De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kunst op de werkvloer geeft rust en sfeer

1 / 5
zoom out

EERSEL - Nog steeds zijn muren in een pand een achtergeschoven kindje. Bedrijven laten superflitsende panden bouwen om goed voor de dag te komen.  Veel ramen voor licht schijnt goed te werken.  Daar krijgt het personeel een blij gezicht van.  De kantoren zijn helemaal top met strak meubilair, mooi tapijt of andere vloerbekleding.  De receptie is helemaal een blikvanger, maar de muren die worden vaak vergeten. Jammer! Hier kun je nu net de puntjes op de i zetten.

 
Het lijkt erop dat  kunst op de werkvloer een positieve invloed heeft op de werknemers.
Je kan beter tegen iets moois aankijken dan tegen een witte muur. Creativiteit en inspiratie komt vaker naar boven als je in een goede sfeer zit. De inkomsthal met een mooie blikvanger komt warmer over. Een kantine met wat leuke kunstwerken op de muur maakt het personeel meer ontspannen. Kortom, de hele beleving van het gebouw wordt anders dan dat de muren kaal zijn.
 
Kunst hoeft niet duur te zijn. Voor de kantoren van de directie kan men bijvoorbeeld  en schilderij of grafiek ophangen dat is wat exclusiever. Voor de rest kan het ook anders.

Bij Lijstenmakerij Kunsthandel van Antwerpen hebben ze het allemaal.
Exclusieve schilderijen waar er steeds maar 1 van is. 
Grafiek: dit zijn diverse druktechnieken met een beperkte oplage.
En voor de rest van het gebouw een fotocollectie op aluminium, canvas doeken met mooie afbeeldingen of gewoon een poster.
 
Diverse bedrijven hebben hier de posterboeken opgehaald en het boek onder het personeel laten rondgaan. Zo heeft iedereen iets kunnen uitkiezen waar hij of zij blij van wordt. Dat zal beter werken dan een witte muur of iets wat de persoon niet mooi vind.
 
Kom vrijblijvend eens kijken naar de mogelijkheden.
 
Lijstenmakerij Kunsthandel van Antwerpen
Lange Voren 35
5521 DC Eersel
0497-530150
info@lijstenmakerijvanantwerpen.nl
 


Reageer via Facebook
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »