en bestaat uit de mogelijkheid tot sparren, coaching, verbinden, inspireren en het aanbieden van training en netwerkmogelijkheden. Op maat en afgestemd op jouw vraag en behoefte. Er is een groot netwerk van andere ondernemers en vooral een inspirerende, voedende, stimulerende, huiselijke omgeving waar professioneel wordt gewerkt.

Het centrum faciliteert het hele ondernemerschap:
- Een fijne werkomgeving om te werken aan je project of onderneming
- Een start met praktische begeleiding en morele ondersteuning
- Diverse cursussen, seminars, trainingen en workshops
- Praktijkruimtes voor individueel klantcontact
- Zalen om grote activiteiten te houden
- Netwerkbijeenkomsten

Voorzitter Lotti Erkelens aan het woord:
‘Vanaf maart dit jaar zijn we met een team van 4 mensen hart (ja met een ‘t’) aan het werk om dit prachtige centrum vorm te geven en ook echt draaiend te krijgen. We zijn het antwoord op het bericht dat het voormalig centrum Aquamarijn ophield te bestaan. Het COM is nu een plek die ruimte maakt voor persoonlijke en professionele groei. Zelf heb ik mogen ervaren dat deze twee ook goed samen kunnen gaan. Het leiden van het COM laat mij zien dat professioneel en persoonlijk beiden voortkomen uit één persoon, namelijk ikzelf. Ik ben ervan overtuigd dat íédereen kan groeien en bloeien. Onze wens en missie is dat zoveel mogelijk mensen in hun kracht staan.

Denk je dat jij bij het COM op je plek kunt zijn? Kom dan vooral eens langs voor een oriënterend gesprek. In onze gemeenschappelijke ruimte, het COMhome, staat de koffie of thee altijd klaar!’

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 23 november 2016


Reageer via Facebook
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »